Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 498K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

cretan336

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
5.571
Πόντοι
2.356
Πως να κοπάσει όταν όλα αυτά που σε έφτασαν στα μνημόνια συνεχίζουν ίδια κι απαράλλαχτα;
Αυτή εμφανίστηκε γιατί έχασε το παιδί της λόγω της κρατικής διαφθοράς. Γιατί άλλον καημό δεν είχε.
Δεν πιστεύω ότι θα είναι κάτι διαφορετικό, καθώς αμφιβάλλω ότι θα υπάρξουν αρκετοί ικανοί δίπλα της.
Αυτήν την θεωρώ εξαιρετικά ικανή.
Αλλά ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη.
Ας δοκιμάσει. Και θα δούμε τι ψάρια πιάνει.
Εδώ πληρώνουμε Λατινοπούλου, Νατσιό, Βελόπουλο, Σπαρτιάτες στα δεξιά. Ε,σε πάρει τη θέση της και η Καρυστιανού. Χειρότερη από αυτούς δε μπορεί να είναι. Γιατί όλοι αυτοί έχουν πιάσει πάτο.
Αυτά εγώ τα σέβομαι αλλά θα ρωτήσω το εξής:
"Πιστεύεις πως θα εμφανιστεί κάποιος σοβαρός με σοβαρή ομάδα όταν βλέπει διάφορα μπουμπούκια, που τους αναφέρεις, να κάνουν κόμματα της πορδής μπας και πάρουν τα μισθά της βουλής???"
Ας το κάνει λοιπόν να δούμε τι άλλο θα εμφανιστεί μετά.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.347
Πόντοι
3.556
δεν ειναι μονο ο οπεκεπε γιατι παντα υπηρχε ρεμουλα στο κρατος, ειναι οτι αυτοι εδω εχουν δημιουργησει ενα φεουδαρχικο καθεστως ατιμωρησιας

παραδειγμα, δηλωμενοι αγροτες κυκλοφορουσαν με αυτοκινητα που εχουν εφοπλιστες και μπασκετμπολιστες.
Ειχαν αντικειμενικα κριτηρια οι τυποι? ειχαν ποθεν εσχες? εγω κι εσυ αν θα παω ν αγορασω ενα αυτοκινητο των 20 χιλ θα παμε στον λογιστη να ρωτησουμε αν το καλυπτει η δηλωση...

χρωστας 15 χιλ στην εφορια και σου τραβανε απ τον λογαριασμο, οι τυποι στεκονται μπροστα σε βουλευτες, λενε οτι κερδισαν 8 φορες το τζοκερ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΑΠ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Ας ειναι Καρυστιανου λοιπον τι ειχαμε τι χασαμε
Ρεμούλα όπως λες , υπήρχε , υπάρχει και θα υπάρχει.
Πάντως δεν βγάζω κάποιον με την λογική σου.
Δηλαδή αν άκουγες τον Μπιρμπίλα υπουργό Οικονομικών δεν θα έλεγες "ωχ που βρέθηκε αυτός, εκεί ??"
Για να φτάσεις κάπου περνάς απο διάφορα στάδια. Δεν πας με την μια στην κορυφή....
Δείχνεις δείγματα και προχωράς. Απο το τίποτα, κομματάρχης..... πάει πολύ....

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.347
Πόντοι
3.556
ΜΗΤΣΑΡΑ ΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΙΧΤΗ ΕΣΥ,ΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΑ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΣΥ ΤΗ ΒΙΟΛΑ ΣΟΥ ,ΨΗΦΙΖΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΣΑ ΜΑΖΟΧΑ!
Ψήφισε και εσύ την άγνωστη , την τίποτα πολιτικά να σωθείς

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.286
Πόντοι
1.056
10%.....μόλις εμφανιστούν δίπλα της διάφοροι με προϊστορία σε σλλσ κόμματα θα πάει στο 2%....

Μόλις αναλάβουν οι δημοσιογράφοι με διάφορες ερωτήσεις για θέματα του κράτους θα πάει 0,1%....και πάει τέλος

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.971
Πόντοι
2.356
Αυτά εγώ τα σέβομαι αλλά θα ρωτήσω το εξής:
"Πιστεύεις πως θα εμφανιστεί κάποιος σοβαρός με σοβαρή ομάδα όταν βλέπει διάφορα μπουμπούκια, που τους αναφέρεις, να κάνουν κόμματα της πορδής μπας και πάρουν τα μισθά της βουλής???"
Ας το κάνει λοιπόν να δούμε τι άλλο θα εμφανιστεί μετά.
Εδώ που φτάσαμε και με όλα όσα είδαμε αυτά τα χρόνια, ας δοκιμάσει οποιοσδήποτε. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι.
Κι αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του παίζει και να κερδίσουμε. Όσο μικρό κι αν είναι αυτό το κέρδος.
Από το να κάνουν κουμάντο στο ελληνικό κράτος κουραδομαγκες τύπου Φραπέ, καλύτερα να έχει λόγο η κάθε Καρυστιανού.

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.690
Πόντοι
13.116
Κοίτα, κι εγώ Καζάκη ψήφισα στις προτελευταίες εκλογές, γιατί στις τελευταίες δεν κατέβηκε. Κάπου τον πέτυχα να μιλάει μεταμεσονύκτια, είπε δέκα παρλαπίπες, είπε και δύο σωστά. Α, ας ψηφίσω αυτόν είπα. Αλλά κι αυτός σαν τους άλλους είναι. Δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που να ασχολείται με την πολιτική. Είτε ψώνια είτε λαμόγια μπλέκουν με τα κόμματα.
ρε φίλε με έστειλες και συ...έχεις ψηφίσει Καζάκη κ βρίζεις τον Κούλη ? :think:...
να το κανω εγω που είχα ψηφίσει ΔΗΜΑΡ για να μην ψηφίσω Σαμαρά και Βενιζ΄ελο να πω οκ....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.971
Πόντοι
2.356
ρε φίλε με έστειλες και συ...έχεις ψηφίσει Καζάκη κ βρίζεις τον Κούλη ? :think:...
να το κανω εγω που είχα ψηφίσει ΔΗΜΑΡ για να μην ψηφίσω Σαμαρά και Βενιζ΄ελο να πω οκ....
Εγώ ψηφίζω εξωκοινοβουλευτικά. Αλλιώς θα καθήσω σπίτι μου τη μέρα των εκλογών. Διαλέγω κάποιον που ξέρω ότι δε βγαίνει και το ρίχνω. Για να μην απέχω. Που δεν το θεωρώ σωστό. Τελευταία ψήφισα αυτούς τους πράσινο μωβ. Από τα εντός Βουλής θεωρώ κατάντια να ψηφίσω κάποιο.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.055
Πόντοι
9.345
Έχουμε τον τιτάνα τον Κούλη και τους αριστους του που έχουν πρόγραμμα διαγαλαξιακό υπερτούμπανο. Η Ελλάδα πάει τρένο! :2funny::2funny:
Έχουμε σταθερότητα (στην κλεψιά)
Να τα λεμε κι αυτά :hi:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.055
Πόντοι
9.345
Εγώ ψηφίζω εξωκοινοβουλευτικά. Αλλιώς θα καθήσω σπίτι μου τη μέρα των εκλογών. Διαλέγω κάποιον που ξέρω ότι δε βγαίνει και το ρίχνω. Για να μην απέχω. Που δεν το θεωρώ σωστό. Τελευταία ψήφισα αυτούς τους πράσινο μωβ. Από τα εντός Βουλής θεωρώ κατάντια να ψηφίσω κάποιο.
Ψήφισε εξωμητσοτακικα αν δεν θες και τα εγγόνια σου να τα κυβερνάει η ίδια φαμίλια

