ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.221
- Πόντοι
- 3.556
Δε σκοτώθηκε ο Ευαγγελάτος που μπήκε μέσα χωρίς ζώνη?
Δε σκοτώθηκε ο Ευαγγελάτος που μπήκε μέσα χωρίς ζώνη?
επειδή έχω δει πάνω από 2 φορές κλασικούς μαλακάκους να προσπαθούν να ξεζουμίσουν καταστάσεις (και να παίρνουν μπάλες)Αν ο λεγόμενος αρνηθεί πως έπεσε στην μάντρα (δεν υπαρχει απόδειξη πρακτικά πως επεσε) η λατοικος πρεπει να τον κυνηγήσει.
Αν η ασφαλιστική του θελει επίσης δεν αναγνωρίζει τη ζημιά στο ιδιο μηκος κυματοςκτλ κτλ
Αν στην κατάθεση του ( που προφανώς αυτο θα είπε για να τη σκαπουλαρει ) πει ναι έπεσα σε ενα άσπρο μερσεντςς πχ και τίποτε αλλο η μάντρα δεν ειναι πουθενά γραμμένη κτλ κτλ
Φυσικά μπορεί να ξεφουρνισει άμα εχει καναν καλό δικηγόρο ηθικά οδύνη και πιπες
Εν ολίγοις το ζώο με τη Βαμδη δεν τα σκάσουν τις επόμενες ημέρες και δεν βγει κι αυτός να πει μαλάκια μου κτλ αλλα συνεχίσει το ίδιο βιολί θα τους γλέντησουν για τα καλα και για τον πρόσθετο λόγο πως έκαναν ρομπα τον δήθεν ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΟΚ
Kαι θα βγαινει εκεινος ο μουνης ο νικπαι2008 να κοροϊδευει και να χλευαζει ως συνηθως.Αυτο πρεπει να το λαβουν σοβαρα υποψιν τουςΑν ο λεγόμενος αρνηθεί πως έπεσε στην μάντρα (δεν υπαρχει απόδειξη πρακτικά πως επεσε) η λατοικος πρεπει να τον κυνηγήσει.
Αν η ασφαλιστική του θελει επίσης δεν αναγνωρίζει τη ζημιά στο ιδιο μηκος κυματοςκτλ κτλ
Αν στην κατάθεση του ( που προφανώς αυτο θα είπε για να τη σκαπουλαρει ) πει ναι έπεσα σε ενα άσπρο μερσεντςς πχ και τίποτε αλλο η μάντρα δεν ειναι πουθενά γραμμένη κτλ κτλ
Φυσικά μπορεί να ξεφουρνισει άμα εχει καναν καλό δικηγόρο ηθικά οδύνη και πιπες
Εν ολίγοις το ζώο με τη Βαμδη δεν τα σκάσουν τις επόμενες ημέρες και δεν βγει κι αυτός να πει μαλάκια μου κτλ αλλα συνεχίσει το ίδιο βιολί θα τους γλέντησουν για τα καλα και για τον πρόσθετο λόγο πως έκαναν ρομπα τον δήθεν ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΟΚ
Ευτυχως....εζησε να πάει και στα μαχαιρώματα....Αγιο είχε!!!!
Κλείστε τον κυριοKαι θα βγαινει εκεινος ο μουνης ο νικπαι2008 να κοροϊδευει και να χλευαζει ως συνηθως.Αυτο πρεπει να το λαβουν σοβαρα υποψιν τους![]()
Kαποια ζωα δεν σε πιστευανε προεδρεΚλείστε τον κυριο
Κουνιέστε όλοι οι φρού φρουδες μα σας δω τώρα που έρχονται ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ρε μουνια στα αμασφαλισταKαποια ζωα δεν σε πιστευανε προεδρε![]()
Δεν χρειαζεται να φοβασαι Νικ,ολο και καποιος γειτονας θα το εχει ασφαλισμενο,το δανειζεσαι οποτε χρειαστει,Κουνιέστε όλοι οι φρού φρουδες μα σας δω τώρα που έρχονται ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ρε μουνια στα αμασφαλιστα
Ισχύει.Ένα από τα λίγα ευτυχισμένα ζευγάρια στη χώρα, πέσατε να τους φάτε...
Είσαι φαουλ τυπε.Εγώ μαζί του είμαι ... Όλα σωστά τα έκανε απλά η γκόμενα ξεκίνησε τα deep throat λίγο πριν φτάσουνε σπίτι και ξαφνιάστηκε που τον πήρε όλο μέσα και κοίταξε να δει το θέαμα ... Κάπου εκεί του έφυγε λίγο αριστερά και η ροδα καβάλησε το πεζούλι αριστερά που είναι κοφτό και ψηλό και στην επαναφορά το αμάξι διπλώσε και τα πήρε όλα σβαρνα... Μεγάλο ρεπσεκτ που η άλλη τραγουδάει Θεσσαλονίκη και αυτός βγαίνει ασυστολα και κυνηγάει μικρούλες ....
Τυπε που το ξέρεις ότι έχει ελαφαντοπουτσα ? Πλάκα πλάκα για Ντέμη ξέρω ότι τον είχε μεγάλο απο call girl το είχα μάθει...Είσαι φαουλ τυπε.
1ον δεν υπαρχει γκομενετο να κανει deep στον Μπισπίκαρο γιατι εχει ελεφαντόπουτσα. Όποια το δοκίμασε επαθε ασφυξια.
2ον ειναι δεδομενο οτι ενα τετοιο αρσενικο δεν μπορει να καλυφθει σεξουαλικα απο γεροντομπεμπεκες τυπου Βανδη και θα πηδαει δεξια κι αριστερα ότι του τυχει. Εχει συμβιβαστει με αυτο το Δεσποινακι για να μην της φυγει αυτο το μοναδικο αρσενικο
Υπάρχει και κάτι καλύτερο να κάνουμε;Ακόμα με τον κουράδα ασχολείστε