Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πήγες μέχρι εκεί και ήταν κλειστά; Πίκρα.Το βράδυ ήταν κλειστό για κάποιο λόγο ; Έγινε κανένα επεισόδιο πάλι...;
Μείναμε στα κρύα του λουτρού πάλι.... Γνωρίζει καποιος συναγωνιστης....;;
Θα ανοίξει σήμερα ;![]()
![]()
![]()
Τα `χουμε ξαναγράψει .....Λία , Αναστασία , και μια ακόμη ρωσοπόντια που δεν θυμάμαι το όνομα της (χαρακτηριστικό βάζει και χάνει κιλά με μεγάλη ευκολία) ΜΗΝ ΚΕΡΝΑΤΕ ΠΟΤΑ !!!!!!!!!!!!!!
Καλά το μαγαζί τί κάνει ??? αφήστε να σας χαλάνε το όνομα 2-3 λυμά ...!
Εμένα η Χριστίνα 1 φορά με κέρασε σφηνάκι και δε πλήρωσα ούτε το δικό της ούτε το δικό μου, λες να με αγάπησε;οταν μια κοπελα ειναι πολυ προθυμη να σας κερασει ενα σφηνακι να ξερετε οτι το δικο της θα το πληρωσετε εσεις παλι οποτε μην χαιρεστε και πολυ οτι η γκομενα σας συμπαθησε και τετοια
δε την ξερω καθολου μαλλον αλλα δεν πρεπει να ηταν χθεςη αννα η φιλη της μικαελας εχει επιστρεψει μηπως ?? ηταν το πουλεν μου
παιδια καλησπερα.ειμαι νεος στο αθλημα και ασχετος στο ιντερνετ.ακουσα για καποια καρινα στο αρωμα οτι ειναι κορμαρα.αληθευει? κανει τιποτα αλλο εκτος απο παρεα?
Αν ενοείς μιά καρίνα που δουλεύει στο Fever ....Απο τότε που τα φτιαξε με κάποιον Αλέξη Παπαδόπουλο όχι , απλώς ρουφάει ποτά !!!
Λέτε να έχουμε το μεγαλο come back?