Sarantaris40
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2025
- Like
- 133
- Πόντοι
- 0
Όλη μέραΘυμάσαι τουλάχιστον βάρδια;
Όλη μέραΘυμάσαι τουλάχιστον βάρδια;
Σημερα απόγευμαΘυμάσαι τουλάχιστον βάρδια;
που βλεπουμε βαρδιες κλπ? υπαρχει site? ευχαριστωΝμζ είδα ένα στορυ από ροξανα...Ξέρει κανείς αν ξανά έπιασε;
sexorama.eu
Θυμάσαι μέρα κ ώρα;Παίδες καλησπέρα.. νέος στο φόρουμ και άπειρος στο θέμα γενικά, πόσο μάλλον με τρανς, παρ όλα αυτά έτυχε να περνάω από φυλής και θυμήθηκα το 99 που ειχα μπει μια φορά προ 15ετιας αλλά ωμός μπήκα βγήκα. Τελος πάντων, στο θέμα μας, πρέπει να χει περάσει κανας μήνας από τότε που πήγα, δε θυμάμαι και τι μέρα ήταν, αλλά πέτυχα ένα ψηλό μωρό, με ξανθό περμανάντ μαλλί και πλαστικό βυζι, από ηλικία γύρω στα 40 πρέπει να ήταν.. ψηλόλιγνο. Θερμόαιμο…
Αναγνωρίζει κανείς την περιγραφή να μου πει όνομα;;;; Θέλω να την ξαναδώ!!
Δυστυχώς μέρα όχι.. έχει περάσει κι ένας μήνας.Θυμάσαι μέρα κ ώρα;
Η Σαμπρίνα δεν είναι αυτή των φωτό άλλη είναιΔυστυχώς μέρα όχι.. έχει περάσει κι ένας μήνας.
Ηταν σίγουρα καθημερινή και ήταν απόγευμα κατά τις 17-18:00..
Εντωμεταξύ δεν είχα δει ότι έχει σελίδα το σπίτι και έχει και φωτό. τώρα το είδα που πάτησα στο από πάνω σχόλιο απ το δικό μου.
απ τις φωτό που βλέπω θα μπορούσε να είναι η λαουρα αλλά κάνει μεγάλη διαφορά το μαλλί…
Όντως η καλύτερη και μετά η Σόφη τώρα κάτι καινούργιες είναι μακριάΚαλησπέρα. Με την Χαρά τι έγινε την χάσαμε ήταν Σάββατα αλλά πλέον δεν . Ξερουμε κατι. Η αν υπάρχει καπου προφιλ κατι! Η καλύτερη μακραν
Ποια είναι αυτή;Εδω βαλαν Μαριάνα που δεν ειναι καν . Φοράει περούκα. !
Πήγαινε μια βόλτα να δεις δεν χάνεις τπτΤελικά τι απόφαση βγάζει η ομήγυρη; Αξίζει τον κόπο το μαγαζί; Ως εντελώς πρωτάρης θέλω να δοκιμάσω με τρανς. Είμαι μόνο ενεργητικός, οπότε δεν με νοιάζουν τα εργαλεία των κοριτσιών. Αυτό που με ζεματάει όμως είναι η εχεμύθεια και η καθαριότητα. Μην τυχόν και για μια στιγμή ξεκαυλώματος τραβιέμαι μετά μια ζωή. Επίσης, τι ώρες είναι ανοιχτά και πότε έχει το λιγότερο μπούγιο;
Ή μήπως θα ήταν καλύτερα για πρώτη φορά, αντί για μπουρδέλο, να ψαχτώ με ανεξάρτητες από το kanesex κτλ;
Πηγές πρόσφατα μεγάλε και από πίπα σε κόλλησε;Όποιος έχει πάει με Σόφη τους τελευταίους 13 μήνες ας κοιταχτεί για σύφιλη θα πω εγώ. Αντιμετωπίσιμο μεν, ταλαιπωρία δε...
Έχει τηλ να πάρεις να ρωτήσειςποιες δουλευουν τελικα και τι μέρες/βάρδιες η καθεμία;
δεν καταλαβαινω για ποιο λογο δεν εχουν ενημέρωση; δηλαδη γιατι να πρεπει να παίρνει κάποιος τηλ;Έχει τηλ να πάρεις να ρωτήσεις
Γτ λογικά αλλάζει συνέχειαδεν καταλαβαινω για ποιο λογο δεν εχουν ενημέρωση; δηλαδη γιατι να πρεπει να παίρνει κάποιος τηλ;
γιαυτο ακριβως επρεπε να εχουν καθημερινη ενημέρωση...αν δεν αλλαζαν θα ηξερες ποια θα βρεις.Γτ λογικά αλλάζει συνέχεια