rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.054
- Πόντοι
- 2.696
44 κιλά
Αν έχει ύψος 1,20 είναι χοντρή!!!
Ρε μάγκα,φίλους δεν έχετε να "παίξετε";Θα τη διαθέσεις σε αγνώστους;
Τρολάρισμα για το Σ/Κ και αυτό το θέμα...
44 κιλά
Γεια σας είμαστε νεαρό ζευγάρι 35 ο άντρας 20 η κοπέλα και ψάχνουμε 2 άντρες η ζευγάρι για να ξεκαβλώνουμε... ΑΝΝΑ-ΓΙΩΡΓΟΣ
Ναι..Η Αννουλα γουσταρει ξυλο, βρισιμο και απαξιωση περαν του ταυτοχρονου γεμισματος των τρυπων της;

Τυπε και οι 2 αντρες για την Αννα ειναι?Αν οχι μην διστασεις,και ο ιπποτης διστασε στην αρχη αλλα δεν αντεξε και μας εξομολογηθηκε την αμαρτια του.

Δεν θελουν να την απαφτωσουν φιλε.Να την γαμισουν θελουν!!!!Βρε φιλαρακι. Εισαι σοβαρος να δωσεις το οτι πολυτημοτερο εχεις σε αυτον τον κοσμο το κοριτσι σου να στο απαφτοσουν οι αλλοι. Ποσα κιλαεισαι βρε φιλαρακι. Εγω μαχαιρι θα ειχα βγαλει εστω και να αγγιζανε την κοπελα μου. Στην φυλακη θα ειχα παει
Σοβαρεψου και κοψε τις μαλακιες .Ακου να δωσει το κοριτσι του να στο απαφτονουν οι αλλοι. Εγω Καλυτερα να παω στην κολαση παρα να μου απαφτονουν το κοριτσι μου.

Λες να ειναι τιποτα αλλοδαποι;ίου!!!!!!απο που ειστε δεν μασ ειπες
Οχι μόνο να την γαμίσουν, αλλά να την γαμίσουν αλύπητα....Δεν θελουν να την απαφτωσουν φιλε.Να την γαμισουν θελουν!!!!![]()
![]()
![]()
![]()

χαχαχαχαχα πες τα ρε φίλε με τον παπάρα μπαίνει σε τέτιο σάιτ και ντρέπετε να πει την λέξη γαμήσουνε και λεει απαφτόσουνε ο μπουρτζόβλαχος!Δεν θελουν να την απαφτωσουν φιλε.Να την γαμισουν θελουν!!!!![]()
![]()
![]()
![]()

τον λιλα και τον ιπποτη69 να παρετε τυπε.εγγυημενα αποτελεσματα![]()
![]()
![]()

Θα σου προτεινα τον μπιμπι μαζι με ταριφα![]()
θα του τη ξεχειλωσουν στο φαγητο και θα τη πλακωσουν κ στις μαπες... να τα λεμε κ αυτα
Λες να το δεχτει η αλλη η ΑΝΝΟΥΛΑ τυπε?

Γεια σας είμαστε νεαρό ζευγάρι 35 ο άντρας 20 η κοπέλα και ψάχνουμε 2 άντρες η ζευγάρι για να ξεκαβλώνουμε... ΑΝΝΑ-ΓΙΩΡΓΟΣ
Δεν ντρέπεστε λίγο; Εκτός και αν ο Γιωργάκης τον θέλει και από πίσω. Διαφορετικά δεν εξηγούνται οι ανώμαλες αναζητήσεις σας...