athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 76.439
- Πόντοι
- 12.756
ΣΩΠΑΣΕ ΠΑΡΕΝΔΥΤΙΚΕΘα σε κάνω εγώ κοπελίτσα και αν δεν το κάνω να μη με λένε βανταμ
ΣΩΠΑΣΕ ΠΑΡΕΝΔΥΤΙΚΕΘα σε κάνω εγώ κοπελίτσα και αν δεν το κάνω να μη με λένε βανταμ
Ρε γράψε στα παπαρια σου τον αθηναιοde nomizo
τελικα εγω δεν εχω καταλαβει τι ειναι τα ντισεπτικονς?Ρε γράψε στα παπαρια σου τον αθηναιο
Ρώτα αυτόν που τα δοκιμάζει ο Αθηναίοςτελικα εγω δεν εχω καταλαβει τι ειναι τα ντισεπτικονς?![]()
ασιατικα τραβελια που ορεγεται ο βανταμας ακα Σαλαμουνας και επειδη εχει ξεφτυλιστει κανει σαν αγαμητη αδελφητελικα εγω δεν εχω καταλαβει τι ειναι τα ντισεπτικονς?![]()
η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείωςασιατικα τραβελια που ορεγεται ο βανταμας ακα Σαλαμουνας και επειδη εχει ξεφτυλιστει κανει σαν αγαμητη αδελφη
υγ ειναι αγαμητη![]()
η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως
πρέπει να επέμβουν τα τανκς
S
τώρα ρε μαν σοβαράΡώτα αυτόν που τα δοκιμάζει ο Αθηναίος
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ναι...ειναι εξωτικος ΜΠΟΥΣΤΗΣτώρα ρε μαν σοβαρά
σχοστομάτικες παπάρες ονειρεύεσαι?![]()
Τα κοθμονια ειναι ειναι σαν τα ηλεκτρονια κ τα νετρονια ενα πραμα?ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΘΜΟΝΙΑ ΗΤΑΝ
φτάνουν οι λεπτομέρειες έχω φάει πριν λίγοΔΥΣΤΥΧΩΣ ναι...ειναι εξωτικος ΜΠΟΥΣΤΗΣ![]()
δεν πουλαει ο μουνηςΤα κοθμονια ειναι ειναι σαν τα ηλεκτρονια κ τα νετρονια ενα πραμα?
Αλαφουζο πουλα...
Καλα... Αστον να βαψει το γηπεδο ενα δευτερο χερι κ μετα πιεστε τον να πουλησει. Δε μπορει, θα λυγισει στο τελος...δεν πουλαει ο μουνης
εκει ελπιζω να γινει το γηπεδο,να ερθει ενας σοβαρος επενδυτης και να πουλησειΚαλα... Αστον να βαψει το γηπεδο ενα δευτερο χερι κ μετα πιεστε τον να πουλησει. Δε μπορει, θα λυγισει στο τελος...![]()
Σαουλακι είσαι στο τριολε με τον αθηναιο και το γλυφομουνι.τώρα ρε μαν σοβαρά
σχοστομάτικες παπάρες ονειρεύεσαι?![]()
το highlight όταν η ξανθιά του τον μπήγει λέγοντας " άρα δεν κάνει μόνο ο Τσίπρας κωλοτούμπα"Όντως ωραίο νουμεράκι!!! Όλα τα λεφτά στο 2:31
Πορτοσάλτε: Και οοοο... οοο....
Αναστασοπούλου: Κύριος Σαλμάς.
Πορτοσάλτε: Ξεχνάω... καπ... έναν δεύτερο από την κοινοβουλευτική ομάδα...
Αναστασοπούλου: Ναι... ναι...
Επιλεκτική αμνησία και ο Πορτοσάλτε μόλις άκουσε το όνομα του διεγραμμένου!!!
πήρες ροζ πτυχίο από το Πανεπιστήμιο της πασόκας Σκερτσο-ζας ?τι γινόταν, στα πανεπιστήμια?
Η Ελλάδα έχει πολύ πασοκοποταμίλα , και αυτό ειναι γεγονός.
Π
τον γιόκα του ¨είμαστε κλέφτες" ξεχάσατεΤους είχαν στείλει στο ΠΑΣΟΚ να "ψηθούν" λίγο πρώτα, όπως οι Χρυσοχοΐδης, Φλωρίδης και Λοβέρδος.![]()
Ο Φραπές είναι στέλεχος της ΝΔ. Χρόνια δεξί χέρι του Αυγενακη. Είναι και "φίλοι" με το Βορίδη, λέει ο ίδιος.Η πολιτεύτρια της ΝΔ και ο φραπές που έπινε τσίπουρα με τον μητσοτακη πρασινοφρουροι ε;