Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εσενα σου είπαν ότι θα χρειαστεί και δεύτερη φορά να κάνεις μεταμόσχευση κτλ κτλ ;;;;Παίκτες εγώ θεωρώ πως επειδή μέχρι τώρα όλες οι πρακτικές είναι ημίμετρα, δεν θα προχωρήσω σε κάτι.
Απλά τα κόβω buzzcut και βάζω regaine.
Χάζεψα λίγο την κλίμακα που δείχνετε και είμαι μεταξύ 3V και 4.
Αν στο μέλλον βγει μια μέθοδος που θα ναι μία κι έξω και χωρίς συντήρηση/επαναληπτικές, με πολλή χαρά να την πληρώσω.
Σε καθε πτηση από Κωνσταντινούπολη βλεπεις 5-10 άτομα με κουκίδες στο ξυρισμένο κεφάλι..
συνήθως είναι παρεες 2-3 ατόμων..
Σ' αυτήν!!!
1-0
Είναι γνωστό ότι οποιος χρησιμοποιεί αντιανδρογονα σε συνδυασμό με οιστρογόνα, βγάζει μαλλιά (όπως και βυζια). Η επιστήμη έχει πολύ δρόμο ακόμα.
δηλαδη τυπε μαζι με την κοτσιδα, θα γινεις απαιχτος και στα ισπανικα????
![]()
![]()
Είσαι καράφλας;Πιο χαζός πεθαίνεις ..... πόσο χρονών είσαι, 12?
Ζελέ..Μακριά από μας. Μηχανή σε πρώτη σκάλα, όμορφα παιδιά είμαστε, γλυτώνεις και τα ζελέ.
Ζελέ..
Σαμπουάν..
Κομμωτήριο..
Φιλε μου παρε μια μηχανη και ξυρισε τα και πηγαινε και ενα γυμναστηριο να γινεις τουμπανο και τελος.
Ντυσιματακι σενιο
Καπαλεκι ντιζαινατο και ολα καλα..
Μια ζωη θα παιδευεσαι με τις μεταμοσχευσεις κ.τ.λ
Θα βαζεις απο τη μια θα πεχτουν απο την αλλη και ουτο κσθ' εξης.
Εκτος εαν εχεις τοοοσα πολλα φραγκα να βσλεις σε ολο το κεφαλη.
Συμβηβασου με τη φυση σου.
Διωξε κομπλεξ διοτι δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος.
Περθοιιησου τον εαυτο σου και μπροχωρα .....
Αυτα.....φιλικα...
Συμφωνο μαζι σου.....Μα δεν θα μπορεί να βάλει σε όλο το κεφάλι έτσι κι αλλιώς. Δυστυχώς η δοτριες περιοχές δεν φτάνουν. Επίσης δεν μπορείς να τα βάλεις όλα σε μια επέμβαση γιατί το αγγειακό δίκτυο θα τα παίξει και θα σου φυτρώσουν ούτε τα μισά. Αν μπορούσε δηλαδή κάποιος να βάλει 10000 τριχοθυλακια, θα έπρεπε να κάνει τρεις μεταμοσχεύσεις, με ένα χρόνο διάλειμμα στην κάθε μια τουλάχιστον. Ακόμα και να γίνει πραγματικότητα η κλωνοποίηση τριχοθυλακιων (που για όποιον έχει διαβάσει λίγο αυτό απλά δεν παίζει να γίνει ΠΟΤΕ με επιτυχία) θα πρέπει να κάνεις επεμβάσεις για μια πενταετία τουλάχιστον.
Μηχανή, πρώτη σκάλα, καπελάκι και το βράδυ σινιαριστος πουκαμισάκι, εσπαντρίγια και ένα χαμόγελο ως τ’ αυτιά με ωραίο κατράν μαύρισμα. Στο Σύνταγμα τουλάχιστον θα κάψεις καρδιές.
Πας και ένα γυμναστήριο, γίνεσαι ένα ωραιότατο μουσκουλο πρησμένο, θα την βρεις την άκρη.
Ειπώθηκε το αντίστοιχο φόρουμ για το θέμα, πολύ καλό αλλά θες διάβασμα τύπου πανελληνίων για να καταλάβεις. Πολύ σωστά τα εξήγησε το παιδί εδώ σχετικά με την θεραπεία ΈΠΕΙΤΑ. Με λίγα λόγια για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα της επέμβασης βάζεις γυναίκα μέσα σου και αυτό φαίνεται με μείωση λίμπιντο,γυναικομαστια, μαλακό δέρμα. Ειδικά για όσους ήμαστε του γυμναστηρίου χωρίς ΑΑΣ είναι καταστροφή! Οπότε χαλαρά, καλύτερα να έχουμε ωραίο γυμνασμενο σώμα και καυλι όρθιο παρά μαλλιά κ γαριδάκι ψοφιο.
Δεν καταλαβαίνω τι λες, αλλά όχι δεν έχω πάρει κάτι.Να υποθέσω κουμπωσες 0,25mg και συ μπας και το σώσεις με τις παρενέργειες αλλά σε διέλυσε και το παρατησες;
Δεν καταλαβαίνω τι λες, αλλά όχι δεν έχω πάρει κάτι.