Νέα

GILF / Granny Προτάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SxT
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 488
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

johnieeee

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καμιά καλή πρόταση για Θεσσαλονίκη;

kostaras1312

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2025
Κριτικές
1
Like
2.293
Πόντοι
441
Νανά επι το έργο στο prive hotel

Συνημμένα

• IMG_3525.png
    IMG_3525.png
    8,3 MB · Εμφανίσεις: 161

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
955
Πόντοι
86
Μπορώ να εχω μερικές πληροφορίες για την Νανα, τιμή εμφάνιση υπηρεσίες? Ενα pm αν εχει παει καποιος πρόσφατα

matsok

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Τηλ της νανας παρακαλώ οποίος έχει να μου στείλε
Ευχαριστώ!

agriemenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2018
Like
983
Πόντοι
81
Ήμουν μόλις είκοσι χρονών όταν γνώρισα τη Νανά. Ένα κορίτσι λεπτό, γεμάτο νεανική ζωντάνια και μια ομορφιά διακριτική, όχι κραυγαλέα — σαν εκείνα τα λουλούδια που ανθίζουν μόνο για λίγο, αλλά μένουν στη μνήμη για πάντα. Ήταν αυθόρμητη, ειλικρινής, και η σχέση μας είχε εκείνη την απλότητα και την ένταση που μόνο τα πρώτα χρόνια της ζωής γνωρίζουν.

Πέρασαν δεκαετίες από τότε. Τώρα, έχοντας φτάσει στη δική μου έκτη δεκαετία, έτυχε να τη δω ξανά — όχι από κοντά, μα μέσα από φωτογραφίες. Ο χρόνος είχε αφήσει τα σημάδια του, όπως κάνει σε όλους, κι όμως κάτι από εκείνη την παλιά σπίθα φάνηκε να παραμένει. Ένιωσα ένα περίεργο μείγμα τρυφερότητας και απόστασης· μια ήρεμη αποδοχή πως κάθε εποχή της ζωής μας έχει τους δικούς της ανθρώπους, τα δικά της πρόσωπα και τους δικούς της ρυθμούς.

Σήμερα, κοιτάζοντας πίσω, δεν έχω καμιά διάθεση για σύγκριση — μονάχα ευγνωμοσύνη. Για εκείνη τη σύντομη νεανική συνάντηση που, με τον τρόπο της, με συνόδευσε ως εδώ.
Μπράβο ρε φίλε . Ευγε

agriemenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2018
Like
983
Πόντοι
81
Καλησπέρα μύστες. Ποιο είναι το ινστα της Γκαλινας;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα μύστες. Ποιο είναι το ινστα της Γκαλινας;

dionisiakos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
1.107
Πόντοι
6.190
Ενα τηλεφωνο της Γκαλίνας που τελειωνει σε 008 έχει φραγή εισερχομένων. Εάν κάποιος έχει κάποιο άλλο που να λειτουργεί, ας μου το στείλει σε ΠΜ.
Αυτό είναι το τηλέφωνο που έδωσα κι εγώ σε συναγωνιστηκαι με σκυλοβρισε. Γιατί πήρε να κανονίσει για μια τρίτη, του είπε θα κανονίσουμε πιο μετά. Δεν τον πήρε. Κάλεσε αυτός και του λέει μπορώ Τετάρτη μετά το μεσημέρι. Παίρνει Τετάρτη του λέει εντάξει πάει η ώρα τρεις μεσημέρι την παιρυκαι του λέει μου έτυχε κάτι έκτακτο. Και μαλακίες. Τη ρώτησε τι μέρα μπορεί τελικά; Και αύριο σίγουρα. Τελικά ούτε Πέμπτη έγινε τίποτα. Δεύτερη φορά που άκουσα μπινελικι για αυτήν. Την προηγούμενη φορά έδωσα τηλ σε άλλο συνάδελφο και μου έκοψε την καλημέρα γιατί πήγε στην Γκαλίνα και του έκανε κάτι μαλακίες με χορευτικά και γιατί δεν έφερε κάτι να πιούμε! Και στα του αγώνα του έλεγε για ακαποτο και δεν έχει κάποτες , και όλα καλά. Και κωλο όχι γιατί δεν είναι έτοιμη! Αυτά για την Γκαλίνα. Κάποτε ίσως ήταν σκυλί του πολέμου τώρα είναι γειά σας!

