έχει κ σεντόνια - εκθέσεις τρίτης Δημοτικού , αξιόλογες![]()
Οτι πιο ηλιθιο εχω δει στο ιντερνετ ρε ναυαγιο!!!![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Δεν έχω οξυγόνο»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22K
- Εμφανίσεις 591K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.691
- Πόντοι
- 6.256
Καλα ψηφοφορος του Μιζοτακη ειναι ο κακομοιρης δεν μπορεις να εχεις πολλες απαιτησεις....αλλα φαντασου για ποσα καρατια μαλακα μιλαμε που ηθελε να αλλαξει το νικ του και αντι να γραψει στην υπογραφη του το παλιο το εβαλε ολο μαζι σαν νεο.έχει κ σεντόνια - εκθέσεις τρίτης Δημοτικού , αξιόλογες![]()
το βασικό είναι πως αν δεν βγεί ο Κούλης με το τσίρκο του , οι συνταξούλες δεν θα πληρωθούν, κωλόχαρτο δεν θα έχουμε κτλπ κτλπΚαλα ψηφοφορος του Μιζοτακη ειναι ο κακομοιρης δεν μπορεις να εχεις πολλες απαιτησεις....αλλα φαντασου για ποσα καρατια μαλακα μιλαμε που ηθελε να αλλαξει το νικ του και αντι να γραψει στην υπογραφη του το παλιο το εβαλε ολο μαζι σαν νεο.
Μόνον Κούλης , ταλιμπάν ,θρησκευτική σέχτα οι απίθανοι...Για λύπηση
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.691
- Πόντοι
- 6.256
Τη συνταξουλα του να παρει ο μπαρμπας και δεν πανε να γαμηθουν ολα τα αλλα;Να τα φτιαξουν οι επομενες γενιες!!!το βασικό είναι πως αν δεν βγεί ο Κούλης με το τσίρκο του , οι συνταξούλες δεν θα πληρωθούν, κωλόχαρτο δεν θα έχουμε κτλπ κτλπ
Μόνον Κούλης , ταλιμπάν ,θρησκευτική σέχτα οι απίθανοι...Για λύπηση
ένας άλλος μπραβοκούλης έλεγε "μα οι αξιωματικοί παίρνουνε 1400 ευρώ" λες και τα ευρώ είναι χρυσές λίρες...Τη συνταξουλα του να παρει ο μπαρμπας και δεν πανε να γαμηθουν ολα τα αλλα;Να τα φτιαξουν οι επομενες γενιες!!!
Αλλά αν την βγάζουν με φρυγανιά γιαουρτάκι κ είναι μπακούρια, οκέι φτάνουν τα 1400
λελούδια είναι , ένας κένας, ανθοκήπιο
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.691
- Πόντοι
- 6.256
Τοσα τους εχεις δωσει ο Μιζοτακης!!!Τι αλλο να τους δωσει;ένας άλλος μπραβοκούλης έλεγε "μα οι αξιωματικοί παίρνουνε 1400 ευρώ" λες και τα ευρώ είναι χρυσές λίρες...
Αλλά αν την βγάζουν με φρυγανιά γιαουρτάκι κ είναι μπακούρια, οκέι φτάνουν τα 1400
λελούδια είναι , ένας κένας, ανθοκήπιο![]()
απολαύστε τον κρετίνο που δήθεν τον έπιασε ο πόνος για το μνημείο 
ο αστυνόμος από πίσω που έχει σώας τας φρένας ζητάει συγγνώμη από το άγημα
ο αστυνόμος από πίσω που έχει σώας τας φρένας ζητάει συγγνώμη από το άγημα
jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 13.298
Περίπου ίδιο δυστύχημα έγινε σήμερα στη Σλοβακία με τα τρενα με μόνη διαφορά εκεί δεν έγινε έκρηξη δεν δημιουργήθηκε πυροσφαιρα και δεν θρινουν νεκρούς
Άρα εδώ είναι μια απόδειξη της συγκάλυψης του ελληνικού δυστυχήματος αλλά και αναπαντητων ερωτημάτων
Άρα εδώ είναι μια απόδειξη της συγκάλυψης του ελληνικού δυστυχήματος αλλά και αναπαντητων ερωτημάτων
Αρσεναλάκιας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 17.985
- Πόντοι
- 13.116
Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 49.248
- Πόντοι
- 10.131
Στις 23 Μαρτίου η ώρα της Δικαιοσύνης για τα Τέμπη - Αύριο η δίκη για τα βίντεο
Η δίκη για το τραγικό δυστύχημα θα ξεκινήσει τρία χρόνια και 23 ημέρες μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων - Οι κατηγορούμενοι είναι 36, οι 33 για κακουργήματα
Balkan cowboy
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 14.390
- Πόντοι
- 3.556
![]()
Στις 23 Μαρτίου η ώρα της Δικαιοσύνης για τα Τέμπη - Αύριο η δίκη για τα βίντεο
Η δίκη για το τραγικό δυστύχημα θα ξεκινήσει τρία χρόνια και 23 ημέρες μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων - Οι κατηγορούμενοι είναι 36, οι 33 για κακουργήματαwww.protothema.gr
Κάτι μου λέει ότι δεν τη γλιτώνει ο σταθμάρχης και θα καταδικαστεί.
It's All Good Man
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 8.461
- Πόντοι
- 2.306
Κάποιο κουλομέσο το πόσταρε ;;; Κάποιο κουλόσκυλο ;;; 
Μετά από 32 μήνες κατάλαβα ότι :
Οι Γενικοί Γραμματείς ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ !
Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ !
Ο Διοικητής της Αστυνομίας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ !
Ο Τριαντοπουλος ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ !
Ο Καραμανλής ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ !
Ο Σπιρτζης ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ !
Ο Αγοραστός ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ !
Ο Πρωθυπουργός ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ !
Οι Εισαγγελείς ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΕΣ μηνύσεων .
Επτά Ιατροδικαστές ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ!
Άλλοι τρεις Ιατροδικαστές στην Λάρισα ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ! αφού σαν τέτοιοι λειτούργησαν .
Ε λοιπόν ! Για να γνωρίζετε όλοι σας ! Εγώ δεν θα μείνω ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ!

Μετά από 32 μήνες κατάλαβα ότι :
Οι Γενικοί Γραμματείς ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ !
Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ !
Ο Διοικητής της Αστυνομίας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ !
Ο Τριαντοπουλος ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ !
Ο Καραμανλής ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ !
Ο Σπιρτζης ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ !
Ο Αγοραστός ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ !
Ο Πρωθυπουργός ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ !
Οι Εισαγγελείς ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΕΣ μηνύσεων .
Επτά Ιατροδικαστές ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ!
Άλλοι τρεις Ιατροδικαστές στην Λάρισα ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ! αφού σαν τέτοιοι λειτούργησαν .
Ε λοιπόν ! Για να γνωρίζετε όλοι σας ! Εγώ δεν θα μείνω ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ!
It's All Good Man
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 8.461
- Πόντοι
- 2.306
Κουλόσκυλα και κουλομέσα για να δω αναπαραγωγή δήλωσης....
Ξακάθαρος κ ο Νίκος Πλακιάς
@PlakiasNikos
— Τα ονόματα των παιδιών μας ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ στο Σύνταγμα, μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Μέχρι να δικαστούν ΚΑΙ οι πολιτικοί υπεύθυνοι για τη δολοφονία των παιδιών μου στα Τέμπη.
Μέχρι τότε, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, θα με βρουν ΟΡΘΙΟ μπροστά τους κι ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ αν επιχειρήσουν να τα σβήσουν.
Τα ονόματα των παίδων μου θα πάω κ θα τα σβήσω μόνος μου, ΟΤΑΝ κι ΑΝ αποδοθεί δικαιοσύνη για τη δολοφονία των παιδιών μου από υπαιτιότητα του κράτους.
Ξακάθαρος κ ο Νίκος Πλακιάς
@PlakiasNikos
— Τα ονόματα των παιδιών μας ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ στο Σύνταγμα, μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Μέχρι να δικαστούν ΚΑΙ οι πολιτικοί υπεύθυνοι για τη δολοφονία των παιδιών μου στα Τέμπη.
Μέχρι τότε, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, θα με βρουν ΟΡΘΙΟ μπροστά τους κι ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ αν επιχειρήσουν να τα σβήσουν.
Τα ονόματα των παίδων μου θα πάω κ θα τα σβήσω μόνος μου, ΟΤΑΝ κι ΑΝ αποδοθεί δικαιοσύνη για τη δολοφονία των παιδιών μου από υπαιτιότητα του κράτους.
Διαγραμμένο μέλος 234077
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2023
- Like
- 1.875
- Πόντοι
- 216
Ξεκινάει σήμερα η δίκη για τα επίμαχα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη. 

tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 28.487
- Πόντοι
- 6.256
όχι ....καποιον δεητζη-ικα που να μην ηταν πασοκος.και τώρα γαλάζιος
λες για τον τύπο που υμνούσε Σημίτη και έλεγε πως ο Πάγκαλος πολύ σωστά μάζεψε "το πανί" στα Ίμιαόχι ....
![]()
και γκρίζαρε το Αιγαίο διότι θα είχαμε πόλεμο και οι τούρκοι θα κάνανε περίπατο ?
τέτοια φρούτα έχει μαζέψει ο Κούλης γι αυτό η χώρα στα εσωτερικά θέματα είναι τριτοκοσμική
και στα εξωτερικά είμαστε περίγελος, Τζανετάκος

It's All Good Man
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 8.461
- Πόντοι
- 2.306
Ξεκινάει σήμερα η δίκη για τα επίμαχα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη.
Εδώ τα κουλόσκυλα δεν βιάζονται ;;;

Η δίκη θα συνεχιστεί σε 15 ημέρες. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα των πονηρών Καπερνάρων για 12μηνη αναβολή, ενώ παράλληλα έκανε δεκτό το αίτημα για την αυτοπρόσωπη εμφάνιση όλων των κατηγορουμένων στο δικαστήριο.
Αρσεναλάκιας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 17.985
- Πόντοι
- 13.116
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου άκουσε... Τσίπρα και αποχώρησε από το πλατό του ΣΚΑΪ: «Κάνετε διαφήμιση σε ανύπαρκτο πολιτικό» (vid)
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ενοχλήθηκε από τη θεματολογία της συζήτησης και αποχώρησε πρόωρα από το πλατό του ΣΚΑΪ.
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 3.114
- Πόντοι
- 456
Εντάξει το παράκανε ο Αλβανός. Ακούς εκεί " θα γίνει το Έλα να δεις άμα σβήσουν τα ονόματα των παιδιών ".
Κάτσε ρε μεγάλε ; Ξεχνάς ότι είσαι ΞΕΝΟΣ σε αυτό τκ τόπο ; Μπορείς να σταματήσεις να το παίζεις πως σου ανήκει ;
Κάτσε ρε μεγάλε ; Ξεχνάς ότι είσαι ΞΕΝΟΣ σε αυτό τκ τόπο ; Μπορείς να σταματήσεις να το παίζεις πως σου ανήκει ;
Διαγραμμένο μέλος 234077
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2023
- Like
- 1.875
- Πόντοι
- 216
Οι ιατροδικαστές, η INTERPOL και το απόρρητο σχέδιο για τη διαχείριση του δυστυχήματος των Τεμπών - Dnews
Το επιχειρησιακό σκέλος του σχεδίου ήταν και παραμένει απόρρητο. Το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα της 28ης Φεβρουαρίου 2023 αντιμετωπίστηκε από τις Αρχές με βάση την 4η έκδοση του Ειδικού Σχεδίου Διαχείρισης Ανθρωπίνων Απωλειών. Η 30ή Δεκεμβρίου 2022 υπήρξε η ημερομηνία έναρξης ισχύος της...

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 328
- Εμφανίσεις