apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 218
- Πόντοι
- 866
Κανα μπουρδελο Gay στιν Αθηνα οπου να βρισκι ενας αντρας, αντρες που να γαμιουντε κ να γαμανε μονο αντρες, ξερι κανις να μου πη?
ο λιλας και ο γιαννοραννιας ξερει

Κανα μπουρδελο Gay στιν Αθηνα οπου να βρισκι ενας αντρας, αντρες που να γαμιουντε κ να γαμανε μονο αντρες, ξερι κανις να μου πη?

φιλε ολοι αυτοι που σε κατακρινουν κυνηγανε μανιωδως να πηδηξουν γκομενες απο τον κωλο για να πνιξουν ετσι την ομοφυλοφιλικη τους ταση.και μετα κατακρινουν εσας....Ενο εσι που ισε πολιασχολος ρε φιλε.... μεσιμεριατικα...βλεπο το φιλοσοφις το πραγμα εδο μεσα....χα χα χα χα χα χα.....τοσο πολι σε χαλαι που ιμε πουστης???? α?
Ρε μπας κ 8ες κ σι απο το φρουτο κ φοβασε??? Ελα να σου χοσο μαθιματα κ θα τα ξεπερασις ολα.....
Τοσο πολι σας τι χαλαο?...αν ινε να φυγο...Αντρας ιμε κ εγω κ για γαμισια μιλαω....κ εκανα μια ερωτιση απλη...αν ξερη κανις ενα γαμημενο μπουρδελο να πηγαινουμε κ εμεις τα πουστρονια να γαμιομαστε...δεν εβρισα ουτε ειρωνευτικα κανεναν....
ελα σε μενα θα σου δωσω καποια βαρδυακαλη θα ηταν μια εμπειρια να ειμαι μια πουτανα για μια βραδυα σε καποιο hotel αλλα χωρις χρηματα ,ξερει καποιος? Αθήνα -Θεσ-νικη?
μερικοί μάλιστα πνίγονται εκεί στα βαθιά και δεν τους βρίσκει κανείς μετά .φιλε ολοι αυτοι που σε κατακρινουν κυνηγανε μανιωδως να πηδηξουν γκομενες απο τον κωλο για να πνιξουν ετσι την ομοφυλοφιλικη τους ταση.
Κανενα GAY ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ υπαρχει βρε παιδια. Θελω τοσο πολυ και λαχταραω να φιλησω καμια Hairy τσουτσουνα 20 εκατοστα και οτι προκυψει μετα. Εχω βαρεθει λιγο τη, τα ψευτικα πεη ( strapon ) απο γυναικες. Θελω να γνωρισω μια αληθινη τσουτσουνα απο κοντα . Μπορεις να με βοηθησεις?
καλη θα ηταν μια εμπειρια να ειμαι μια πουτανα για μια βραδυα σε καποιο hotel αλλα χωρις χρηματα ,ξερει καποιος? Αθήνα -Θεσ-νικη.
δεν παιζει τιποτα?
φιλε λατρευεις τις ψωλες;Με ενδιαφέρει κι εμένα κάτι τέτοιο, στην Αθήνα όμως μόνο.
Αν ξέρει κάποιος κάτι ας ενημερώσει κι εμένα please..
φιλε λατρευεις τις ψωλες;
ε...δεν μπορεις να βρεις κανα γκομενο;Ναι μου αρέσουν, αλλά δεν έχω μεγάλη πείρα..
ε...δεν μπορεις να βρεις κανα γκομενο;
τοσοι υπαρχουν...στη αθηνα
Εστιάσου στο θρεντ του ΠαναθηναϊκούΑπλά το είπα κι εδώ μήπως υπάρχει κάποιο άτομο έμπειρο για να με μάθει κάποια πράγματα..
Εστιάσου στο θρεντ του Παναθηναϊκού
φιλαρακο καλα εκανεςΑπλά το είπα κι εδώ μήπως υπάρχει κάποιο άτομο έμπειρο για να με μάθει κάποια πράγματα..
απ' το νερο πνιγηκανε πολλες, ποτε καμια απ' τις ψωλες...Ναι μου αρέσουν, αλλά δεν έχω μεγάλη πείρα..