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
4.266
Πόντοι
456
Αυτό είναι το τηλέφωνο που έδωσα κι εγώ σε συναγωνιστηκαι με σκυλοβρισε. Γιατί πήρε να κανονίσει για μια τρίτη, του είπε θα κανονίσουμε πιο μετά. Δεν τον πήρε. Κάλεσε αυτός και του λέει μπορώ Τετάρτη μετά το μεσημέρι. Παίρνει Τετάρτη του λέει εντάξει πάει η ώρα τρεις μεσημέρι την παιρυκαι του λέει μου έτυχε κάτι έκτακτο. Και μαλακίες. Τη ρώτησε τι μέρα μπορεί τελικά; Και αύριο σίγουρα. Τελικά ούτε Πέμπτη έγινε τίποτα. Δεύτερη φορά που άκουσα μπινελικι για αυτήν. Την προηγούμενη φορά έδωσα τηλ σε άλλο συνάδελφο και μου έκοψε την καλημέρα γιατί πήγε στην Γκαλίνα και του έκανε κάτι μαλακίες με χορευτικά και γιατί δεν έφερε κάτι να πιούμε! Και στα του αγώνα του έλεγε για ακαποτο και δεν έχει κάποτες , και όλα καλά. Και κωλο όχι γιατί δεν είναι έτοιμη! Αυτά για την Γκαλίνα. Κάποτε ίσως ήταν σκυλί του πολέμου τώρα είναι γειά σας!

Εσύ τι φταις ρε φίλε και σε βρίζουν? Άμα η άλλη δεν μπορεί να κλείσει ένα ραντεβου, είναι δικό της πρόβλημα..εσύ απλά το τηλ έδωσες

• Αγάπη
Αντιδράσεις: gkas

dionisiakos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
1.107
Πόντοι
6.190
Εσύ τι φταις ρε φίλε και σε βρίζουν? Άμα η άλλη δεν μπορεί να κλείσει ένα ραντεβου, είναι δικό της πρόβλημα..εσύ απλά το τηλ έδωσες
Το ακούω γιατί υποτίθεται ότι έδωσα κάτι καλό. Και βγήκε μουφα. Ο ένας έχασε δύο μέρες που θα μπορούσε να κάνει ραντεβού με καμμία άλλη. Κι ο άλλος άκουσε για ακαποτο και μαλακίες περί δεν μπορώ από κει κλπ και λογικά αφού έχει ακούσει άλλα....να μου τα χώσει.

Alle11

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2025
Like
0
Πόντοι
0
Τηλέφωνο γκαλινας οποίος μπορεί ευχαριστώ

kostaras1312

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2025
Κριτικές
1
Like
2.293
Πόντοι
441
Ωραίος που την βρίσκουμε την κολαρα

Ωραίος ρε μάγκα που την βρίσκουμε την κολαρα;
μεγάλη Ξεκωλιαρα

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
955
Πόντοι
86
μεγάλη Ξεκωλιαρα
Δεν εχω παει με μεγαλύτερη βρωμιάρα... μύριζε άσχημα, ηταν αξύριστη και το αποκορύφωμα ηταν που ήθελε προφυλακτικό στην πιπα... παίζει το ματζαφλαρι μου ηταν λες και βγηκε απο κλιβανο μπροστά στην μποχα της

giorgos_07

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
1.029
Πόντοι
6.120
μεγάλη Ξεκωλιαρα
Μεγαλη δεν λες τπτ εχει παρει φιστινγκ στην κωλαρα της χωρις αχνα κανει τα παντα και συμφερει.

giorgos_07

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
1.029
Πόντοι
6.120
Δεν εχω παει με μεγαλύτερη βρωμιάρα... μύριζε άσχημα, ηταν αξύριστη και το αποκορύφωμα ηταν που ήθελε προφυλακτικό στην πιπα... παίζει το ματζαφλαρι μου ηταν λες και βγηκε απο κλιβανο μπροστά στην μποχα της
Αξυριστη ναι αλλα δεν με χαλαει. Αλλα για μυρωδια οσες φορες την εχω παρει δεν εχω διαπιστώσει τι να πω

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom