You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δέσποινα Βανδή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.455
- Πόντοι
- 3.656
Κλείστε τον κυριοKαι θα βγαινει εκεινος ο μουνης ο νικπαι2008 να κοροϊδευει και να χλευαζει ως συνηθως.Αυτο πρεπει να το λαβουν σοβαρα υποψιν τους![]()
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 33.863
- Πόντοι
- 6.256
Kαποια ζωα δεν σε πιστευανε προεδρεΚλείστε τον κυριο

nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.455
- Πόντοι
- 3.656
Κουνιέστε όλοι οι φρού φρουδες μα σας δω τώρα που έρχονται ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ρε μουνια στα αμασφαλισταKαποια ζωα δεν σε πιστευανε προεδρε![]()
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 33.863
- Πόντοι
- 6.256
Δεν χρειαζεται να φοβασαι Νικ,ολο και καποιος γειτονας θα το εχει ασφαλισμενο,το δανειζεσαι οποτε χρειαστει,Κουνιέστε όλοι οι φρού φρουδες μα σας δω τώρα που έρχονται ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ρε μουνια στα αμασφαλιστα

Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 30.796
- Πόντοι
- 7.046
Ένα από τα λίγα ευτυχισμένα ζευγάρια στη χώρα, πέσατε να τους φάτε...
ananeotikos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 25.113
- Πόντοι
- 9.931
Ισχύει.Ένα από τα λίγα ευτυχισμένα ζευγάρια στη χώρα, πέσατε να τους φάτε...
ananeotikos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 25.113
- Πόντοι
- 9.931
Εγώ μαζί του είμαι ... Όλα σωστά τα έκανε απλά η γκόμενα ξεκίνησε τα deep throat λίγο πριν φτάσουνε σπίτι και ξαφνιάστηκε που τον πήρε όλο μέσα και κοίταξε να δει το θέαμα ... Κάπου εκεί του έφυγε λίγο αριστερά και η ροδα καβάλησε το πεζούλι αριστερά που είναι κοφτό και ψηλό και στην επαναφορά το αμάξι διπλώσε και τα πήρε όλα σβαρνα... Μεγάλο ρεπσεκτ που η άλλη τραγουδάει Θεσσαλονίκη και αυτός βγαίνει ασυστολα και κυνηγάει μικρούλες ....
Behlivanis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2025
- Like
- 4.286
- Πόντοι
- 456
Είσαι φαουλ τυπε.Εγώ μαζί του είμαι ... Όλα σωστά τα έκανε απλά η γκόμενα ξεκίνησε τα deep throat λίγο πριν φτάσουνε σπίτι και ξαφνιάστηκε που τον πήρε όλο μέσα και κοίταξε να δει το θέαμα ... Κάπου εκεί του έφυγε λίγο αριστερά και η ροδα καβάλησε το πεζούλι αριστερά που είναι κοφτό και ψηλό και στην επαναφορά το αμάξι διπλώσε και τα πήρε όλα σβαρνα... Μεγάλο ρεπσεκτ που η άλλη τραγουδάει Θεσσαλονίκη και αυτός βγαίνει ασυστολα και κυνηγάει μικρούλες ....
1ον δεν υπαρχει γκομενετο να κανει deep στον Μπισπίκαρο γιατι εχει ελεφαντόπουτσα. Όποια το δοκίμασε επαθε ασφυξια.
2ον ειναι δεδομενο οτι ενα τετοιο αρσενικο δεν μπορει να καλυφθει σεξουαλικα απο γεροντομπεμπεκες τυπου Βανδη και θα πηδαει δεξια κι αριστερα ότι του τυχει. Εχει συμβιβαστει με αυτο το Δεσποινακι για να μην της φυγει αυτο το μοναδικο αρσενικο
Τυπε που το ξέρεις ότι έχει ελαφαντοπουτσα ? Πλάκα πλάκα για Ντέμη ξέρω ότι τον είχε μεγάλο απο call girl το είχα μάθει...Είσαι φαουλ τυπε.
1ον δεν υπαρχει γκομενετο να κανει deep στον Μπισπίκαρο γιατι εχει ελεφαντόπουτσα. Όποια το δοκίμασε επαθε ασφυξια.
2ον ειναι δεδομενο οτι ενα τετοιο αρσενικο δεν μπορει να καλυφθει σεξουαλικα απο γεροντομπεμπεκες τυπου Βανδη και θα πηδαει δεξια κι αριστερα ότι του τυχει. Εχει συμβιβαστει με αυτο το Δεσποινακι για να μην της φυγει αυτο το μοναδικο αρσενικο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπάρχει και κάτι καλύτερο να κάνουμε;Ακόμα με τον κουράδα ασχολείστε
Behlivanis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2025
- Like
- 4.286
- Πόντοι
- 456
Λάρωσε τύπε, χαβαλέ κάνουμε με τον μπίχλα και την ξεκωλογεροντομπεμπεκα που τον ερωτευτηκε και τον πληρωνειΤυπε που το ξέρεις ότι έχει ελαφαντοπουτσα ?
Alexis_cool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 5.891
- Πόντοι
- 1.056
Αντιγραμμένο:
οι φίλοι μου, μου το 'χαν πει, ξέχνα ρε Μπίλυ την Βανδή

οι φίλοι μου, μου το 'χαν πει, ξέχνα ρε Μπίλυ την Βανδή

Η Βανδή μπορεί φωνή να μην είχε αλλά στην λαϊκοπουτανιά που πούλαγε στους λαϊκοκυριλέδες μέσα στα σκυλάδικα, από την αρχή σίγουρα το είχε. Κατά τ' άλλα λένε ότι είχε αποφοιτήσει από την Φιλοσοφική, είναι γενικά μορφωμένη, γι' αυτό κόλλησε με τον ηθοποιό. Πάντως από το πτυχίο της φιλοσοφικής δεν θα έβγαινε δεκάρα, ενώ από την λαϊκοπουτανιά που συγκινούσε ανέκαθεν τον μέσο νεοέλληνα, βγήκαν πλούτη. Είναι πονηρές και πολύ ρεαλίστριες κάτι τέτοιες, το συναίσθημα το αφήνουν κατά μέρους για να κάνουν την δουλειά τους.Αντιγραμμένο:
οι φίλοι μου, μου το 'χαν πει, ξέχνα ρε Μπίλυ την Βανδή![]()
Ας χυσουμε την πουτανα πάλι@greg13 τι συζητάνε τωρα αυτοι στο νημα ??? αντι να μιλανε για την υπερ μουνα 50αρα την βανδη ..... γαμω τη πουτανα μου βαλε μια τάξη
![]()
Nikos_Cuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2009
- Like
- 303
- Πόντοι
- 20
ασταματητες και δυνατες μαλακιες για τη θεαρααααα
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις