Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 414K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (2 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.404
Πόντοι
6.256
Oταν λέω σε όλους ρε μλκ εννοώ σε όλους της πολιτικής. Όπως έκαναν οι Συριζαίοι με το Μάτι και τη Μανδρα όπως έκαναν οι γαλάζιοι με τις φωτιές στην Ηλεία, με το λεωφορείο στα Τεμπη, αναλόγως σε ποιου βάρδια θα σκάσει το αγγούρι τα ίδια έκαναν πάντα. Τι σχέση έχει με το τι θα κάνω εγώ με το αμάξι μου, πολιτικός είμαι;

Ε σου λέω ότι αυτοί οι νεοδημοκράτες του 80% πάλι νδ θα ψηφίσουν και κάποιοι από το 80% ψήφισαν στα Σέρρας ξανά τον Καραμανλή, τι δεν καταλαβαίνεις;

Ας το διορθώσουν λοιπόν αν είναι έτσι, άντε να τους δω.
άρα αφού καλύπτουν τους εαυτούς τους παραδέχεσαι ότι το αν φταίει ή όχι κάποιο πολιτικό πρόσωπο δεν θα το κρίνει η δικαιοσύνη

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.543
Πόντοι
10.446
Μας παραθέσατε ενα φαύλο κύκλο που συνεχίζεται και θα συνεχίζεται. Μια μερίδα ανθρώπων με διαπλεκόμενη διαφθορά που πιάνει όλη την κοινωνική της διαστρωμάτωση. Ουδέποτε υποστήριξα ότι οι απάνω δρουν χωρίς την συνεργασία των από κάτω. Τουναντίον μάλιστα το έχω γράψει σε πολλές αναρτήσεις μου πως για γίνει κάτι χρειάζονται και συνεργάτες που θα δώσουν την ψήφο τους. Πλην όμως μιλάμε για μια συγκεκριμένη μερίδα και μερίδες υπάρχουν πολλές. Είναι λοιπόν λίγο ηττοπαθές αν όχι παράδοση άνευ όρων να προφητεύουνε ότι όποιος και να έλθει η κατάσταση θα παραμένει στα βασικά ίδια.
Παραθετω τα πεπραγμενα του ελληνικου κομματικοποιημενου κρατικου πατρωνα κ του κρατικοδιαιτου εξαρτημενου ανηλικου ακομα ιδιωτικου τομεα απο το 1974 κ δωθε. Ποσο μας βγαινει ο λογαριασμος? 51 χρονια?
Οσοι ενηλικες ονειρευονται κ κατοικουν ακομη στη γη της αιωνιας επιθυμιας απλα ονειρευονται ουτοπιες οπως τα παιδια. Οι ενηλικες βαζουν στοχους κ τους πετυχαινουν.
Το υπουργικο συμβουλιο ειχε καποτε Ελευθ. Βενιζελο Γληνο, Καζαντζακη... Τωρα εχει Μπουμπουκο, Κουλη, Βοριδη.... Χθες ειχε Πολλακη, Σπιρτζη, την κυρια με τα γεμιστα, την αφεντρα.... Προχθες ειχε Τσοχατζοπουλο, Γιωργακη το παιδι των λουλουδιων, Γιαγκο, Λαλιωτη......αυτη η στανη, αυτο το τυρι βγαζει. Απο που θα ερθει η μεριδα που ονειρευεσαι? Απο το επεκεινα?
Αν και οι ουτοπιες, οπως την δεκαετια του 30 οδηγησαν στα χειροτερα ολοκληρωτικα καθεστωτα, αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα.... Οποτε δεν νομιζω να ειμαι ηττοπαθης, αλλα μαλλον ρεαλιστης. Κ το προτιμω ξερεις απο το να περιμενω τον Γκοντο που εν τελει δεν ερχεται ποτε....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.547
Πόντοι
5.506
άρα αφού καλύπτουν τους εαυτούς τους παραδέχεσαι ότι το αν φταίει ή όχι κάποιο πολιτικό πρόσωπο δεν θα το κρίνει η δικαιοσύνη
Με τόσα που έχουμε δει σε αυτή την υπόθεση δεν είμαι σίγουρος για τίποτα. Μέχρι στιγμής τους κρύβουν όσο μπορούν πάντως.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.772
Πόντοι
16.131
Με τόσα που έχουμε δει σε αυτή την υπόθεση δεν είμαι σίγουρος για τίποτα. Μέχρι στιγμής τους κρύβουν όσο μπορούν πάντως.
μελι.jpeg

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.404
Πόντοι
6.256
τώρα λες μαλακίες για να μην παραδεχθείς και το επόμενο που αναπόφευκτα θα πρέπει να παραδεχθείς

ότι αν υπάρχουν πολιτικοί υπεύθυνοι που κρύβονται πίσω από την ασυλία τους

οι γονείς που φωνάζουν ότι ξεκινάει η δίκη έχουν δίκιο.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.404
Πόντοι
6.256
Οποτε δεν νομιζω να ειμαι ηττοπαθης, αλλα μαλλον ρεαλιστης. Κ το προτιμω ξερεις απο το να περιμενω τον Γκοντο που εν τελει δεν ερχεται ποτε....
ο μόνος σίγουρος δρόμος για να μην αλλάξουν ΠΟΤΕ τα πράγματα είναι η λογική η δική σου.

μπορεί αυττό να μην σε χαλάει βέβαια :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.547
Πόντοι
5.506
τώρα λες μαλακίες για να μην παραδεχθείς και το επόμενο που αναπόφευκτα θα πρέπει να παραδεχθείς

ότι αν υπάρχουν πολιτικοί υπεύθυνοι που κρύβονται πίσω από την ασυλία τους

οι γονείς που φωνάζουν ότι ξεκινάει η δίκη έχουν δίκιο.

Σου έγραψα, ο ένας καλύπτει τον άλλον

Tο έγραψα δυο φορές ήδη.

Οι γονείς όσο και να φωνάζουν, όσο κι αν καθυστερήσει η δίκη, δε μπορούν να αλλάξουν κάτι. Ακόμα και σήμερα να αλλάξει κάποια διάταξη δε μπορούν να δικαστούν για προγενέστερη περίοδο. Νομίζω τουλάχιστον.

Αλλά την ίδια ώρα δε δικαζονται ούτε οι φυσικοί αυτουργοί που όπως γράφει κάποιος εδώ μέσα, αυτή τη στιγμή είναι στα σπίτια τους. Για τις πολιτικές ευθύνες καθυστερούν τη δίκη; Που φυσικά δεν το κάνουν οι γονείς, ξέρουμε καλά όλοι ποιοι τα δρομολογούν όλα αυτά. Εκτός αν νοιάζονται οι γονείς περισσότερο για τις ευθύνες του Σπιρτζη πχ περισσότερο από την ευθύνη των σταθμαρχων.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.404
Πόντοι
6.256
Tο έγραψα δυο φορές ήδη.

Οι γονείς όσο και να φωνάζουν, όσο κι αν καθυστερήσει η δίκη, δε μπορούν να αλλάξουν κάτι. Ακόμα και σήμερα να αλλάξει κάποια διάταξη δε μπορούν να δικαστούν για προγενέστερη περίοδο. Νομίζω τουλάχιστον.

Αλλά την ίδια ώρα δε δικαζονται ούτε οι φυσικοί αυτουργοί που όπως γράφει κάποιος εδώ μέσα, αυτή τη στιγμή είναι στα σπίτια τους. Για τις πολιτικές ευθύνες καθυστερούν τη δίκη; Που φυσικά δεν το κάνουν οι γονείς, ξέρουμε καλά όλοι ποιοι τα δρομολογούν όλα αυτά. Εκτός αν νοιάζονται οι γονείς περισσότερο για τις ευθύνες του Σπιρτζη πχ περισσότερο από την ευθύνη των σταθμαρχων.
Οι γονείς φωνάζουν -κυριολεκτικά- για τις ευθύνες των πολιτικών. Το αν μπορεί να αλλάξει κάτι δεν έχει καμία σημασία...αφού παραδέχεσαι και εσύ ότι καλύπτονται πίσω από την ασυλία τους. Και όχι μόνο αυτοί...και η ΡΑΣ και η χελέινκ τρέιν και ο οργανισμός δεν έχεις ακούσει να κατηγορείται κανένας πάνω από το επίπεδο των υπαλλήλων.

Ο σταθμάρχης προφυλακίστηκε τι έξω? Αυτός που λες (που βολικά τα αφήνει όλα τα άλλα απέξω) εννοεί τα πλημμελήματα άλλων που ελέγχονται....που λόγω χρόνου θα παραγραφούν τα αδικήματα τους. Δεκτό....

Όμως αυτοί είναι υπάλληλοι....η κλανιά...τους μεγάλους δεν τους έχουν αγγίξει...και με αυτή τη λογική όταν πιάσουν έναν αυτοφωράκια κοιτάνε να τον πάνε σε δίκη γρήγορα γρήγορα ή χτίζουν την υπόθεση για τους αρχηγούς????

Και επίσης....τι σταματάει την δικαιοσύνη από το να προχωρήσει σε δίκη κανονικά και να ανοίξει δεύτερη ανάκριση για τις μηνύσεις που έχουν καταθέσει οι γονείς? Για τα στοιχεία που βγήκαν στην εξεταστική για την ΡΑΣ????

• Like
Αντιδράσεις: hijra

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.547
Πόντοι
5.506
Οι γονείς φωνάζουν -κυριολεκτικά- για τις ευθύνες των πολιτικών. Το αν μπορεί να αλλάξει κάτι δεν έχει καμία σημασία...αφού παραδέχεσαι και εσύ ότι καλύπτονται πίσω από την ασυλία τους. Και όχι μόνο αυτοί...και η ΡΑΣ και η χελέινκ τρέιν και ο οργανισμός δεν έχεις ακούσει να κατηγορείται κανένας πάνω από το επίπεδο των υπαλλήλων.

Ο σταθμάρχης προφυλακίστηκε τι έξω? Αυτός που λες (που βολικά τα αφήνει όλα τα άλλα απέξω) εννοεί τα πλημμελήματα άλλων που ελέγχονται....που λόγω χρόνου θα παραγραφούν τα αδικήματα τους. Δεκτό....

Όμως αυτοί είναι υπάλληλοι....η κλανιά...τους μεγάλους δεν τους έχουν αγγίξει...και με αυτή τη λογική όταν πιάσουν έναν αυτοφωράκια κοιτάνε να τον πάνε σε δίκη γρήγορα γρήγορα ή χτίζουν την υπόθεση για τους αρχηγούς????

Και επίσης....τι σταματάει την δικαιοσύνη από το να προχωρήσει σε δίκη κανονικά και να ανοίξει δεύτερη ανάκριση για τις μηνύσεις που έχουν καταθέσει οι γονείς? Για τα στοιχεία που βγήκαν στην εξεταστική για την ΡΑΣ????
Οι υπάλληλοι δεν είναι αυτοφωρακηδες, μην τους αντιμετωπίζεις έτσι. Έχουν να κάνουν μια δουλειά και έχουν την ευθύνη όταν κάνουν μαλακια.
Δεν ξέρω ποιους δεν έχουν αγγίξει, καλύτερα να ρωτήσουμε τους νομικούς και όλους αυτούς που κάνουν όλη τη φασαρία ΜΟΝΟ για τους πολιτικούς. Είτε τους έχουν αγγίξει μέσα στη δικογραφία και δεν το ξέρουμε ή που ο στόχος είναι μόνο η κυβέρνηση και τα αλλά δεν τα κυνηγάνε ανάλογα.

Δεν ξέρω πως μπορεί να λειτουργήσει αυτό στη δικαιοσύνη, ούτε νομικά, ούτε πρακτικά. Αλλά διπλα και τριπλά δικαστήρια με την κοινή λογική δε μου φαντάζουν και πολύ φυσιολογικά.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.404
Πόντοι
6.256
Οι υπάλληλοι δεν είναι αυτοφωρακηδες, μην τους αντιμετωπίζεις έτσι. Έχουν να κάνουν μια δουλειά και έχουν την ευθύνη όταν κάνουν μαλακια.
Δεν ξέρω ποιους δεν έχουν αγγίξει, καλύτερα να ρωτήσουμε τους νομικούς και όλους αυτούς που κάνουν όλη τη φασαρία ΜΟΝΟ για τους πολιτικούς. Είτε τους έχουν αγγίξει μέσα στη δικογραφία και δεν το ξέρουμε ή που ο στόχος είναι μόνο η κυβέρνηση και τα αλλά δεν τα κυνηγάνε ανάλογα.

Δεν ξέρω πως μπορεί να λειτουργήσει αυτό στη δικαιοσύνη, ούτε νομικά, ούτε πρακτικά. Αλλά διπλα και τριπλά δικαστήρια με την κοινή λογική δε μου φαντάζουν και πολύ φυσιολογικά.
Ο υπάλληλος είναι το πρώτο σκέλος....το εύκολο έκανε τη μαλακία τον έπιασες στα πράσα τον πας στο δικαστήριο τέλος.

Η δικαιοσύνη δεν περιορίζεται εκεί ψάχνει και το τι οδήγησε τον υπάλληλο στο να κάνει αυτό το λάθος ψάχνει ευθύνες γενικότερα αυτή τη δουλειά κάνει ο ανακριτής.

Αυτός που διόρισε τον σταθμάρχη δεν πρέπει να ελεγχθεί? Αυτός που υπέγραψε για την ικανότητα του? Αυτός που έβαλε πολιτικό βύσμα για να πάρει τη θέση?

Εγώ δεν είπα μόνο για πολιτικούς η ΡΑΣ πολιτικοί είναι? Αν είχαν αγγίξει κανέναν θα είχε διαρρεύσει όπως διέρρευσε χτες ότι θα γίνει δεκτό το αίτημα του ρούτσι πριν το μάθει ο ίδιος.

Σιγά που δεν γίνονται παράλληλες δίκες..δηλαδή αν στην πορεία της δίκης προκύψει κάτι δεν ελέγχεται κανένας?

Πως νομίζεις έκαναν δεκτό το αίτημα του ρούτσι?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.168
Πόντοι
33.405
Οσοι ενηλικες ονειρευονται κ κατοικουν ακομη στη γη της αιωνιας επιθυμιας απλα ονειρευονται ουτοπιες οπως τα παιδια. Οι ενηλικες βαζουν στοχους κ τους πετυχαινουν.
Οποτε δεν νομιζω να ειμαι ηττοπαθης, αλλα μαλλον ρεαλιστης. Κ το προτιμω ξερεις απο το να περιμενω τον Γκοντο που εν τελει δεν ερχεται ποτε....

Δεν θα σταθώ στο ότι μας παραθέσατε επιλεκτικά τα πεπραγμένα από το 1974 και μετά. Ούτε ότι μας αναφέρατε επιλεκτικά μόνο τα κακώς κείμενα και παραλείψατε τα βήματα προόδου και τις κοινωνικές κατακτήσεις στους τομείς πολιτικών ελευθεριών (κατάργηση του πολιτικού φακελώματος και του πιστοποιητικού κοινωνικών φρονημάτων που καταργήθηκε το 1981) δημόσιας παιδείας, κοινωνικής ασφάλισης και εργασιακών δικαιωμάτων που κατά καιρούς σημειώθηκαν αυτά τα 51 χρόνια.

Θα σταθώ στον ρεαλισμό που επικαλείστε.

Ως γνωστόν ο ρεαλισμός είναι μια φιλοσοφική θέση που θεωρεί πως υπάρχει μια αντικειμενική πραγματικότητα από μόνη της, ανεξάρτητα από τον παράγοντα άνθρωπο. Και ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν αυτή την αντικειμενικότητα καθαρά, αλλά μόνο να της προσεγγίσουν δια μέσου της αντίληψης τους η οποία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι εσφαλμένη ή ημιτελής.

Ο ιδεαλισμός σε αντίθεση, είναι μια φιλοσοφική θέση που υποστηρίζει πως αντικειμενική πραγματικότητα από μόνη τη δεν υπάρχει. Και ότι το αντικειμενικό προσδιορίζεται από τον παράγοντα άνθρωπο που σκέφτεται και δρα υποκειμενικά. Συνεπώς η αντικειμενική πραγματικότητα είναι κατά βάση ένα υποκειμενικό πνευματικό κατασκεύασμα του ανθρώπινης νοητικής διαδικασίας.

Δυστυχώς λοιπόν, όλοι οι ενεργοί συνεργάτες των καταπιεστών (αλλόθρησκων όπως οι Οθωμανοί, αλλοδαπών όπως οι Γερμανοί, αλλά και ομόθρησκων ντόπιων όπως οι συνταγματάρχες της χούντας), όπως και όσοι συνεργάστηκαν παθητικά καθήμενοι στα αυγά τους και μην κάνοντας απολύτως τίποτα για να ανατραπεί η τυραννία, αντί να παραδεχθούν ότι είναι ατομιστές που φρόντιζαν μόνο τους εαυτούς τους και την δική τους επιβίωση ανεξάρτητα αν πέθαινε ο διπλανός τους, ή στην καλύτερη περίπτωση να ομολογήσουν ότι από φόβο δεν είχαν το σθένος, πρόβαλαν ως επιχείρημα την ρεαλιστική τους στάση και αντιμετώπιση.

Ευτυχώς λοιπόν να λέμε που υπήρξαν και οι ιδεαλιστές, γιατί σήμερα μπορεί και να φοράγαμε τούρκικο φεσάκι, ή να κυκλοφορούσαμε με υποχρεωτικά ραμμένη πάνω στα ρούχα μας ταμπελίτσα με σύμβολο υπήκοου Β΄ κατηγορίας ή δούλου.

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.543
Πόντοι
10.446
ο μόνος σίγουρος δρόμος για να μην αλλάξουν ΠΟΤΕ τα πράγματα είναι η λογική η δική σου.

μπορεί αυττό να μην σε χαλάει βέβαια :confused:
Ο μονος σιγουρος δρομος να μην αλλαξουν τα πραγματα ειναι να καβλαντιζετε στο bou κ να μην ψηφιζετε ποτε... :confused::confused:.. Αυτο με χαλαει οντως...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.743
Πόντοι
2.606
Δεν θα σταθώ στο ότι μας παραθέσατε επιλεκτικά τα πεπραγμένα από το 1974 και μετά. Ούτε ότι μας αναφέρατε επιλεκτικά μόνο τα κακώς κείμενα και παραλείψατε τα βήματα προόδου και τις κοινωνικές κατακτήσεις στους τομείς πολιτικών ελευθεριών (κατάργηση του πολιτικού φακελώματος και του πιστοποιητικού κοινωνικών φρονημάτων που καταργήθηκε το 1981) δημόσιας παιδείας, κοινωνικής ασφάλισης και εργασιακών δικαιωμάτων που κατά καιρούς σημειώθηκαν αυτά τα 51 χρόνια.

Ως γνωστόν ο ρεαλισμός είναι μια φιλοσοφική θέση που θεωρεί πως υπάρχει μια αντικειμενική πραγματικότητα από μόνη της, ανεξάρτητα από τον παράγοντα άνθρωπο. Και ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν αυτή την αντικειμενικότητα καθαρά, αλλά μόνο να της προσεγγίσουν δια μέσου της αντίληψης τους η οποία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι εσφαλμένη ή ημιτελής.

Ο ιδεαλισμός σε αντίθεση, είναι μια φιλοσοφική θέση που υποστηρίζει πως αντικειμενική πραγματικότητα από μόνη τη δεν υπάρχει. Και ότι το αντικειμενικό προσδιορίζεται από τον παράγοντα άνθρωπο που σκέφτεται και δρα υποκειμενικά. Συνεπώς η αντικειμενική πραγματικότητα είναι κατά βάση ένα υποκειμενικό πνευματικό κατασκεύασμα του ανθρώπινης νοητικής διαδικασίας.

Δυστυχώς λοιπόν, όλοι οι ενεργοί συνεργάτες των καταπιεστών (αλλόθρησκων όπως οι Οθωμανοί, αλλοδαπών όπως οι Γερμανοί, αλλά και ομόθρησκων ντόπιων όπως οι συνταγματάρχες της χούντας), όπως και όσοι συνεργάστηκαν παθητικά καθήμενοι στα αυγά τους και μην κάνοντας απολύτως τίποτα για να ανατραπεί η τυραννία, αντί να παραδεχθούν ότι είναι ατομιστές που φρόντιζαν μόνο τους εαυτούς τους και την δική τους επιβίωση ανεξάρτητα αν πέθαινε ο διπλανός τους, ή στην καλύτερη περίπτωση να ομολογήσουν ότι από φόβο δεν είχαν το σθένος, πρόβαλαν ως επιχείρημα την ρεαλιστική τους στάση και αντιμετώπιση.

Ευτυχώς λοιπόν να λέμε που υπήρξαν και οι ιδεαλιστές, γιατί σήμερα μπορεί και να φοράγαμε τούρκικο φεσάκι, ή να κυκλοφορούσαμε με υποχρεωτικά ραμμένη πάνω στα ρούχα μας ταμπελίτσα με σύμβολο υπήκοου Β΄ κατηγορίας ή δούλου.
ΔΙΚΑΣΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ,ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΕΤΣΙ,ΑΙΘΕΡΑΣ .....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.743
Πόντοι
2.606
Ο μονος σιγουρος δρομος να μην αλλαξουν τα πραγματα ειναι να καβλαντιζετε στο bou κ να μην ψηφιζετε ποτε... :confused::confused:.. Αυτο με χαλαει οντως...
ρεαλιστη αραγκον,αστο ρε αγορι μου να παει,αστο ,διαγραψου και φτιαξε αλλο λογαριασμο,τι να απαντησεις τωρα ,που να τρεχεις με τα τακουνια στο χωραφι....αστο

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.543
Πόντοι
10.446

Αυτο για το οποιο με κατηγορεις κανεις ακριβως κι εσυ. Επιλογη.
Η πραγματικοτητα ειναι υπαρκτη και ανεξαρτητα απο τη δικη μας θεαση. Η προσλαμβανουσα του καθενος, ειναι προσωπικη υποκειμενικη αποψη., καθως πληρως αντικειμενικη αποψη δεν μπορει να εκφερει υποκειμενο με παθη.

Οσο για το φεσι να ευχαριστεις τους..ξενους στο Ναυαρινο, γιατι εμεις λογω εμφυλιου τα ειχαμε κανει μουσκεμα..... Για τους γερμανους πες ενα καλο λογο στους συμμαχους, ειδικα στους αγγλους, αλλιως θα ειμασταν παιδια του Σταλιν, γιατι κ εκει εμφυλιο ειχαμε... Για τη χουντα πες ευχαριστω στα ζωα που την εριξαν μονοι τους επειδη πηγαν να κανουν τα ιδια που εκαναν στην Ελλαδα και στην Κυπρο κ ειδαμε το αποτελεσμα. Λυπαμαι που απογοητευω τους "ιδεαλιστες" αλλα η χουντα επεσε μονη της, δεν την εριξε το Πολυτεχνειο που ειχε γινει 10 μηνες πριν.....
Οτι καλο εχει γινει σε αυτον τον τοπο εχουν βαλει το χερακι τους οι ξενοι οι οποιοι ηταν "ρεαλιστες" και δεν επαιζαν με τις λεξεις οπως οι δικοι μας "ιδεαλιστες" που ονειρευονταν μεγαλες πατριδες, ραντεβου στη βασιλευουσα, εξαδακτυλους που θα αναστησουν το εθνος, και αλλες τετοιες γραφικοτητες. Αντιθετα οποτε φαγαμε τα μουτρα μας, δεν μας εφταιγαν οι ξενοι - οι οποιοι φυσικα ειχαν τα δικα τους συμφεροντα - αλλα εμεις εδω οι ιθαγενεις που βρισκομαστε σε εμφυλιο απο την εποχη του πελοποννησιακου πολεμου.
Προφανως κ μετα το 74 ειχαμε κατακτησεις σαν κοινωνια, αλλα ηταν αλλες οι συνθηκες που τις γεννησαν. Οχι το σημερινο χαλι.
Αν βρεθει κυβερνητης να αλλαξει το συνταγμα, να στειλει το παπαδαριο απο κει που ηρθε με το διαχωρισμο εκκλησιας κ κρατους, να φτιαξει το ΕΣΥ, να εφαρμοσει τους νομους, να αυξησει την ευημερια του τοπου, να κανουμε παλι την κουβεντα.
Τα υπολοιπα ειναι ωραια για να καυλαντιζουμε....

ΥΓ. Αν σου ειναι ευκολο, ασε τον πληθυντικο στην ακρη μιλα στον ενικο.
Ευχαριστω.

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.543
Πόντοι
10.446
ρεαλιστη αραγκον,αστο ρε αγορι μου να παει,αστο ,διαγραψου και φτιαξε αλλο λογαριασμο,τι να απαντησεις τωρα ,που να τρεχεις με τα τακουνια στο χωραφι....αστο
Δε φοραω τακουνια τυπε . Τωρα αν εσενα σε κοβει το στρινγκ, ο καθενας με τα γουστα του....:hi:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.547
Πόντοι
5.506
Ο υπάλληλος είναι το πρώτο σκέλος....το εύκολο έκανε τη μαλακία τον έπιασες στα πράσα τον πας στο δικαστήριο τέλος.

Η δικαιοσύνη δεν περιορίζεται εκεί ψάχνει και το τι οδήγησε τον υπάλληλο στο να κάνει αυτό το λάθος ψάχνει ευθύνες γενικότερα αυτή τη δουλειά κάνει ο ανακριτής.

Αυτός που διόρισε τον σταθμάρχη δεν πρέπει να ελεγχθεί? Αυτός που υπέγραψε για την ικανότητα του? Αυτός που έβαλε πολιτικό βύσμα για να πάρει τη θέση?

Εγώ δεν είπα μόνο για πολιτικούς η ΡΑΣ πολιτικοί είναι? Αν είχαν αγγίξει κανέναν θα είχε διαρρεύσει όπως διέρρευσε χτες ότι θα γίνει δεκτό το αίτημα του ρούτσι πριν το μάθει ο ίδιος.

Σιγά που δεν γίνονται παράλληλες δίκες..δηλαδή αν στην πορεία της δίκης προκύψει κάτι δεν ελέγχεται κανένας?

Πως νομίζεις έκαναν δεκτό το αίτημα του ρούτσι?
Όλα αυτά ας τα αναζητήσουν οι συνήγοροι, δεν ξέρουμε αν έχουν κινηθεί προς τα εκεί και αν δεν γιατί να μην το έχουν κάνει.

Για παράλληλες δικές για την ίδια υπόθεση, δε γνωρίζω, φαντάζομαι πως οι νομικοί κρατάνε την κοιλιά τους από τα γέλια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.547
Πόντοι
5.506

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.743
Πόντοι
2.606
Δε φοραω τακουνια τυπε . Τωρα αν εσενα σε κοβει το στρινγκ, ο καθενας με τα γουστα του....:hi:
δεν εγραψα οτι φορας τακουνια τυπε,δεν με ενδιαφερει καν τι φοραει καποιος,λογοπαιγνιο εκανα για αστειο απο γνωστο ανεκδοτο...αν το εξηγησω χανεται η "μαγεια" του αστειου...επαιξα και εχασα δεν το γνωριζες,παμε παρακατω!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.743
Πόντοι
2.606
Δεν τον κόβει το στρινγκ, επιβεβαιώνω, αυτό του πέφτει λίγο στενό.

1.jpg
α μωρη κομανετσι ,σε βλεπω εχεις κανει το ταπι δευτερα φυση σου πλεον,εχεις χασει τα αβγα και τα πασχαλια ακομα και συ με τα λαμογια...ποσο κωλαντερο να γλυψεις ,ανθρωπος εισαι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom