Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
445
Πόντοι
21
Η Erica ήταν η πρώτη εμπειρία μου στο BDSM αρχάριος τότε με έκανε να νιώσω πολύ άνετα και να μην φοβηθώ, έκτοτε έχουμε κάνει πολύ σκληρό session ! Έχει μεγάλη εμπειρία!
Ναι έχει άλλο level η γυναίκα αυθεντική Αφέντρα δεν συγκρίνεται με άλλη

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
445
Πόντοι
21
Χτες επισκεφτηκα για αλλη μια φορα την Ερικα μαζι με ενα φιλο μου υποτακτικο και εγινε αλλο ενα τελειο σεσσιον ,η καλυτερη στιγμη ηταν αφου με μεταμωρφωσε σε υπακουη τσουλα πηγαμε και οι τρεις στο κρεβατι με εβαλε να τσιμπουκωνω τον φιλο μου ενω δεχομουν σφαλιαρες στην κωλαρα μου απο την Ερικα μεχρι που αρχισε να μου χωνει δαχτυλα,στημενη εγω στα 4 φωναξε στον σκλαβο φιλο μου να ερθει απο πισω μου και τον εβαλε να με γαμησει μεχρι να χυσει μεσα στην κωλαρα μου και οταν τελειωσε εκει που νομιζα οτι θα τελειωνε και το σεσσιον με εβαλε να γλυψω και να καθαρισω την πουτσα του σκλαβου απο τα χυσια και οπως ηταν χυμενη η κωλαρα μου μπηκε και συνεχισε να με γαμαει με το στραπ η Ερικα μεχρι που τελειωσα και εγω απο πισω στο τελος εγινα η τουαλετα τους με κατουρησαν και οι 2 πολυ καβλα σκηνικο αλλο να το περιγραφω κσι αλλο να το ζεις
Σίγουρα άλλο να το βιώνεις,το στράπ είναι το αγαπημένο της και το fisting ,αν και στο ballbasting μου δίνει πόνο, μπορώ να γλύφω τα πόδια της για ώρες

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
445
Πόντοι
21
Ήταν η τελευταία μίστρεςς που συνάντησα πριν σταματήσω από τον χώρο πριν τον κόβιντ. Εμπειρία και πάθος σε αυτό που κάνει.
Είναι αυθεντική Αφέντρα δεν συγκρίνεται με άλλη , στράπ και φίστινγκ εξαιρετική,τα πόδια της μπορώ να τα γλύφω για ώρες

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Όντως ήταν μεσα στις 3-4 καλυτερες. Αυτό που λεμε κλασική αφέντρα. πλεον οι περισσότερες μονο νιαουριζουν και ονλυ φανσ

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
318
Πόντοι
21
Όντως ήταν μεσα στις 3-4 καλυτερες. Αυτό που λεμε κλασική αφέντρα. πλεον οι περισσότερες μονο νιαουριζουν και ονλυ φανσ
Δεν είναι η κλασική αφέντρα το αντίθετο,στο strap-on και στα mind games η καλύτερη ,με φοβερές αντοχές ,εκείνη με μύησε στον χώρο του bdsm ,τρία πράγματα δεν έχω δει,δράκους ,εξωγήινους και καλύτερη ντομ από την ericca ,το μόνο μου παράπονο ότι δεν με έχει καλέσει ποτέ στην βίλα των οργίων

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
318
Πόντοι
21
Χτες επισκεφτηκα για αλλη μια φορα την Ερικα μαζι με ενα φιλο μου υποτακτικο και εγινε αλλο ενα τελειο σεσσιον ,η καλυτερη στιγμη ηταν αφου με μεταμωρφωσε σε υπακουη τσουλα πηγαμε και οι τρεις στο κρεβατι με εβαλε να τσιμπουκωνω τον φιλο μου ενω δεχομουν σφαλιαρες στην κωλαρα μου απο την Ερικα μεχρι που αρχισε να μου χωνει δαχτυλα,στημενη εγω στα 4 φωναξε στον σκλαβο φιλο μου να ερθει απο πισω μου και τον εβαλε να με γαμησει μεχρι να χυσει μεσα στην κωλαρα μου και οταν τελειωσε εκει που νομιζα οτι θα τελειωνε και το σεσσιον με εβαλε να γλυψω και να καθαρισω την πουτσα του σκλαβου απο τα χυσια και οπως ηταν χυμενη η κωλαρα μου μπηκε και συνεχισε να με γαμαει με το στραπ η Ερικα μεχρι που τελειωσα και εγω απο πισω στο τελος εγινα η τουαλετα τους με κατουρησαν και οι 2 πολυ καβλα σκηνικο αλλο να το περιγραφω κσι αλλο να το ζεις
Θα την ρωτήσω αν μπορώ να συμμετέχω και εγώ την επόμενη φορά,θα κάνω ότι μου ζητήσει όπως πάντα προς το παρόν μόνο διπλό έχω κάνει με την ericca και την irina

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
318
Πόντοι
21
Η Erica ήταν η πρώτη εμπειρία μου στο BDSM αρχάριος τότε με έκανε να νιώσω πολύ άνετα και να μην φοβηθώ, έκτοτε έχουμε κάνει πολύ σκληρό session ! Έχει μεγάλη εμπειρία!

και τι δεν μας έκανε ,αυτά είναι, μέσα στο τζακούζι την αρχή οι δυο τους γλυψίματα ,στραπονάρισμα στην φίλη μου μπρος πίσω την πήρε η έρικα μετά μπήκα και εγώ μέσα,salem πήγαμε 106 σούιτα και εμένα με στράπαρε πριν όμως μου έκανε μασάζ προστάτη για να ανοίξω ,φτύσιμο στα κωλαράκια μας και μας έπαιρνε εναλλάξ,φάγαμε και τις σφαλάριες μας ,μας κατούρησε μέσα στο τζακούζι και μετά πήγαμε στο κρεβάτι και οι τρεις,μας έδεσε και έγινε ο χαμός τι καύλα,η καλύτερη σουίτα να πάτε,μας έβγαλε και στο μπαλκόνι εγώ της έγλυφα τα πόδια με το λουρί μου και η φίλη μου την έγλυφε παντού,το πρωί φύγαμε
θα μπορούσα να συμμετέχω και εγώ την επόμενη φορά?

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
βιλα τω οργιων;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ετσι ονομαζει τον χωρο της ή εννοεις το εξωχικό της;

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
318
Πόντοι
21
βιλα τω οργιων;

Όχι έχω πάει και στους δύο χώρους της, την μονοκατοικία της εννοώ και δεν το ονομάζει η ίδια εγώ το ονομάζω γιατί μου έχει πει και η ίδια και η irina το τι γίνεται εκεί

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
547
Πόντοι
86
Θα την ρωτήσω αν μπορώ να συμμετέχω και εγώ την επόμενη φορά,θα κάνω ότι μου ζητήσει όπως πάντα προς το παρόν μόνο διπλό έχω κάνει με την ericca και την irina
Η ρωσίδα είναι καψούρα με την έρικα αλλά έχει σταματήσει,την έπαιρνε η έρικα μπροστά μου από την πίσω πόρτα

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
547
Πόντοι
86
Αντισυμβατική είναι,ισχυρογνώμων αλλά το κατέχει το αυταρχικό

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
318
Πόντοι
21
και εμένα η ericca με μύησε στο bdsm,Όποιος την έχει γνωρίσει θα καταλάβει την διαφορά είναι γεννημένη αφέντρα και πολύ σωστή σε όλα της ,εχέμυθη ,όμορφη,καθαρή και προπάντων έμπειρη

MIKY73

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
219
Πόντοι
20
καλη εβδομαδα σε ολους χτες εκανα αλλο ενα υπεροχο σεσσιον με την απολυτη αφεντρα την ερικα αλλη μια υπεροχη εμπειρια αυτη την φορα και με εναν υποτακτικο της ,αφου με εντυσε και με εκανε τσουλαρα πηγαμε στο κρεβατι και οι 3 αφου αρχισαμε πρωτα να γλυφουμε τα υπεροχα ποδια της μετα με εβαλε να πιπωνω τον σκλαβο της ενω εκεινη επαιζε με το κωλομουνακι μου μετα με εβαλε στα 4 και εδωσε εντολη στον σκλαβο της να με πηδηξει και ταυτοχρονα πεφτανε σφαλιαρες και απο τους 2 στο κωλαρακι μου για το τελος μας εβαλε και τους 2 στο πατωμα στο αλλο δωματιο ταπωμενοι και δεχτηκαμε την χρυση βροχη σε ολο το σωμα μας μεχρι που ηρθε στο προσωπο μου και με διεταξε να τα πιω ολα, σαν καλη τσουλα ανοιξα το στομα μου και γευτικα ολο το νεκταρ τις ΘΕΑΣ και μετα καθαρισα τις πατουσες της με την γλωσσα!!!Αλλη μια τελεια συνεδρια με πολυ χημεια

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
488
Πόντοι
21
καλη εβδομαδα σε ολους χτες εκανα αλλο ενα υπεροχο σεσσιον με την απολυτη αφεντρα την ερικα αλλη μια υπεροχη εμπειρια αυτη την φορα και με εναν υποτακτικο της ,αφου με εντυσε και με εκανε τσουλαρα πηγαμε στο κρεβατι και οι 3 αφου αρχισαμε πρωτα να γλυφουμε τα υπεροχα ποδια της μετα με εβαλε να πιπωνω τον σκλαβο της ενω εκεινη επαιζε με το κωλομουνακι μου μετα με εβαλε στα 4 και εδωσε εντολη στον σκλαβο της να με πηδηξει και ταυτοχρονα πεφτανε σφαλιαρες και απο τους 2 στο κωλαρακι μου για το τελος μας εβαλε και τους 2 στο πατωμα στο αλλο δωματιο ταπωμενοι και δεχτηκαμε την χρυση βροχη σε ολο το σωμα μας μεχρι που ηρθε στο προσωπο μου και με διεταξε να τα πιω ολα, σαν καλη τσουλα ανοιξα το στομα μου και γευτικα ολο το νεκταρ τις ΘΕΑΣ και μετα καθαρισα τις πατουσες της με την γλωσσα!!!Αλλη μια τελεια συνεδρια με πολυ χημεια
Ωραία φάση,Το καλύτερο session έχω κάνει μαζί της και έχω κατασταλάξει μόνο στην έρικα, μου έχει κάνει και cbt και orgasm control και sounding φοβερή εμπειρία με άδειασε στην κυριολεξία

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
547
Πόντοι
86
βιλα τω οργιων;

Η κυρία Irina ποια είναι?
Είναι μία ρωσίδα φίλη της έρικας έχω γράψει και για αυτή,δεν το κατέχει η ρωσίδα θέλει μόνο πόδια να της γλύφουν και να μαστιγώνει μέχρι εκεί,αυτό δεν είναι αυταρχικό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom