james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 2.356
Πόσο άρρωστοι είστε;
Τι ενοείς ότι αυτή την εβδομάδα θα βρίσκεται στο Ελένη ?Καλησπερα.Σημερα απογευμα μπελογιαννη και θηβων γωνια στο φαναρι γυφτισσα γυρω στα 40.Μου ειπε οτι θελει χρηματα για τα παιδια και τετοια.Αποτελεσμα μεσα στο αυτοκινητο εκει κοντα για ενα ταλιρο χερακι καο χουφτωμα.Δεν μπορουσα περισσοτερα λογο μυρωδιας.Αν μπορει καποιος σε χωρο του με μπανιο και ετσι ειναι αξιογαμητο ανετα.Μου ειπε οτι αυτη την εβδομαδα θα βρισκεται στο 'Ελενη'.
Αυτό εδώ είναι από τα αγαπημένα μου νηματα ,Πόσο άρρωστοι είστε;
Ούτε καν δεν θέλω να το σκεφτώΈχετε πάει ποτέ με γυφτάκι???Οποιος έχει ας μεταφέρει εμπειρία και επίσης αν γνωρίζει κανείς μαγαζί που να μπορούμε να βρούμε ή πιάτσα που να ψωνίζονται....

Ετσι μου ειπε θα ειναι εκει για μια εβδομαδα θα ζητιανευειΤι ενοείς ότι αυτή την εβδομάδα θα βρίσκεται στο Ελένη ?
Ξενοδοχείο είναι φίλε μου;γκουγκλαρω και δεν βγαίνει κάτι..Ετσι μου ειπε θα ειναι εκει για μια εβδομαδα θα ζητιανευει
Κάποια μαλακία με τον κορέκτορα, δεν εξηγείται αλλιώς!Ξενοδοχείο είναι φίλε μου;γκουγκλαρω και δεν βγαίνει κάτι..
ΠΟΙΑ ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΕ;Καλά ρε τύποι δεν ξέρετε την Ελένη
Τη πούτσα μου τη καυλωμένη!!!! 1-0ΠΟΙΑ ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΕ;
Φωτογραφία στο αντίστοιχο νήμα αδερφέ!!!Η γυναίκα μου είναι Βουλγάρα τσιγγάνα και μπορώ να πω ότι στο κρεβάτι τα δίνει όλα
Έχετε πάρει χαμπάρι ότι εκεί πάνω από την Θηβών έχει κάτι τσαντηρια;Καλησπερα.Σημερα απογευμα μπελογιαννη και θηβων γωνια στο φαναρι γυφτισσα γυρω στα 40.Μου ειπε οτι θελει χρηματα για τα παιδια και τετοια.Αποτελεσμα μεσα στο αυτοκινητο εκει κοντα για ενα ταλιρο χερακι καο χουφτωμα.Δεν μπορουσα περισσοτερα λογο μυρωδιας.Αν μπορει καποιος σε χωρο του με μπανιο και ετσι ειναι αξιογαμητο ανετα.Μου ειπε οτι αυτη την εβδομαδα θα βρισκεται στο 'Ελενη'.
Μήπως εννοεί το μαιευτήριο Έλενα;Τι ενοείς ότι αυτή την εβδομάδα θα βρίσκεται στο Ελένη ?
Είσαι μερακλής συναγωνιστή, στο αναγνωρίζω. Εκτός κι αν εισαι κι εσυ τσιγγάνος άρα όλα βαίνουν κανονικά. Εγώ παντως είχα έναν συμμαθητή στο Λυκειο που ήταν τσιγγάνος. Ήταν 19 χρονών, είχε φυγει απο τη φαμίλια του γιατί δεν τον άφηναν οι γονείς του να παει σχολείο. Βρήκε απογευματινή δουλεια και είχε νοικιασει μια γκαρσονιέρα. Πολυ άξιο παιδι. Έμαθα ότι έγινε λογιστής και πολυ καλός στη δουλειά του.Η γυναίκα μου είναι Βουλγάρα τσιγγάνα και μπορώ να πω ότι στο κρεβάτι τα δίνει όλα
Όχι φίλε καμία σχέση... Έλληνας είμαι απλώς πριν πολλά χρόνια δούλευα σεζόν σε ξενοδοχείο και εκεί γνώρισα την γυναίκαΕίσαι μερακλής συναγωνιστή, στο αναγνωρίζω. Εκτός κι αν εισαι κι εσυ τσιγγάνος άρα όλα βαίνουν κανονικά. Εγώ παντως είχα έναν συμμαθητή στο Λυκειο που ήταν τσιγγάνος. Ήταν 19 χρονών, είχε φυγει απο τη φαμίλια του γιατί δεν τον άφηναν οι γονείς του να παει σχολείο. Βρήκε απογευματινή δουλεια και είχε νοικιασει μια γκαρσονιέρα. Πολυ άξιο παιδι. Έμαθα ότι έγινε λογιστής και πολυ καλός στη δουλειά του.
Πέραν τουτου στην Αγία Βαρβάρα εχει πανεμορφες τσιγγάνες κοπέλες που κάλιστα θα μπορουσαν να είναι κορυφαία μοντέλα.
Αυτός ήταν εξαίρεση τύπε.Είσαι μερακλής συναγωνιστή, στο αναγνωρίζω. Εκτός κι αν εισαι κι εσυ τσιγγάνος άρα όλα βαίνουν κανονικά. Εγώ παντως είχα έναν συμμαθητή στο Λυκειο που ήταν τσιγγάνος. Ήταν 19 χρονών, είχε φυγει απο τη φαμίλια του γιατί δεν τον άφηναν οι γονείς του να παει σχολείο. Βρήκε απογευματινή δουλεια και είχε νοικιασει μια γκαρσονιέρα. Πολυ άξιο παιδι. Έμαθα ότι έγινε λογιστής και πολυ καλός στη δουλειά του.
Πέραν τουτου στην Αγία Βαρβάρα εχει πανεμορφες τσιγγάνες κοπέλες που κάλιστα θα μπορουσαν να είναι κορυφαία μοντέλα.