Νέα

Έχετε πάει με τσατσά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavkotsop
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 951
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.447
Πόντοι
9.115
Για να είμαι ειλικρινής δεν την ρώτησα αυτό αλλά μου είπε σίγουρα πως γεννήθηκε αγοράκι...Πήγα να την πατήσω παλιά και εγώ με το τραβελι αλλά την ψιλιαστηκα τη βρωμοδουλεια και έτρεξα μακριά
Τυπε θα σε χαλούσε να σε πιπωνε τσάμπα η τραβελοτσατσα??

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.195
Πόντοι
4.510
Καμία τελευταία ενημέρωση;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.590
Πόντοι
6.615
Παιδιά μια ερώτηση στους πιο "κοσμογυρισμένους" παλιότερους μύστες εδώ μέσα που γυρνούν ακόμα νυχθημερόν στα σπιτάκια και δεν τα επισκέπτονται μόνο ευκαιριακά, η γνωστή μας απ' τα παλιά Εύα πρέπει να δουλεύει ακόμα σαν τσατσά, έτσι; Γιατί είδα απόψε στο γνωστό σπιτάκι που δούλευε και παλιά μια που της έμοιαζε πολύ αλλά ήταν πλέον σκιά του εαυτού της - καμία σχέση με την Εύα που γουστάραμε παλιά και πολλές φορές θέλαμε περισσότερο να στριμώξουμε αυτή παρά την κοπέλα που μας προωθούσε - και δεν ήμουν σίγουρος αν είναι αυτή, έχω να την πετύχω χρόνια

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.250
Πόντοι
3.497
Εγώ πάντως μια πρώην εργαζόμενη και νυν τσατσα που της προτείνω γη και ύδωρ δεν κάθετε. Έβγαζε τρελά γούστα έως και πριν τον Covid. Έως 150 πρότεινα και αρνήθηκε. Στο κατάστημα ξεκινάει από 30 το απλό

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.590
Πόντοι
6.615
Εγώ πάντως μια πρώην εργαζόμενη και νυν τσατσα που της προτείνω γη και ύδωρ δεν κάθετε. Έβγαζε τρελά γούστα έως και πριν τον Covid. Έως 150 πρότεινα και αρνήθηκε. Στο κατάστημα ξεκινάει από 30 το απλό
dbaba σε ποια αναφέρεσαι; Αν δε θέλεις να γράψεις εδώ στείλε μου PM αν μπορείς

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.250
Πόντοι
3.497
Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε. Μόνικα ρε φίλε.
Μόνικα και ξερό ψωμί. Fisting μέχρι τον καρπό δεχόταν. Τσόντα κανονική ήταν η γυναίκα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.590
Πόντοι
6.615
Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε. Μόνικα ρε φίλε.
Μόνικα και ξερό ψωμί. Fisting μέχρι τον καρπό δεχόταν. Τσόντα κανονική ήταν η γυναίκα
Θύμισέ μου σε ποιο δούλευε, το θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά αυτό το όνομα, πρέπει να είχα πάει μαζί της

Mr rimjob

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2024
Κριτικές
9
Like
538
Πόντοι
280
Τσατσα ξανθια με ασχημοφατσα στην φυλης ( δυστηχως δεν θυμαμαι τον οικο ανοχης) , σε ξεκιναγε πιπα μπορει και στο σαλονι σε επαιρνε μεσα και μπορει να σου εγκυφε και κωλο και μετα φωναζε την πουτανα να γαμησεις . Αυτη επαιρνε μονο πιπες, δεν γαμιοταν.
Αν θυμαμαι καλα ηταν σε καθετο απο την φυλης. Μιλαω για δυο καλοκαιρια πισω . Τωρα δεν ξερω αν ειναι ακομα εκει.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.195
Πόντοι
4.510
Τσατσα ξανθια με ασχημοφατσα στην φυλης ( δυστηχως δεν θυμαμαι τον οικο ανοχης) , σε ξεκιναγε πιπα μπορει και στο σαλονι σε επαιρνε μεσα και μπορει να σου εγκυφε και κωλο και μετα φωναζε την πουτανα να γαμησεις . Αυτη επαιρνε μονο πιπες, δεν γαμιοταν.
Αν θυμαμαι καλα ηταν σε καθετο απο την φυλης. Μιλαω για δυο καλοκαιρια πισω . Τωρα δεν ξερω αν ειναι ακομα εκει.
Λες αυτήν στην Φιλιππίδου που μάλλον είναι τραβελι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom