apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 218
- Πόντοι
- 866
ο λιλας ειναι τυπος ρεΛιλα για μενα εισαι το κομματι του σαιτ..![]()
![]()
![]()
![]()
αλλα εχω μια απορια...πως αντιμετωπιζεις την ακρατεια κοπρανων...
![]()
![]()

εγραψες λιλαΜε μια μικρη σφηνα

ο λιλας ειναι τυπος ρεΛιλα για μενα εισαι το κομματι του σαιτ..![]()
![]()
![]()
![]()
αλλα εχω μια απορια...πως αντιμετωπιζεις την ακρατεια κοπρανων...
![]()
![]()

εγραψες λιλαΜε μια μικρη σφηνα

ολες βαζουν κατι πισω τουςτετοια μου λες και κολλαω μαζι σου Λιλα![]()
![]()
εσυ δαναη τι τρέχει?εχεις καμια μυγα και μυγιαστηκές???δεν αφορα εσενα η ερωτηση..απλα με τοσο μπουκαλι που πεφτει μην το χασουμε το φίλο μας το Λιλα απο χεσιμο...εκτος και βαζεις και εσυ και θιχτηκες
τετοια μου λες και κολλαω μαζι σου Λιλα![]()
![]()
εσυ δαναη τι τρέχει?εχεις καμια μυγα και μυγιαστηκές???δεν αφορα εσενα η ερωτηση..απλα με τοσο μπουκαλι που πεφτει μην το χασουμε το φίλο μας το Λιλα απο χεσιμο...εκτος και βαζεις και εσυ και θιχτηκες

Τα βλεπετε???Ναι μην πειραζετε την Δαναη

πως να μην την αγαπαω πεστε μου... θελω να ταισω πολυ κοσμο ακομα γαλα Λιλα μου...μπορει να της κοπει το γαλα![]()
πες τα Λιλα.... χωστα....ολες βαζουν κατι πισω τους

:boobies εσυ που μου την εχεις γλυψει και γαμησει την ξερεις καλαλιλακι το τρυπιδι το βλεπω λιγο μαυρισμενο,πρεπει να εχει πιασει καπνα,δεν πας σε κανενα μαστορα να σου κανει κανενα ξεκαπνισμα;και αν δεν εχει αποτελεσμα να σε περασει καμμια αμμοβολη
για αυτο στο λεω μωρο μου,οταν την πηδουσα ηταν πιο ροζαλενια:boobies εσυ που μου την εχεις γλυψει και γαμησει την ξερεις καλα

για αυτο στο λεω μωρο μου,οταν την πηδουσα ηταν πιο ροζαλενια![]()
![]()
![]()

λιλακι στειλε μου το κινητο σου,εχω καυλωσει τρελα
οχι γιατι γαμας χωρις καποταοταν εχω σχεση πηδαω χωρις καποτιδιο μωρο μου,αφου δεν παω με αλλον χαρα μουοχι γιατι γαμας χωρις καποτα
οταν εχω σχεση πηδαω χωρις καποτιδιο μωρο μου,αφου δεν παω με αλλον χαρα μου