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
2.058
Πόντοι
506
Κοίτα, κι εγώ Καζάκη ψήφισα στις προτελευταίες εκλογές, γιατί στις τελευταίες δεν κατέβηκε. Κάπου τον πέτυχα να μιλάει μεταμεσονύκτια, είπε δέκα παρλαπίπες, είπε και δύο σωστά. Α, ας ψηφίσω αυτόν είπα. Αλλά κι αυτός σαν τους άλλους είναι. Δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που να ασχολείται με την πολιτική. Είτε ψώνια είτε λαμόγια μπλέκουν με τα κόμματα.
Εχει να βγει μεταμεσονυχτια μια δεκαετια.
Παμε απο τα βασικα...τα κοματα ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ φορεας πολιτικης.
Οποιος αποστρεφεται τα κοματα αποστρεφεται την πολιτικη αρα μακακιζεται

Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
1.873
Πόντοι
216
Δεν κάνει η Καρυστιανού για πολιτικός αρχηγός διότι ως γνωστόν, πρέπει να είσαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα και αυτή δεν φαίνεται για τέτοια!
Έχουμε τον τιτάνα τον Κούλη και τους αριστους του που έχουν πρόγραμμα διαγαλαξιακό υπερτούμπανο. Η Ελλάδα πάει τρένο! :2funny::2funny:
Ναι, κατευθείαν στον γκρεμό!!! :tooth:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.971
Πόντοι
2.356
Τα κόμματα είναι μήτρες διαφθοράς. Και το απέδειξαν όλα όσα κυβέρνησαν. Οπότε, λογικό να μου προκαλούν αποστροφή.
Εσύ πάλι μπορείς να τα λατρεύεις.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
14.016
Πόντοι
2.606
Ψήφισε και εσύ την άγνωστη , την τίποτα πολιτικά να σωθείς
Μητσαρα εσύ και αυτοί που σου πατάνε λάικ, ξέρετε το ποίημα,ψηφιστε μτσκ και στο καπάκι τον γιοκα του.....μην κάνετε κάνετε καμία βλακεία μπας και μία στις χίλιες αλλάξει κάτι....θα χαλάσει η μαγιονέζα...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
14.016
Πόντοι
2.606
Ισχύει,από την στιγμή που έχουμε Κοινοβούλιο και εκλογές πρέπει να υπάρχουν πολιτικά κόμματα,που είναι το πρόβλημα να οργανωθεί σε κόμμα όλος ο κόσμος, που έχει σιχτιρισει τους αληταραδες που κυβερνούν με μεθόδους μαφίας, γύρω από την Καρυστινού που έχει το απόλυτο κίνητρο για να τους πάει γάμιωντας μέχρι την κόλαση....

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.347
Πόντοι
3.556
Μητσαρα εσύ και αυτοί που σου πατάνε λάικ, ξέρετε το ποίημα,ψηφιστε μτσκ και στο καπάκι τον γιοκα του.....μην κάνετε κάνετε καμία βλακεία μπας και μία στις χίλιες αλλάξει κάτι....θα χαλάσει η μαγιονέζα...
Δηλαδή η Καρυστιανού θα αλλάξει κάτι και θα έχουν καινούργια μαγιονέζα????

Ωραίο , θα το λέω και σε άλλους να γελάμε....

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.313
Πόντοι
456
Ισχύει,από την στιγμή που έχουμε Κοινοβούλιο και εκλογές πρέπει να υπάρχουν πολιτικά κόμματα,που είναι το πρόβλημα να οργανωθεί σε κόμμα όλος ο κόσμος, που έχει σιχτιρισει τους αληταραδες που κυβερνούν με μεθόδους μαφίας, γύρω από την Καρυστινού που έχει το απόλυτο κίνητρο για να τους πάει γάμιωντας μέχρι την κόλαση....

Στις τελευταίες εκλογές είχαμε 9 κόμματα έτοιμα για τη Βουλή. Βάζω μέσα και τον μαλάκα το Βαρουφάκη με το 2,5%. Τα υπόλοιπα είναι κάτω του 1% και δεν τα υπολογίζω καν.

Η ΝΔ πήρε 41% και οι υπόλοιποι είχαν 18, 12, 8, 5, 4, 4, 3 και 2.5%.

Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις τα ποσοστά ήταν 24, 11, 8, 8, 7, 5, 3, 2, 2, 1%. Δεν κάνω αντιστοιχία αλλά βάζω μόνο τα ποσοστά.

Έχασε η ΝΔ 17 μονάδες ΑΛΛΑ και οι υπόλοιποι πήραν τα @@ των ψηφοφόρων. Ο κόσμος έχει διασπαστεί διότι ΔΕΝ ξέρει τι να ψηφίσει. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η Καρυστιανού θα συσπειρώσει τον κόσμο; Σκατά θα κάνει. Ίσως πάρει ένα μέτριο ποσοστό όπως έκανε η ΧΑ τα πρώτα χρόνια της κρίσης. Για παραπάνω ΔΕΝ.

Ο κάθε ένας κοιτάει τον ΚΩΛΟ ΤΟΥ. Και πίστεψε με ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δε θα αφήσει την Καρυστιανού να κάνει κουμάντο χάνοντας την καρέκλα και το μισθό του Βουλευτή. Την προσέγγισαν όπως και τον Ρούτσι αλλά μέχρις ΕΚΕΙ.

Θεωρείς ότι η Ζωή θα κάνει πίσω και θα έχει για μπροστάρισσα την Καρυστιανού; Ή μήπως εκείνη την ώρα θα πάνε χεράκι χεράκι. Ξεχνάς τις επιδοτήσεις των κομμάτων και τη δύναμη των έξτρα βουλευτών;

Όπως έχω γράψει και στο δίπλα νήμα για τις δημοσκοπήσεις του 2025, το μεγαλύτερο λάθος της αντιπολίτευσης ήταν που δεν κάθισε ΌΛΗ η αντιπολίτευση σε ένα τραπέζι την 1/3/2023 και να κατέβουν μαζί απέναντι στον Μητσοτάκη. Τους γάμησε και εξακολουθεί να τους γαμάει έναν έναν. Και τώρα θα γίνει το μεγαλύτερο όλων. Θα διασπαστούν ακόμη περισσότερο.

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-12-18, 20.54.26.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-12-18, 20.48.04.png

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.323
Πόντοι
6.256
Η λογική λέει ότι στη ΝΔ θα τρίβουν τα χέρια τους αν κάνει κόμμα η Καρυστιανού για 2 λόγους....πρώτον γιατί τότε θα μπορούν τα βρομόσκυλα τους να την αποδημήσουν με την ησυχία τους και δεύτερον γιατί στην πραγματικότητα δεν θα κόψει ψήφους από την ΝΔ αλλά από την πλεύση, το σύριζα και λοιπά κόμματα της αντιπολίτευσης ακόμα και από το ΠΑΣΟΚ.

Μπορεί ακόμα να πετάξει και ζωή εκτός βουλής....που τραβάνε μαλακία με αυτή την ιδέα στη ΝΔ μη πω και γενικά :confused:

ο Έλληνας είναι διεφθαρμένος και συμφεροντολόγος...ούτε οι αγρότες, ούτε οι εκπαιδευτικοί...ούτε οι υγειονομικοί και κανένας που φωνάζει δεν θα την ψηφίσει.

Όμως υπάρχει μια μεταβλητή που κανένας δεν μπορεί να υπολογίσει....αν πάνε να ψηφίσουν μαζικά οι νέοι....που μέχρι τώρα δεν πάνε ποτέ....μπορεί κάτι να γίνει...και αυτοί είναι πολύ πιθανό να το ρίξουν στην Καρυστιανού.

• Like
Αντιδράσεις: foobar

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.313
Πόντοι
456
Όμως υπάρχει μια μεταβλητή που κανένας δεν μπορεί να υπολογίσει....αν πάνε να ψηφίσουν μαζικά οι νέοι....που μέχρι τώρα δεν πάνε ποτέ....μπορεί κάτι να γίνει...και αυτοί είναι πολύ πιθανό να το ρίξουν στην Καρυστιανού.

Μπα, ούτε και αυτοί. Από τη μία έχει πέσει τρελή αποδόμηση και από την άλλη η ίδια έχει υπερεκτεθεί. Λίγοι θα την ψηφίσουν. Πιο πολύ θα κερδίσει από κάτι μεσήλικες που τώρα δεν έχουν πρόσβαση στο φαγοπότι παρά από τους νέους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom