Εύγε τύπεΜαλακοπιτουρες σαν εσενα, αναγνωστες της αυγης, επετρεψαν να κυβερνηθει η χωρα απο αρχιδια τυπου Κυριακου Μητσοτακη . Συνεχισε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Δεν έχω οξυγόνο»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22K
- Εμφανίσεις 489K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Τί πόσταρες, για πουτάνες; Άσε τα σάπια και πες μας τί σου έκανε ο κούλης και σε πλήγωσε έτσι.
Το παράξενο που είναι στο να μην γουστάρει όποιον ευθύνεται για το γεγονός πως χειροτερεύουν οι συνθήκες διαβίωσης του;
Εσείς που τον υποστηρίζετε χωρίς να κονομάτε πρέπει να το κοιτάξετε

Stockholm syndrome - Wikipedia
Tamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Like
- 68
- Πόντοι
- 16
Εκεί στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα όπως με πληροφορούν έχουν μαζευτεί ετερόκλητα πλήθη. Εξάλλου αυτό συμβαίνει πάντα με τέτοιου είδους κόνσεπτ - συγκεντρώσεις. Φυσικά είναι αντικυβερνητική διαδήλωση ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ. Θα βρείτε εκεί από ΕΠΑΜίτες και ψεκασμένους Κασιδιαρικούς μέχρι αριστερούς που έχουν φέρει νομίζω την μικροφωνική στη πάνω πλατεία.
Άσχετο και με αφορμή Ιραν: Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα λογομαχήσουν μεταξύ τους καθώς οι αριστεροί στηρίζουν τους μουλάδες ενώ κάποιοι από τους συμμετέχοντες στη συγκέντρωση δεν θέλουν τους μουλάδες. (Βασικά τι λέω μωρέ όλοι αυτοί λατρεύουν το καθεστώς του Ιραν είτε είναι ακροδεξιοί είτε ακροαριστεροί είτε απλά αγανακτισμένοι - ευκολόπιστοι.)
Άσχετο και με αφορμή Ιραν: Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα λογομαχήσουν μεταξύ τους καθώς οι αριστεροί στηρίζουν τους μουλάδες ενώ κάποιοι από τους συμμετέχοντες στη συγκέντρωση δεν θέλουν τους μουλάδες. (Βασικά τι λέω μωρέ όλοι αυτοί λατρεύουν το καθεστώς του Ιραν είτε είναι ακροδεξιοί είτε ακροαριστεροί είτε απλά αγανακτισμένοι - ευκολόπιστοι.)
Αρσεναλάκιας exAragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 17.675
- Πόντοι
- 13.116
το πρωτοσέλιδο είναι αληθινό ή πειραγμένο ?? αν είναι αληθινό το πρόβλημα σε μερικούς είναι μεγαλύτερο απ ότι πίστευα .....Μαλακοπιτουρες σαν εσενα, αναγνωστες της αυγης, επετρεψαν να κυβερνηθει η χωρα απο αρχιδια τυπου τσιπρα . Συνεχισε
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 17.675
- Πόντοι
- 13.116
όποιον κ να βάλεις, καλύτερος απ τον τσίπρα θα είναι...Μητσοτακης ή χάος τόσο απλά που δεν μπορούν να το καταλάβουν
Έχουμε ένα πθ που συγκαταλέγεται στους καλύτερους πθ του κόσμου κ αυτοί θέλουν να φέρουν πίσω το πρόεδρο του 15μελους
και τώρα που το λές ίσως η κωνσταντοπούλου να ήταν μια κάποια λύσις.....

sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 66.381
- Πόντοι
- 48.917
Για ισπανικό καλή ειναιόποιον κ να βάλεις, καλύτερος απ τον τσίπρα θα είναι...
και τώρα που το λές ίσως η κωνσταντοπούλου να ήταν μια κάποια λύσις.....![]()

Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 17.675
- Πόντοι
- 13.116
ποιος παλαβός θα βάλει το καβλί του εκεί ρε ?Για ισπανικό καλή ειναι![]()
μόλις το δει θα κάνει προκαταρκτική εξέταση για μήκυτες κ βλενόρροια
αφού πρώτα θα σου κόψει 5 πόντους γιατί την ενοχλεί το πουτσοκέφαλο....
sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 66.381
- Πόντοι
- 48.917
https://ypodomes.com/se-leitoyrgia-...hrono/:confused::headbang::headbang::headbang:
Το τερμάτισαν
Δεν έχουμε τηλεδιοικηση για να μην πέφτουν τα τρενα μεταξύ τους αλλα έχουμε gov gr για νσ βλέπει ο γονιός που βρίσκεται το παιδί του ανά πάσα στιγμη
Μάλλον εκεί είχε επιδότηση που την πήρε ο κυρανακης
Το τερμάτισαν
Δεν έχουμε τηλεδιοικηση για να μην πέφτουν τα τρενα μεταξύ τους αλλα έχουμε gov gr για νσ βλέπει ο γονιός που βρίσκεται το παιδί του ανά πάσα στιγμη
Μάλλον εκεί είχε επιδότηση που την πήρε ο κυρανακης
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 17.542
- Πόντοι
- 6.536
Tamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Like
- 68
- Πόντοι
- 16
@KALLIMAXOS καλησπέρα είσαι από Ήπειρο φίλε;
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 17.542
- Πόντοι
- 6.536
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 3.139
- Πόντοι
- 456
Κατέβηκα , το πλήθος εντελώς ετερόκλητο.
ΚΚΕδες , ζαίοι , κάνα δυο ΠΑΣΟΚοι είδαν και ένα πρώην βουλευτή , λοιποι αριστεροι ακροδεξιοί , δεξιοί , ψεκ , εντύπωση μου έκανε η έλλειψη αναρχικών εντός ή εκτός εισαγωγικών , πολύ λιγότεροι από όσο περίμενα.
Μεν μειωμένο κόσμος από πέρυσι στη πορεία αλλά πολύ περισσότερος από όσο περίμενα.
Είδα και κάτι απορημένους τουρίστες από τη Γαλλία , που προσπάθησα να τους εξηγήσω τη συμβαίνει.
Μίλησε και μια κοπέλα που υποτίθεται ότι ο φίλος της σκοτώθηκε το τρένο , έβαλε τα κλάματα , αλλά επειδή ξέρω τους ΚΚΕδες , είναι ικανοί για κάθε παπάτζα possible οπότε κρατώ τις αποστάσεις μου άμα είναι αλήθεια ή όχι.
ΚΚΕδες , ζαίοι , κάνα δυο ΠΑΣΟΚοι είδαν και ένα πρώην βουλευτή , λοιποι αριστεροι ακροδεξιοί , δεξιοί , ψεκ , εντύπωση μου έκανε η έλλειψη αναρχικών εντός ή εκτός εισαγωγικών , πολύ λιγότεροι από όσο περίμενα.
Μεν μειωμένο κόσμος από πέρυσι στη πορεία αλλά πολύ περισσότερος από όσο περίμενα.
Είδα και κάτι απορημένους τουρίστες από τη Γαλλία , που προσπάθησα να τους εξηγήσω τη συμβαίνει.
Μίλησε και μια κοπέλα που υποτίθεται ότι ο φίλος της σκοτώθηκε το τρένο , έβαλε τα κλάματα , αλλά επειδή ξέρω τους ΚΚΕδες , είναι ικανοί για κάθε παπάτζα possible οπότε κρατώ τις αποστάσεις μου άμα είναι αλήθεια ή όχι.
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 17.542
- Πόντοι
- 6.536
2026 ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
Τελευταία τροποποίηση:
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 17.542
- Πόντοι
- 6.536
Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 8.327
- Πόντοι
- 6.795
έτσι, τα ίδια και τα ίδια,Σ Ο Ν Ε Τ Ο 6 6
του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ
—
Kουράστηκα, το θάνατο αποζητάω.
Βλέπω να γίνεται ζητιάνα η αξία
Και το ανάξιο τίποτα στα χρυσά κοιτάω
Και την αγνότερη πίστη στην προδοσία
Και τη λαμπρή τιμή σ’ ανίκανους δοσμένη
Και την άσπιλη αρετή έχουν ατιμάσει
Και την τελειότητα εξευτελισμένη
Και αρχηγία ανάπηρη την ισχύ υποτάσσει
Και την τέχνη φιμωμένη απ’ την εξουσία
Και τη βλακεία σα δόκτωρ τη γνώση να ελέγχει
Και την αλήθεια να τη λεν ανοησία
Και το κακό την καλοσύνη σκλάβα του έχει.
Κουράστηκα, και δε ζητώ άλλο πια να ζήσω,
Μ’ αν φύγω, μόνη την αγάπη μου θ’ αφήσω
σουβλάκια και κρεμμύδια
δεν έχει αλλάξει τί πό και τά
ο άνθρωπος είναι στον ίδιο βόθρο πνιγμένος
και δώστου και πάλι και για πάντα
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 17.542
- Πόντοι
- 6.536
ΓΑΜΗΣΕΤΑ
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 17.542
- Πόντοι
- 6.536
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TI EΙΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Nyxteridas144
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2024
- Like
- 1.629
- Πόντοι
- 216
Δεν έχουμε ξεχάσει μουνόπανα Μυξοτάκη και Κουλοκομματόσκυλα.
Το ρουσφέτι του Μυξοτάκη έστειλε δεκάδες ανθρώπους στον άλλο κόσμο καί πολλούς περισσότερους με ψυχικά και σωματικά τραύματα γιά μιά ολόκληρη ζωή.
Το ρουσφέτι του Μυξοτάκη έστειλε δεκάδες ανθρώπους στον άλλο κόσμο καί πολλούς περισσότερους με ψυχικά και σωματικά τραύματα γιά μιά ολόκληρη ζωή.
Nyxteridas144
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2024
- Like
- 1.629
- Πόντοι
- 216
Εξ ιδίων τα βέλη! Ποιός να το περίμενε, ότι ο Σαμαράς που βαρύνεται με την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής, το κλείσιμο της ΕΡΤ, ένα Μνημόνιο κτλ κτλ θα παρίστανε τον τιμητή της ΝΔ!OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TI EΙΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 328
- Εμφανίσεις
- 23K