Νέα

Δέσποινα Βανδή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

stelda

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
13.171
Πόντοι
2.256
9176593029.gif
...Ντεμης

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.455
Πόντοι
3.656

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.455
Πόντοι
3.656

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
33.863
Πόντοι
6.256
Κουνιέστε όλοι οι φρού φρουδες μα σας δω τώρα που έρχονται ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ρε μουνια στα αμασφαλιστα
Δεν χρειαζεται να φοβασαι Νικ,ολο και καποιος γειτονας θα το εχει ασφαλισμενο,το δανειζεσαι οποτε χρειαστει,:confused::confused::confused::coffee:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.799
Πόντοι
7.046
Ένα από τα λίγα ευτυχισμένα ζευγάρια στη χώρα, πέσατε να τους φάτε...

Kvel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
1.054
Πόντοι
201
Μπιλαρα που σιγουρα εισαι μελος εδω καθως το σαιτ ειναι γνωστο οτι εχει μονο βαρβατους αντρακλες και 30ποντους , κουραγιο ρε τυπε θα περασει και αυτο. :confused::confused::confused:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
2.048
Πόντοι
216
Εγώ μαζί του είμαι ... Όλα σωστά τα έκανε απλά η γκόμενα ξεκίνησε τα deep throat λίγο πριν φτάσουνε σπίτι και ξαφνιάστηκε που τον πήρε όλο μέσα και κοίταξε να δει το θέαμα ... Κάπου εκεί του έφυγε λίγο αριστερά και η ροδα καβάλησε το πεζούλι αριστερά που είναι κοφτό και ψηλό και στην επαναφορά το αμάξι διπλώσε και τα πήρε όλα σβαρνα... Μεγάλο ρεπσεκτ που η άλλη τραγουδάει Θεσσαλονίκη και αυτός βγαίνει ασυστολα και κυνηγάει μικρούλες ....

Behlivanis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
4.286
Πόντοι
456
Εγώ μαζί του είμαι ... Όλα σωστά τα έκανε απλά η γκόμενα ξεκίνησε τα deep throat λίγο πριν φτάσουνε σπίτι και ξαφνιάστηκε που τον πήρε όλο μέσα και κοίταξε να δει το θέαμα ... Κάπου εκεί του έφυγε λίγο αριστερά και η ροδα καβάλησε το πεζούλι αριστερά που είναι κοφτό και ψηλό και στην επαναφορά το αμάξι διπλώσε και τα πήρε όλα σβαρνα... Μεγάλο ρεπσεκτ που η άλλη τραγουδάει Θεσσαλονίκη και αυτός βγαίνει ασυστολα και κυνηγάει μικρούλες ....
Είσαι φαουλ τυπε.
1ον δεν υπαρχει γκομενετο να κανει deep στον Μπισπίκαρο γιατι εχει ελεφαντόπουτσα. Όποια το δοκίμασε επαθε ασφυξια.
2ον ειναι δεδομενο οτι ενα τετοιο αρσενικο δεν μπορει να καλυφθει σεξουαλικα απο γεροντομπεμπεκες τυπου Βανδη και θα πηδαει δεξια κι αριστερα ότι του τυχει. Εχει συμβιβαστει με αυτο το Δεσποινακι για να μην της φυγει αυτο το μοναδικο αρσενικο

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
2.048
Πόντοι
216
Είσαι φαουλ τυπε.
1ον δεν υπαρχει γκομενετο να κανει deep στον Μπισπίκαρο γιατι εχει ελεφαντόπουτσα. Όποια το δοκίμασε επαθε ασφυξια.
2ον ειναι δεδομενο οτι ενα τετοιο αρσενικο δεν μπορει να καλυφθει σεξουαλικα απο γεροντομπεμπεκες τυπου Βανδη και θα πηδαει δεξια κι αριστερα ότι του τυχει. Εχει συμβιβαστει με αυτο το Δεσποινακι για να μην της φυγει αυτο το μοναδικο αρσενικο
Τυπε που το ξέρεις ότι έχει ελαφαντοπουτσα ? Πλάκα πλάκα για Ντέμη ξέρω ότι τον είχε μεγάλο απο call girl το είχα μάθει...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ακόμα με τον κουράδα ασχολείστε
Υπάρχει και κάτι καλύτερο να κάνουμε;

Behlivanis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
4.286
Πόντοι
456
Τυπε που το ξέρεις ότι έχει ελαφαντοπουτσα ?
Λάρωσε τύπε, χαβαλέ κάνουμε με τον μπίχλα και την ξεκωλογεροντομπεμπεκα που τον ερωτευτηκε και τον πληρωνει

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.620
Πόντοι
456
Αντιγραμμένο:
οι φίλοι μου, μου το 'χαν πει, ξέχνα ρε Μπίλυ την Βανδή :rockon::birdman::birdman:
Η Βανδή μπορεί φωνή να μην είχε αλλά στην λαϊκοπουτανιά που πούλαγε στους λαϊκοκυριλέδες μέσα στα σκυλάδικα, από την αρχή σίγουρα το είχε. Κατά τ' άλλα λένε ότι είχε αποφοιτήσει από την Φιλοσοφική, είναι γενικά μορφωμένη, γι' αυτό κόλλησε με τον ηθοποιό. Πάντως από το πτυχίο της φιλοσοφικής δεν θα έβγαινε δεκάρα, ενώ από την λαϊκοπουτανιά που συγκινούσε ανέκαθεν τον μέσο νεοέλληνα, βγήκαν πλούτη. Είναι πονηρές και πολύ ρεαλίστριες κάτι τέτοιες, το συναίσθημα το αφήνουν κατά μέρους για να κάνουν την δουλειά τους.

greg13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2017
Like
2.318
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom