Νέα

Δέσποινα Βανδή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.170
Πόντοι
6.256
Αν ο λεγόμενος αρνηθεί πως έπεσε στην μάντρα (δεν υπαρχει απόδειξη πρακτικά πως επεσε) η λατοικος πρεπει να τον κυνηγήσει.
Αν η ασφαλιστική του θελει επίσης δεν αναγνωρίζει τη ζημιά στο ιδιο μηκος κυματοςκτλ κτλ
Αν στην κατάθεση του ( που προφανώς αυτο θα είπε για να τη σκαπουλαρει ) πει ναι έπεσα σε ενα άσπρο μερσεντςς πχ και τίποτε αλλο η μάντρα δεν ειναι πουθενά γραμμένη κτλ κτλ
Φυσικά μπορεί να ξεφουρνισει άμα εχει καναν καλό δικηγόρο ηθικά οδύνη και πιπες
Εν ολίγοις το ζώο με τη Βαμδη δεν τα σκάσουν τις επόμενες ημέρες και δεν βγει κι αυτός να πει μαλάκια μου κτλ αλλα συνεχίσει το ίδιο βιολί θα τους γλέντησουν για τα καλα και για τον πρόσθετο λόγο πως έκαναν ρομπα τον δήθεν ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΟΚ
επειδή έχω δει πάνω από 2 φορές κλασικούς μαλακάκους να προσπαθούν να ξεζουμίσουν καταστάσεις (και να παίρνουν μπάλες)

εγώ σου λέω ότι α) ότι και να ισχυριστεί αυτός ήρθε η αστυνομία και κατέγραψε το γεγονός, β) το παραδέχθηκε στο δικαστήριο σήμερα γ) δεν τον έγραψαν μεθυσμένο που σημαίνει ότι η ασφαλιστική δεν έχει δικαίωμα να αρνηθεί.

Για την ασφαλιστική αυτά είναι κλανιές...όταν λέει κάποιος για αστικές και ποινικές ευθύνες

εννοεί ότι θα βάλει έναν αγύρτη να του κάνει μήνυση για ψυχολογικές βλάβες και ότι πήγαν να σκοτωθούν επειδή παραλίγο να σκάσει το φυσικό αέριο και άλλες πίπες...μέχρι να πουν "μας γάμησες δε θέλουμε να μας συζητάνε τα πρωινάδικα κάθε μέρα....πάρε και κάτι πέραν της ασφαλιστικής"

Δεν λέω ότι ο βλαχουρας δεν είναι τέρμα μαλάκας....λέω ότι ο μέσος μαλακας στην χώρα αυτή περιμένει κάτι τέτοια για να βγάλει κάτι παραπάνω. και οι περισσότεροι είναι και δικομανείς...

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
24.125
Πόντοι
6.256
Αν ο λεγόμενος αρνηθεί πως έπεσε στην μάντρα (δεν υπαρχει απόδειξη πρακτικά πως επεσε) η λατοικος πρεπει να τον κυνηγήσει.
Αν η ασφαλιστική του θελει επίσης δεν αναγνωρίζει τη ζημιά στο ιδιο μηκος κυματοςκτλ κτλ
Αν στην κατάθεση του ( που προφανώς αυτο θα είπε για να τη σκαπουλαρει ) πει ναι έπεσα σε ενα άσπρο μερσεντςς πχ και τίποτε αλλο η μάντρα δεν ειναι πουθενά γραμμένη κτλ κτλ
Φυσικά μπορεί να ξεφουρνισει άμα εχει καναν καλό δικηγόρο ηθικά οδύνη και πιπες
Εν ολίγοις το ζώο με τη Βαμδη δεν τα σκάσουν τις επόμενες ημέρες και δεν βγει κι αυτός να πει μαλάκια μου κτλ αλλα συνεχίσει το ίδιο βιολί θα τους γλέντησουν για τα καλα και για τον πρόσθετο λόγο πως έκαναν ρομπα τον δήθεν ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΟΚ
Kαι θα βγαινει εκεινος ο μουνης ο νικπαι2008 να κοροϊδευει και να χλευαζει ως συνηθως.Αυτο πρεπει να το λαβουν σοβαρα υποψιν τους:woldman::confused::confused::confused::coffee::coffee:

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
6.073
Πόντοι
1.056
Ευτυχως....εζησε να πάει και στα μαχαιρώματα....Αγιο είχε!!!!
ταγαρι.jpg

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.058
Πόντοι
3.656

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.058
Πόντοι
3.656

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
24.125
Πόντοι
6.256
Κουνιέστε όλοι οι φρού φρουδες μα σας δω τώρα που έρχονται ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ρε μουνια στα αμασφαλιστα
Δεν χρειαζεται να φοβασαι Νικ,ολο και καποιος γειτονας θα το εχει ασφαλισμενο,το δανειζεσαι οποτε χρειαστει,:confused::confused::confused::coffee:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.025
Πόντοι
7.046
Ένα από τα λίγα ευτυχισμένα ζευγάρια στη χώρα, πέσατε να τους φάτε...

Kvel

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
912
Πόντοι
81
Μπιλαρα που σιγουρα εισαι μελος εδω καθως το σαιτ ειναι γνωστο οτι εχει μονο βαρβατους αντρακλες και 30ποντους , κουραγιο ρε τυπε θα περασει και αυτο. :confused::confused::confused:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
2.012
Πόντοι
216
Εγώ μαζί του είμαι ... Όλα σωστά τα έκανε απλά η γκόμενα ξεκίνησε τα deep throat λίγο πριν φτάσουνε σπίτι και ξαφνιάστηκε που τον πήρε όλο μέσα και κοίταξε να δει το θέαμα ... Κάπου εκεί του έφυγε λίγο αριστερά και η ροδα καβάλησε το πεζούλι αριστερά που είναι κοφτό και ψηλό και στην επαναφορά το αμάξι διπλώσε και τα πήρε όλα σβαρνα... Μεγάλο ρεπσεκτ που η άλλη τραγουδάει Θεσσαλονίκη και αυτός βγαίνει ασυστολα και κυνηγάει μικρούλες ....

Behlivanis

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
658
Πόντοι
81
Εγώ μαζί του είμαι ... Όλα σωστά τα έκανε απλά η γκόμενα ξεκίνησε τα deep throat λίγο πριν φτάσουνε σπίτι και ξαφνιάστηκε που τον πήρε όλο μέσα και κοίταξε να δει το θέαμα ... Κάπου εκεί του έφυγε λίγο αριστερά και η ροδα καβάλησε το πεζούλι αριστερά που είναι κοφτό και ψηλό και στην επαναφορά το αμάξι διπλώσε και τα πήρε όλα σβαρνα... Μεγάλο ρεπσεκτ που η άλλη τραγουδάει Θεσσαλονίκη και αυτός βγαίνει ασυστολα και κυνηγάει μικρούλες ....
Είσαι φαουλ τυπε.
1ον δεν υπαρχει γκομενετο να κανει deep στον Μπισπίκαρο γιατι εχει ελεφαντόπουτσα. Όποια το δοκίμασε επαθε ασφυξια.
2ον ειναι δεδομενο οτι ενα τετοιο αρσενικο δεν μπορει να καλυφθει σεξουαλικα απο γεροντομπεμπεκες τυπου Βανδη και θα πηδαει δεξια κι αριστερα ότι του τυχει. Εχει συμβιβαστει με αυτο το Δεσποινακι για να μην της φυγει αυτο το μοναδικο αρσενικο

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
2.012
Πόντοι
216
Είσαι φαουλ τυπε.
1ον δεν υπαρχει γκομενετο να κανει deep στον Μπισπίκαρο γιατι εχει ελεφαντόπουτσα. Όποια το δοκίμασε επαθε ασφυξια.
2ον ειναι δεδομενο οτι ενα τετοιο αρσενικο δεν μπορει να καλυφθει σεξουαλικα απο γεροντομπεμπεκες τυπου Βανδη και θα πηδαει δεξια κι αριστερα ότι του τυχει. Εχει συμβιβαστει με αυτο το Δεσποινακι για να μην της φυγει αυτο το μοναδικο αρσενικο
Τυπε που το ξέρεις ότι έχει ελαφαντοπουτσα ? Πλάκα πλάκα για Ντέμη ξέρω ότι τον είχε μεγάλο απο call girl το είχα μάθει...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ακόμα με τον κουράδα ασχολείστε
Υπάρχει και κάτι καλύτερο να κάνουμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom