Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 497K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.690
Πόντοι
13.116
Εγώ ψηφίζω εξωκοινοβουλευτικά. Αλλιώς θα καθήσω σπίτι μου τη μέρα των εκλογών. Διαλέγω κάποιον που ξέρω ότι δε βγαίνει και το ρίχνω. Για να μην απέχω. Που δεν το θεωρώ σωστό. Τελευταία ψήφισα αυτούς τους πράσινο μωβ. Από τα εντός Βουλής θεωρώ κατάντια να ψηφίσω κάποιο.
κι εγω έτσι ΄έκανα κάποτε....το 2009 είχα ψηφίσει Οικολόγους και όταν ο Γιωργάκης ο εργατικός τους πλησίασε να τους δώσει κάποιο πόστο που να έχει να κάνει με αγροτική ανάπτυξη, κλίμα κλπ οι παπάρες αρνήθηκαν. Και σκέφτηκα ότι οκ, σε ψηφίζω να πάρεις ποσοστό, έστω και μικρό , να μπορέσεις να κάνεις κάτι......έστω με τις μικρές δυνάμεις σου...
μάλιστα εκείνη την περίοδο κάποιος εργοστασιάρχης στην επαρχία είχε προπηλακίσει μία υποψήφια του κόμματος που είχε βγάλει στη φόρα τις λοβιτούρες του.....οι μαλάκες είπαν όχι δεν δεχόμαστε.....δε γαμιέστε είπα κι εγώ , και δεν ξαναρώτησα.....

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.290
Πόντοι
6.256
Μπα, ούτε και αυτοί. Από τη μία έχει πέσει τρελή αποδόμηση και από την άλλη η ίδια έχει υπερεκτεθεί. Λίγοι θα την ψηφίσουν. Πιο πολύ θα κερδίσει από κάτι μεσήλικες που τώρα δεν έχουν πρόσβαση στο φαγοπότι παρά από τους νέους.
όχι έχει μεγάλη απήχηση στους νέους

όταν λέω νέους δεν μιλάω για τον χοντρό κεφτέ που πήγε σε μια εκπομπή και έλεγε σε μια μεροκαματιαρα ότι έχουμε κυβέρνηση που νοιάζεται για τους νέους έτσι?

• Like
Αντιδράσεις: foobar

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.971
Πόντοι
2.356
κι εγω έτσι ΄έκανα κάποτε....το 2009 είχα ψηφίσει Οικολόγους και όταν ο Γιωργάκης ο εργατικός τους πλησίασε να τους δώσει κάποιο πόστο που να έχει να κάνει με αγροτική ανάπτυξη, κλίμα κλπ οι παπάρες αρνήθηκαν. Και σκέφτηκα ότι οκ, σε ψηφίζω να πάρεις ποσοστό, έστω και μικρό , να μπορέσεις να κάνεις κάτι......έστω με τις μικρές δυνάμεις σου...
μάλιστα εκείνη την περίοδο κάποιος εργοστασιάρχης στην επαρχία είχε προπηλακίσει μία υποψήφια του κόμματος που είχε βγάλει στη φόρα τις λοβιτούρες του.....οι μαλάκες είπαν όχι δεν δεχόμαστε.....δε γαμιέστε είπα κι εγώ , και δεν ξαναρώτησα.....
Εγώ ψηφίζω εδώ και πολλά χρόνια εξωκοινοβουλευτικά. Η τελευταία φορά που ψήφισα κάτι "μεγάλο" ήταν ο Λεβέντης σε ευρωεκλογές νομίζω. Είχε πάρει καλό ποσοστό. Αν βγει κάποιος πραγματικά καλός σχηματισμός, δεν έχω πρόβλημα να ψηφίσω κυβερνητική προοπτική. Αλλά ώσπου να εμφανιστεί προτιμώ να το ρίχνω σε μικρούς. Τώρα παρακολουθώ τον Αϋφαντή.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
17.571
Πόντοι
6.536

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
2.057
Πόντοι
506
Τα κόμματα είναι μήτρες διαφθοράς. Και το απέδειξαν όλα όσα κυβέρνησαν. Οπότε, λογικό να μου προκαλούν αποστροφή.
Εσύ πάλι μπορείς να τα λατρεύεις.
Κατ αρχας δεν σε ειρωνευτικα.
Η αποστροφη στα κομματα ειναι αποστροφη στην πολιτικη, η αποχη απο τις διαδικασιες τους δινει ανετο χωρο στα λαμογια.
Δεν αντιλαμαβανεσαι τα βασικα

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
2.057
Πόντοι
506
Ισχύει,από την στιγμή που έχουμε Κοινοβούλιο και εκλογές πρέπει να υπάρχουν πολιτικά κόμματα,που είναι το πρόβλημα να οργανωθεί σε κόμμα όλος ο κόσμος, που έχει σιχτιρισει τους αληταραδες που κυβερνούν με μεθόδους μαφίας, γύρω από την Καρυστινού που έχει το απόλυτο κίνητρο για να τους πάει γάμιωντας μέχρι την κόλαση....
Κανενας δεν θα σε/μας σωσει εαν δεν κανουμε κατι εμεις οι ιδιοι. Η Καριστιανου ηταν απλα ενα μικρο βημα για να βγουμε στις πλατιες, οπως οι αγανακτισμενοι. Θημασαι τον κουλη που ελεγε τοτε να βγουν τα τεθωρακισμενα;

Η Καριστιανου οπως ξυπνησε οταν τη σκοτωσαν το παιδι. Απο εκει και περα βλεπω οτι συμπεριφερεται σαν καποιος ξυπνησε απο μακροχρονιο υπνο, για μενα πολιτικα δεν

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.971
Πόντοι
2.356
Κατ αρχας δεν σε ειρωνευτικα.
Η αποστροφη στα κομματα ειναι αποστροφη στην πολιτικη, η αποχη απο τις διαδικασιες τους δινει ανετο χωρο στα λαμογια.
Δεν αντιλαμαβανεσαι τα βασικα
Μα ούτε εγώ σε ειρωνεύτηκα. Εσύ ταυτίζεις την πολιτική με τα κόμματα. Εγώ θεωρώ ότι μπορείς άνετα να είσαι πολιτικό ον, χωρίς να είσαι κομματικό. Το πιστεύουν κι άλλοι αυτό. Αυτοί που λειτουργούν σαν εμένα στην κάλπη. Άλλωστε αυτή ήταν η βασική αρχή της Δημοκρατίας στην αρχαία Ελλάδα. Να είσαι ενεργός πολίτης. Τα κόμματα μας προέκυψαν αιώνες αργότερα.
Μία χαρά τα αντιλαμβάνομαι τα βασικά.
Εσύ δε μπορείς να αντιληφθείς ότι τα βασικά του καθενός δεν πρέπει σώνει και καλά να ταυτίζονται με τα βασικά των άλλων.
Γι αυτό σου είπα.
Εγώ τα κόμματα τα απεχθάνομαι.
Εσύ πάλι, μπορείς να τα λατρεύεις.

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.690
Πόντοι
13.116
Εγώ ψηφίζω εδώ και πολλά χρόνια εξωκοινοβουλευτικά. Η τελευταία φορά που ψήφισα κάτι "μεγάλο" ήταν ο Λεβέντης σε ευρωεκλογές νομίζω. Είχε πάρει καλό ποσοστό. Αν βγει κάποιος πραγματικά καλός σχηματισμός, δεν έχω πρόβλημα να ψηφίσω κυβερνητική προοπτική. Αλλά ώσπου να εμφανιστεί προτιμώ να το ρίχνω σε μικρούς. Τώρα παρακολουθώ τον Αϋφαντή.

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.748
Πόντοι
10.131

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.715
Πόντοι
2.306
Λογικό να στείλουν το ΣΔΟΕ :coffee:
Δείγμα 2000

MRB Η Καρυστιανού.png

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.715
Πόντοι
2.306
Τα κουλόσκυλα και φυσικά τα κουλομέσα δεν αναδημοσίευσαν Πλακιά βέβαια...
Καθώς δεν αναφερόταν στην Καρυστιανού...

''Αν κάτι με ενοχλεί το τελευταίο διάστημα είναι οι επιθέσεις προς την Ζωή Κωνσταντοπουλου.
Δεν μπορώ να το διανοηθώ για την συγκεκριμένη.

Την γνώρισα καλοκαίρι του 23 σε μια συγκέντρωση των θυμάτων των ΤΕΜΠΩΝ δεν ήξερα καν αν είναι βουλευτής ή αρχηγός κόμματος ή οτιδήποτε άλλο.

Θυμάμαι μόλις με είδε με ρώτησε αν είμαι ο Πατέρας των διδύμων που δολοφονήθηκαν στα ΤΕΜΠΗ .

Είπα ναι . Με αγκάλιασε και δάκρυσε. Από τότε κύλησε πολύς καιρός. Μιλήσαμε αρκετές φορές. Πότε μα ποτέ !!! Δεν μου είπε να την στηρίξω ή κάτι που να έχει πολιτικό αντίκτυπο.
Ακόμα και όταν όλοι ήταν εναντίον μου η Ζωή προσπαθούσε να με γαληνέψει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό μου είπε κάποτε .
Εγώ Νίκο θα είμαι δίπλα σου και ας μην είμαι δικηγόρος σου μέχρι τελευταία στιγμή

. Αν νομίζετε ότι το έκανε τρία χρόνια τώρα για να ανεβάσει τα ποσοστά της είστε γελασμένοι. Είδα πολλά κατάλαβα ακόμα περισσότερα αυτό δεν το ένιωσα ούτε μια στιγμή .

Για την Ζωή των Τεμπων μην λέτε τίποτα απαγορεύεται.

Για την Ζωή σαν πολιτικό όταν έρθει η ώρα θα κρίνει ο κόσμος και μόνο αυτός . Και αυτή η ανάρτηση δεν έχει να κάνει τίποτα μα τίποτα με όλα αυτά που ακούμε και βλέπουμε το τελευταίο διάστημα.

Μακριά από εμένα αυτά . Απλώς ένιωσα την ανάγκη να εκφράσω την αγανάκτηση μου για την Ζωή και τις άστοχες επιθέσεις που τις γίνονται.''

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.054
Πόντοι
9.345
Δηλαδή η Καρυστιανού θα αλλάξει κάτι και θα έχουν καινούργια μαγιονέζα????

Ωραίο , θα το λέω και σε άλλους να γελάμε....
αφησαν οι συνταγματαρχες μια ελλαδα με πρωτογενη παραγωγη, βιοτεχνια και μηδεν χρεος στα πολιτικα τζακια. Σημερα ειναι χρεωμενες 10 γεννιες, οι δημοσιες δομες ξεπουλημενες, συντελειται αλλιωση που πληθυσμου με ανεξελλεκτη ανοχη εισβολη ασιατων, αφρικανων ενω η χωρα εχει καταντησει απαξιωμενος δορυφορος της γερμανιας

τι σκατα χειροτερο μπορουμε να παθουμε απο μια Καρυστιανου :think:

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.748
Πόντοι
10.131

Τυποι τι λεει εδω ο Ασλανιδης; Οτι πηραν τα μυαλα της Καρυστιανου αερα και οτι πρέπει να παραιτηθεί απο τον συλλογο;

Μαλλον τα πηρε και αυτος απο τον Κουλη οπως και ο Πλακιας.

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.212
Πόντοι
3.246

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
12.895
Πόντοι
3.936

Τυποι τι λεει εδω ο Ασλανιδης; Οτι πηραν τα μυαλα της Καρυστιανου αερα και οτι πρέπει να παραιτηθεί απο τον συλλογο;

Μαλλον τα πηρε και αυτος απο τον Κουλη οπως και ο Πλακιας.
Το ζόρι σου ποιο είναι εσένα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom