Νέα

Φυλής 99

• Μέλος που άνοιξε το νήμα drogbas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 326K
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Trhunter

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2022
Κριτικές
3
Like
419
Πόντοι
21

mikrozkariolis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Παίδες καλησπέρα.. νέος στο φόρουμ και άπειρος στο θέμα γενικά, πόσο μάλλον με τρανς, παρ όλα αυτά έτυχε να περνάω από φυλής και θυμήθηκα το 99 που ειχα μπει μια φορά προ 15ετιας αλλά ωμός μπήκα βγήκα. Τελος πάντων, στο θέμα μας, πρέπει να χει περάσει κανας μήνας από τότε που πήγα, δε θυμάμαι και τι μέρα ήταν, αλλά πέτυχα ένα ψηλό μωρό, με ξανθό περμανάντ μαλλί και πλαστικό βυζι, από ηλικία γύρω στα 40 πρέπει να ήταν.. ψηλόλιγνο. Θερμόαιμο…
Αναγνωρίζει κανείς την περιγραφή να μου πει όνομα;;;; Θέλω να την ξαναδώ!!

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
10.995
Πόντοι
6.727
Παίδες καλησπέρα.. νέος στο φόρουμ και άπειρος στο θέμα γενικά, πόσο μάλλον με τρανς, παρ όλα αυτά έτυχε να περνάω από φυλής και θυμήθηκα το 99 που ειχα μπει μια φορά προ 15ετιας αλλά ωμός μπήκα βγήκα. Τελος πάντων, στο θέμα μας, πρέπει να χει περάσει κανας μήνας από τότε που πήγα, δε θυμάμαι και τι μέρα ήταν, αλλά πέτυχα ένα ψηλό μωρό, με ξανθό περμανάντ μαλλί και πλαστικό βυζι, από ηλικία γύρω στα 40 πρέπει να ήταν.. ψηλόλιγνο. Θερμόαιμο…
Αναγνωρίζει κανείς την περιγραφή να μου πει όνομα;;;; Θέλω να την ξαναδώ!!
Θυμάσαι μέρα κ ώρα;

mikrozkariolis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Θυμάσαι μέρα κ ώρα;
Δυστυχώς μέρα όχι.. έχει περάσει κι ένας μήνας.
Ηταν σίγουρα καθημερινή και ήταν απόγευμα κατά τις 17-18:00..
Εντωμεταξύ δεν είχα δει ότι έχει σελίδα το σπίτι και έχει και φωτό. τώρα το είδα που πάτησα στο από πάνω σχόλιο απ το δικό μου.
απ τις φωτό που βλέπω θα μπορούσε να είναι η λαουρα αλλά κάνει μεγάλη διαφορά το μαλλί…

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
10.995
Πόντοι
6.727
Δυστυχώς μέρα όχι.. έχει περάσει κι ένας μήνας.
Ηταν σίγουρα καθημερινή και ήταν απόγευμα κατά τις 17-18:00..
Εντωμεταξύ δεν είχα δει ότι έχει σελίδα το σπίτι και έχει και φωτό. τώρα το είδα που πάτησα στο από πάνω σχόλιο απ το δικό μου.
απ τις φωτό που βλέπω θα μπορούσε να είναι η λαουρα αλλά κάνει μεγάλη διαφορά το μαλλί…
Η Σαμπρίνα δεν είναι αυτή των φωτό άλλη είναι

james44

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
61
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Με την Χαρά τι έγινε την χάσαμε ήταν Σάββατα αλλά πλέον δεν . Ξερουμε κατι. Η αν υπάρχει καπου προφιλ κατι! Η καλύτερη μακραν
Όντως η καλύτερη και μετά η Σόφη τώρα κάτι καινούργιες είναι μακριά

Rorojeje

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2026
Like
2
Πόντοι
0
Τελικά τι απόφαση βγάζει η ομήγυρη; Αξίζει τον κόπο το μαγαζί; Ως εντελώς πρωτάρης θέλω να δοκιμάσω με τρανς. Είμαι μόνο ενεργητικός, οπότε δεν με νοιάζουν τα εργαλεία των κοριτσιών. Αυτό που με ζεματάει όμως είναι η εχεμύθεια και η καθαριότητα. Μην τυχόν και για μια στιγμή ξεκαυλώματος τραβιέμαι μετά μια ζωή. Επίσης, τι ώρες είναι ανοιχτά και πότε έχει το λιγότερο μπούγιο;

Ή μήπως θα ήταν καλύτερα για πρώτη φορά, αντί για μπουρδέλο, να ψαχτώ με ανεξάρτητες από το kanesex κτλ;

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
10.995
Πόντοι
6.727
Τελικά τι απόφαση βγάζει η ομήγυρη; Αξίζει τον κόπο το μαγαζί; Ως εντελώς πρωτάρης θέλω να δοκιμάσω με τρανς. Είμαι μόνο ενεργητικός, οπότε δεν με νοιάζουν τα εργαλεία των κοριτσιών. Αυτό που με ζεματάει όμως είναι η εχεμύθεια και η καθαριότητα. Μην τυχόν και για μια στιγμή ξεκαυλώματος τραβιέμαι μετά μια ζωή. Επίσης, τι ώρες είναι ανοιχτά και πότε έχει το λιγότερο μπούγιο;

Ή μήπως θα ήταν καλύτερα για πρώτη φορά, αντί για μπουρδέλο, να ψαχτώ με ανεξάρτητες από το kanesex κτλ;
Πήγαινε μια βόλτα να δεις δεν χάνεις τπτ

Jay333

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
88
Πόντοι
0
Όποιος έχει πάει με Σόφη τους τελευταίους 13 μήνες ας κοιταχτεί για σύφιλη θα πω εγώ. Αντιμετωπίσιμο μεν, ταλαιπωρία δε...

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
10.995
Πόντοι
6.727
Όποιος έχει πάει με Σόφη τους τελευταίους 13 μήνες ας κοιταχτεί για σύφιλη θα πω εγώ. Αντιμετωπίσιμο μεν, ταλαιπωρία δε...
Πηγές πρόσφατα μεγάλε και από πίπα σε κόλλησε;

_Escobar_

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
626
Πόντοι
81
ποιες δουλευουν τελικα και τι μέρες/βάρδιες η καθεμία;

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
10.995
Πόντοι
6.727
Κοίτα εγώ παίρνω τηλ κάνε και εσύ τ ίδιο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom