You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νεαρό ζευγάρι ψάχνει για soft swinging
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bigman75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.467
- Πόντοι
- 6.246
Σας στελνω
Σας στελνω!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σας στελνω!
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 456
Λες να ειναι και παρθενα ? χαχα
www.bourdela.com

18χρονος 1η μου φορά - bourdela.com forum
Είμαι 18 και παρθένος και θέλω να πάω σε στούντιο ή μπουρδέλο αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω έχει κανείς να μου προτείνει τι να κάνω? Ίσως κάποια κοπέλα κιόλας ή Milf ?
bigman75
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 253
- Πόντοι
- 20
Είδες τη χρονολογία μήπως?Λες να ειναι και παρθενα ? χαχα
![]()
18χρονος 1η μου φορά - bourdela.com forum
Είμαι 18 και παρθένος και θέλω να πάω σε στούντιο ή μπουρδέλο αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω έχει κανείς να μου προτείνει τι να κάνω? Ίσως κάποια κοπέλα κιόλας ή Milf ?www.bourdela.com
Nemo 38
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 41.837
- Πόντοι
- 5.906
Γειά σας είμαστε ζευγάρι 21 ετών στην Αθήνα μας ενδιαφέρει αντίστοιχα ζευγάρι μέχρι τα 30 για Same room και soft ανταλλαγή όχι άντρας με άντρα τα pm είναι ανοιχτά ευχαριστώ
Συνημμένα
Διαγραμμένο μέλος 257456
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2025
- Like
- 170
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα,ενδιαφερομαστε,δυστυχως δεν μπορω να στειλω μνμ!Γειά σας είμαστε ζευγάρι 21 ετών στην Αθήνα μας ενδιαφέρει αντίστοιχα ζευγάρι μέχρι τα 30 για Same room και soft ανταλλαγή όχι άντρας με άντρα τα pm είναι ανοιχτά ευχαριστώ
ΣτείλεΚαλησπερα,ενδιαφερομαστε,δυστυχως δεν μπορω να στειλω μνμ!
Talibanakos44
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 21
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.446
Καλά εγώ τη βλέπω τη φάση τίποτα μούφα φοτο κ μετά στείλε μου κ εσυ με τη κοπέλα μετά στείλε μου μια καυλωμενος ν δει η δικιά μου κτλπ κτλπ.Συλλογη με φοτο από πουτσες μου μυρίζει.
vavisbobos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2025
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Αν ενδιαφερεστε παρτουζωνουμε την κοπελα. Α26 εδω
Ο άλλος μου έστελνε και καλά φωτογραφίες της γυναίκας του και μετά ήθελε να του στείλω την πούτσα μου καυλωμένη, έχουν ξεφύγει τα πουσταριάΚαλά εγώ τη βλέπω τη φάση τίποτα μούφα φοτο κ μετά στείλε μου κ εσυ με τη κοπέλα μετά στείλε μου μια καυλωμενος ν δει η δικιά μου κτλπ κτλπ.Συλλογη με φοτο από πουτσες μου μυρίζει.
Ενδιαφερόμαστε και εμείς Αθήνα μένουμεΓειά σας είμαστε ζευγάρι 21 ετών στην Αθήνα μας ενδιαφέρει αντίστοιχα ζευγάρι μέχρι τα 30 για Same room και soft ανταλλαγή όχι άντρας με άντρα τα pm είναι ανοιχτά ευχαριστώ
Είσαι εδώ?Γειά σας είμαστε ζευγάρι 21 ετών στην Αθήνα μας ενδιαφέρει αντίστοιχα ζευγάρι μέχρι τα 30 για Same room και soft ανταλλαγή όχι άντρας με άντρα τα pm είναι ανοιχτά ευχαριστώ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 40
- Εμφανίσεις
- 7K