Μου έκλεψε το copyright το καρντάσι GFE,![]()
![]()
![]()
και το γύρισα σε PowerPoint με παραπάνω λεπτομέρειες ... ;) ;) ;)
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μου έκλεψε το copyright το καρντάσι GFE,![]()
![]()
![]()
και το γύρισα σε PowerPoint με παραπάνω λεπτομέρειες ... ;) ;) ;)
έτσι για μην ξεχνιόμαστε, δεν το βάζεις και σε νέες δραχμές για νάσαι μέσα!!!!!!!!=Οταν το παει ....
![]()
.... βαλτε μια φωνη.
έτσι για μην ξεχνιόμαστε, δεν το βάζεις και σε νέες δραχμές για νάσαι μέσα!!!!!!!!=
αρα 100 χ 340.75=34.750- 30%= 24.325δρχ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μεγάλε!!!
Τρομακτικο σεναριο!!!!!!Νέες δραχμές?
Τι ξέρεις που δεν ξέρουμε?
Με τρομάζεις τώρα αν επαληθευτεί αυτό που υπονοείς
Επιστροφή στη δραχμή σε κάποια χρονική στιγμή με υποτίμηση 30%
έτσι για μην ξεχνιόμαστε, δεν το βάζεις και σε νέες δραχμές για νάσαι μέσα!!!!!!!!=
αρα 100 χ 340.75=34.750- 30%= 24.325δρχ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μεγάλε!!!
σήμερα η ισοτιμία ευρώ δραχμών είναι 1 ευρώ ίσο με 340 δραχμές...Τρομακτικο σεναριο!!!!!!
Tipos ,tο βλέπεις απο την μεριά του πόσα θα ζητάει η Εμιλυ,εγώ αναφέρθηκα στην αξία που θα θέλει να καταβάλει οeerrrmmmm ....γκουχ γκουχ...
100Χ340,75=34.750 σωστά μέχρι εδώ σε παλιές δραχμές.
34.750Χ130/100= 45.175 <--- σε νέες δραχμές!
(ΕΔΙΤ: ΑΝ η υποτίμηση είναι μόνο 30%)
όταν ξεκινήσουν τα πιεστήρια θα το ξέρω και θα σου στείλω π.μ. Μην ανησυχείς Η ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Μόνο οι Ελληνες!!!!Νέες δραχμές?
Τι ξέρεις που δεν ξέρουμε?
Με τρομάζεις τώρα αν επαληθευτεί αυτό που υπονοείς
Επιστροφή στη δραχμή σε κάποια χρονική στιγμή με υποτίμηση 30%
eerrrmmmm ....γκουχ γκουχ...
100Χ340,75=34.750 σωστά μέχρι εδώ σε παλιές δραχμές.
34.750Χ130/100= 45.175 <--- σε νέες δραχμές!
(ΕΔΙΤ: ΑΝ η υποτίμηση είναι μόνο 30%)
Αύριο έχει τελικό Champions League και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάμε σε παράταση
Λέτε να έχουμε και εδώ μια παράταση, ώστε περισσότεροι από εμάς να έχουν την ευκαιρία να "σκοράρουν" ?
Συμφωνω μαζι σου πηγα μαζι της ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ αλλα οι εποχες αλλαξαν και τα 300 ειναι πολλα πια και για τις καλυτερες!!!!!!Με 300/h , τετοιες εποχες;;Ρε ουστττττττττττττ ....... >>
>
![]()
Σε ποια εποχή δλδ ήταν καλά 300/ώρα για πήδημα με κάποια-ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ?
Να ξέρω δλδ
Και το 200 ευρώ το 30λεπτο?![]()
![]()
Μετά πως να μη ζητάει το studio 100+ για το 20λεπτο-25λεπτο?
Γι αυτό εδώ και πάρα πολύ καιρό αεροπόρε φιλε προτιμώ μασατζίδικα και πάλι μασατζίδικα,με vfm πολύ καλό
για την καυλοπέρασή τους και σε όποια τιμήΘα τα πούμε άλλη φορά,(πμ),ούτε να σπαμάρουμε, ούτε να προμοτάρουμε.