Νέα

Έμπειρο ζευγάρι ψάχνει

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα cyv
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cyv

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Μηνύματα
11
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά και από μεριάς μου. Έχω προσέξει πολλά τοπικ όπου αρχάρια ζευγάρια ψάχνουν cg για το πρώτο τους τρίο κλπ κλπ. Απλά το όλο αρχάριο του θέματος μας ξενίζει λίγο οπότε είπα να φτιάξω ένα τοπικ που να ζητάει ακριβώς αυτό που ψάχνω. Για αρχή έχουμε δοκιμάσει τρίο πολλάκις με την κοπέλα μου και με άντρα και με γυναίκα. Αυτό που ψάχνουμε αυτήν τη φορά είναι ένα δυνατό pse που ίσως να περιέχει και reverse cuckold, δηλαδή η κοπέλα μου θέλει κάποια στιγμή να είναι και δεμένη και απλά να βλέπει. Επίσης καλώς η κακώς εμένα η εμφάνιση δεν με ενδιαφέρει τόσο, η κοπέλα προτιμάει μεγάλα βυζιά(είναι εκεί που υστερεί) και τατουάζ όσα περισσότερα γίνεται. Τεράστιο bonus αν μιλάει καλά ελληνικά. Έχουμε φτάσει στο συμπέρασμα ότι μια καλή λύση είναι η adrianna cg αλλά θα θέλαμε κι άλλες γνώμες.

tl;dr :Ψαχνουμε βυζαρου με τατουάζ, pse στο φουλ και να είναι και λίγο τρελοκομείο. Ευχαριστώ και συγγνώμη για το σεντόνι.
 

Heisenberg

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Μηνύματα
18
Like
49
Πόντοι
0
Φίλε πάρε την Αντριάνα ή την Κατερίνα ( , μεγάλα ψεύτικα και με τατουάζ και αυτή και γουστάρει λέει και γυναίκες) και ενημέρωσε εάν θέλεις το forum πως πήγε!

 

Jean Batist

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2020
Μηνύματα
8
Κριτικές
4
Like
59
Πόντοι
0
Φίλε μου όπως το έγραψες...πάρτε adrianna και θα με θυμηθείς
 
OP
OP
C

cyv

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Μηνύματα
11
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0
Γενικά η κοπέλα εμφανισιακά σαν σώμα τατού κλπ τρελένεται για Τζένη λατίνα γιατί γενικά τα γούστα και των δύο μας είναι στο πιο πληθωρικό. Ίσως σκεφτούμε και το Τζένη+Αντριάννα μόλις επικοινωνήσουμε με τη Τζένη, όπως και να ζει θα ενημερώσω και με κριτική
 

varnalis31

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Μηνύματα
27
Like
10
Πόντοι
0
παρε κατερινα κ θα μ θυμηθεις!τατου βυζαρες και γουσταρει φουλ γυναικες.η αντριαννα πιο δυνατη στο γαμησι ομως.την τζενη δεν στην προτεινω εμφανισιακα .οπως και να εχει σε ζηλευω που εχεις τετοια συντριφο.εισαι μεγαλος ΜΑΓΚΑς!!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom