Αν ο λεγόμενος αρνηθεί πως έπεσε στην μάντρα (δεν υπαρχει απόδειξη πρακτικά πως επεσε) η λατοικος πρεπει να τον κυνηγήσει.
Αν η ασφαλιστική του θελει επίσης δεν αναγνωρίζει τη ζημιά στο ιδιο μηκος κυματοςκτλ κτλ
Αν στην κατάθεση του ( που προφανώς αυτο θα είπε για να τη σκαπουλαρει ) πει ναι έπεσα σε ενα άσπρο μερσεντςς πχ και τίποτε αλλο η μάντρα δεν ειναι πουθενά γραμμένη κτλ κτλ
Φυσικά μπορεί να ξεφουρνισει άμα εχει καναν καλό δικηγόρο ηθικά οδύνη και πιπες
Εν ολίγοις το ζώο με τη Βαμδη δεν τα σκάσουν τις επόμενες ημέρες και δεν βγει κι αυτός να πει μαλάκια μου κτλ αλλα συνεχίσει το ίδιο βιολί θα τους γλέντησουν για τα καλα και για τον πρόσθετο λόγο πως έκαναν ρομπα τον δήθεν ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΟΚ
επειδή έχω δει πάνω από 2 φορές κλασικούς μαλακάκους να προσπαθούν να ξεζουμίσουν καταστάσεις (και να παίρνουν μπάλες)
εγώ σου λέω ότι α) ότι και να ισχυριστεί αυτός ήρθε η αστυνομία και κατέγραψε το γεγονός, β) το παραδέχθηκε στο δικαστήριο σήμερα γ) δεν τον έγραψαν μεθυσμένο που σημαίνει ότι η ασφαλιστική δεν έχει δικαίωμα να αρνηθεί.
Για την ασφαλιστική αυτά είναι κλανιές...όταν λέει κάποιος για αστικές και ποινικές ευθύνες
εννοεί ότι θα βάλει έναν αγύρτη να του κάνει μήνυση για ψυχολογικές βλάβες και ότι πήγαν να σκοτωθούν επειδή παραλίγο να σκάσει το φυσικό αέριο και άλλες πίπες...μέχρι να πουν "μας γάμησες δε θέλουμε να μας συζητάνε τα πρωινάδικα κάθε μέρα....πάρε και κάτι πέραν της ασφαλιστικής"
Δεν λέω ότι ο βλαχουρας δεν είναι τέρμα μαλάκας....λέω ότι ο μέσος μαλακας στην χώρα αυτή περιμένει κάτι τέτοια για να βγάλει κάτι παραπάνω. και οι περισσότεροι είναι και δικομανείς...