Αν μιλάς έτσι όπως γράφεις πόρτα θα φας.Δεν την έχω δει,ποδολαγνεία θα κάνει σίγουρα, αφήνει να την γλύψεις σε όλο το σώμα;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν μιλάς έτσι όπως γράφεις πόρτα θα φας.Δεν την έχω δει,ποδολαγνεία θα κάνει σίγουρα, αφήνει να την γλύψεις σε όλο το σώμα;
Η έρικα είναι χαμαιλέων,κάνει τα πάντα στο αυταρχικό,ποδολαγνεία κάνει και σου μιλάει και σε καθοδηγεί ακόμα και στην ποδολαγνεία,εγώ μαζί της έκανα και facesitting αλλά στο στράπ που από ότι κατάλαβα δεν σε ενδιαφέρει εκεί δίνει ρέστα,το να την πετύχεις είναι το δύσκολο.Δεν την έχω δει,ποδολαγνεία θα κάνει σίγουρα, αφήνει να την γλύψεις σε όλο το σώμα;
Ευχαριστώ που μου απάντησεςΗ κυρια Ερικα εχει δηλωσει ότι λογο της κατάστασης δεν πραγματοποιει συνεδρειες, οποτε λογικο και επομενο είναι το κινητο της να είναι κλειστο.
Την έχω συναντήσει στον Βόλο,άριστη σε όλα αλλά έχει σταματήσει λόγω του κορωνοιού,έχω το prive τηλέφωνο της και την είχα πάρει να την ρωτήσω αν θα έρθει μετά τις 18 αλλά δεν το βλέπω να έρχεται.Ευχαριστώ που μου απάντησες
Η ερικα ειναι πολυεργαλειο,δεν υπαρχει κατι στο αυταρχικο που να μην το κανει,αλλα θα πρεπει να βρει μια αλλη αφεντρα για να κανει τα διπλα της,μου αρεσουν τα διπλα αλλα με την νορα που ειχαμε κανει δεν ειχα μεινει ευχαριστημενος,ολα η ερικα τα εκανε.Την έχω συναντήσει,δεν έχει μόνο εμφάνιση που γράφεις,όταν την συναντήσεις και από κοντά θα μάθεις πολλά πάνω στο βδσμ,καταπληκτική Αφέντρα και όχι της μίας ώρας,σκέτη απόλαυση.Με κάλυψε σε όλα.
Μέσω κάμερας έκανα,η πιο εγκεφαλική αφέντρα που έχω γνωρίσει,ευελπιστώ σύντομα να ξαναρχίσει,μου έμαθε πολλά,εξαιρετική και προπάντων εξαιρετικός χαρακτήρας.Έχει ξαναρχίσει η ericca?Μου είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και θα ήθελα να την ξαναδώ,αλλά μέχρι και προχτές το τηλέφωνο της το είχε απενεργοποιημένο δυστυχώς.

Ναι έχει ξαναρχίσει αλλά στο προσωπικό της θα την πετύχεις αμέσως,το άλλο το έχει πολλές ώρες κλειστό,το κλείνει όταν έχει ραντεβού και τα ραντεβού της κρατάνε ώρες,το είχα χάσει και εγώ και ευτυχώς μου το έστειλε ο ΜΙΚΕ 73Έχει ξαναρχίσει η ericca?Μου είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και θα ήθελα να την ξαναδώ,αλλά μέχρι και προχτές το τηλέφωνο της το είχε απενεργοποιημένο δυστυχώς.
Ναι έχει ξαναρχίσει αλλά στο προσωπικό της θα την πετύχεις αμέσως,το άλλο το έχει πολλές ώρες κλειστό,το κλείνει όταν έχει ραντεβού και τα ραντεβού της κρατάνε ώρες,το είχα χάσει και εγώ και ευτυχώς μου το έστειλε ο ΜΙΚΕ 73
Έχω χάσει κι εγώ το προσωπικό της τηλέφωνο αν κ΄λαποιος μπορεί να μου το στείλει με pm θα του ήμουνα υπόχρεος
Έχεις pm,στο έστειλα.Ναι έχει ξαναρχίσει αλλά στο προσωπικό της θα την πετύχεις αμέσως,το άλλο το έχει πολλές ώρες κλειστό,το κλείνει όταν έχει ραντεβού και τα ραντεβού της κρατάνε ώρες,το είχα χάσει και εγώ και ευτυχώς μου το έστειλε ο ΜΙΚΕ 73
Έχω χάσει κι εγώ το προσωπικό της τηλέφωνο αν κ΄λαποιος μπορεί να μου το στείλει με pm θα του ήμουνα υπόχρεος
Είναι η πιο ολοκληρωμένη Αφέντρα,χαμαιλέων η έρικα.Μέσω κάμερας έκανα,η πιο εγκεφαλική αφέντρα που έχω γνωρίσει,ευελπιστώ σύντομα να ξαναρχίσει,μου έμαθε πολλά,εξαιρετική και προπάντων εξαιρετικός χαρακτήρας.
Έτσι είναι,κάνει τα πάντα στο αυταρχικό,για την έρικα δεν υπάρχει ρολόι,έχω μείνει μαζί της και τέσσερις ώρες χωρίς να μου ζητήσει παραπάνω χρήματα,το απολαμβάνει,το ζει,την περιμένουμε Θεσσαλονίκη.Είναι η πιο ολοκληρωμένη Αφέντρα,χαμαιλέων η έρικα.