Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν νομίζω φίλε, οι γιατροί το μελετάνε καλλά το μάτι πριν κάνουν το οτιδήποτεΥπάρχει περίπτωση να προκαλέσει ζημιά το λέιζερ;
άρα ογικά δεν κάνει καν...Μάγκες το τι είδους επέμβαση θα κάνει ο καθένας το αποφασίζει ο γιατρός του κατόπιν εξέτασης του κερατοειδούς.
Αναλόγως κυριως του παχους του αποφασίζει πια μέθοδο θα ακολουθήσει
Υπαρχει δε περίπτωση ένα μάτι να μην μπορεί να δεχθεί τέτοιου είδους επέμβαση .
Το μελετάνε και είναι πολύ σπάνιο να μην πάει καλά κάτι και ακόμα και να μην πάει κάτι καλά το φτιάχνουνε... απλά σε βάζουν να υπογράψεις και ένα χαρτί πριν για παν ενδεχόμενο...Δεν νομίζω φίλε, οι γιατροί το μελετάνε καλλά το μάτι πριν κάνουν το οτιδήποτε
Απειροελάχιστες απ' ότι ξέρω, είναι από τις πιο επιτυχημένες επεμβάσειςΥπάρχει περίπτωση να προκαλέσει ζημιά το λέιζερ;
Φίλε μου η Lasik, που την έχουν όλοι καραμέλα, δεν είναι τόσο απλή υπόθεση. Θα δεις (ενδεικτική πηγή εδώ) ότι ένα μεγάλο μέρος των εγχειρισμένων έχει προβλήματα μετά τη Lasik https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3579556/, είναι σαν διαδικασία πολύ παρεμβατική στο μάτι και αν και τεράστιο πλήθος ανθρώπων την έχει κάνει, υπάρχουν λίγες περιπτώσεις με μόνιμο πρόβλημα στην όραση που με άγχωσε προσωπικά, μαζί με το γεγονός ότι για μια βδομάδα μετά μπορείς να έχεις σοβαρές επιπλοκές αν π.χ. τρίψεις τα μάτια σου ή σηκώσεις βάρος απότομα. Γενικά θέλει προσοχή, αν ψάξεις στο ίντερνετ θα δεις και τις περιπτώσεις ανθρώπων που βασανίζονται από αυτό.Υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει ζημιά το λέιζερ;
Δεν υπάρχει καμία εγχείρηση χωρίς παρενέργειες. Το ότι εσύ δεν είχες κανένα απολύτως πρόβλημα δε σημαίνει ότι δε θα έχει και κάποιος άλλος. Δυστυχώς, όπως κάθε επέμβαση, έχει και αυτή τους κινδύνους της και αν σου καθήσει η κέντα ταλαιπωρείσαι άδικα.KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ , ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΧΑ 3,5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΥΩΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ 1500 ΕΥΡΩ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 2 ΜΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 1 ΜΗΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΕΛΕΙΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΣΩΘΗΚΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΛΑΓΟΣ ΧΑΧΑ,ΠΕΡΑ ΑΠΤΗ ΠΛΑΚΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ
μέχρι και ο γιατρός απόρρησε