Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 415K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (5 μέλη και 10 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.548
Πόντοι
5.506
όχι δεν ανήκω

το ξέρω είναι δύσκολο να το πιστέψεις αφού μεγάλωσες γλύφωντας κατουρημένες ποδιές για να φτάσεις κάπου

στα παπάρια μου για όλα τα πολιτικά

αλλά είναι και άλλοι που δηλώνουν ότι ανήκουν στην ΝΔ και δεν έχω δει κανέναν να λέει "ιερή μάνα" ή όλες τις σκατίλες που βγάζεις από τον οχετό σου.

οπότε η πολιτική δεν ευθύνεται για την κατάσταση σου...η ανατροφή σου και η σκατοψυχιά σου ευθύνονται.
Είπε ο άνθρωπος που δηλώνει πως είναι "απολιτίκ" και δεν τον ενδιαφέρουν όλα αυτά.

Και νομίζει ο ίδιος άνθρωπος πως έχει τη γνώση, την ικανότητα και κυρίως ενδιαφέρει κανέναν να κρίνει κάποιους άλλους. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Μην το πάρεις προσωπικά αλλά στα παπαρια μας τελείως η γνώμη σου.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.404
Πόντοι
6.256
Ε τότε τι κανείς το κοκοράκι;
δεν κάνω τίποτα προσπαθώ να σου χτυπήσω το καμπανάκι...ότι έχεις φτάσει στα όρια της μαλακίας με αυτά που γράφεις....άλλο το σκουπίδιασμα άλλο οι σκατοψυχιές

ξύπνα

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.440
Πόντοι
5.506
Είπε ο άνθρωπος που δηλώνει πως είναι "απολιτίκ" και δεν τον ενδιαφέρουν όλα αυτά.

Και νομίζει ο ίδιος άνθρωπος πως έχει τη γνώση, την ικανότητα και κυρίως ενδιαφέρει κανέναν να κρίνει κάποιους άλλους. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

τι μας ρε λουμπινα?
μοκανα δυο τρελακηδες εισαστε

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.440
Πόντοι
5.506
G2eIAG7XEAAuvZc.jpeg

Αν αρνείσαι τις τοξικολογικές, κάτι κρύβεις .
ετσι δεν παει?

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.404
Πόντοι
6.256

ρε μαλάκα...εδώ μέσα δεν κάνεις τίποτα άλλο όλη την ημέρα σου από το να κρίνεις τους άλλους και να τους προκαλείς να σε βρίσουν

καλά κάνεις αφού περνάς καλά

εγώ σου είπα να το κάνεις χωρίς να γράφεις πράγματα που δεν λέγονται ούτε εδώ ούτε πουθενά.

γιατί συνεχίζεις να αυτοξεφτιλίζεσαι? εγώ θεωρώ τραγικό το να γράφονται αυτά ακόμα και σε ένα σαιτ για μπουρδέλα κατάλαβες? φαντάσου να σε διαβάσει ένας που δεν ξέρει ότι είσαι καθυστερημένος...δεν ντρέπεσαι?

τέσπα άντε γαμήσου μη γίνεις άνθρωπος ποτέ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.548
Πόντοι
5.506
Ποια πολιτικά παιχνίδια μωρή λουγκρα και ποιοι εμείς??
Η γυναίκα μόνη της τρέχει και έχει κινήσει γη και ουρανό.
Ξέρεις πόσοι γονείς έχουν πάρει εκδίκηση για το χαμό του παιδιού τους?και με τα όπλα
Αλλά εσείς τους θέλετε να είναι χαπακωμενοι και να μη μιλάνε.
Όχι γαμιολακι δεν θα σας βγει αν δεν υπάρξει τιμωρία κυβερνητικών στελεχών τα Τέμπη μια ζωή θα σας κυνηγάνε,μάλλον θα τους κυνηγάνε, εσύ κυνηγάς ψωλες είσαι αλλου
Ολομόναχη, είσαι τσακάλι, σου το έχω ξαναπεί νομίζω.

1759659161985.jpeg

karystianou-kwnstantopoulou-640x426.jpg

202304051531196883.jpg

karystianou-konstantopoulou.jpg

maxresdefault.jpg

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.955
Πόντοι
6.495
Aυτο που θελω να πω ειναι οτι ΑΝ υπηρχε παρανομο φορτιο,( πραγμα που δυστυχως η ανακριση δεν το διευκρινησε, και απο οτι φαινεται δεν κοπτεται και πολυ για να το διευκρινησει, δημιουργωντας αυτον τον διχασμο και την κοντρα μεταξυ των συγγενων) πιθανοτερο ηταν να το ηξερε ο σταθμαρχης στο σταθμο φορτωσης και αυτοι που το φορτωσανε, παρα ο μηχανοδηγος.
Φίλτατε, να υποθέσω ότι έχετε στοιχεία που να καταδεικνύουν την πλημμέλεια της ανάκρισης; και δεν τα είδαν οι εθνιπατέρες μας που είχαν όλη τη δικογραφία μπροστά τους;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.565
Ολομόναχη, είσαι τσακάλι, σου το έχω ξαναπεί νομίζω.

1759659161985.jpeg

karystianou-kwnstantopoulou-640x426.jpg

202304051531196883.jpg

karystianou-konstantopoulou.jpg

maxresdefault.jpg
Δεν έχει δικαίωμα να ορίσει δικηγόρο?δεν έχει δικαίωμα να πάει να ζητήσει βοήθεια από την αντιπολίτευση?
Τι μοστραρεις φωτογραφίες?

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.036
Πόντοι
21.395
Φίλτατε, να υποθέσω ότι έχετε στοιχεία που να καταδεικνύουν την πλημμέλεια της ανάκρισης; και δεν τα είδαν οι εθνιπατέρες μας που είχαν όλη τη δικογραφία μπροστά τους;
Η αγνοια των γονιων, στην αιτια που τα παιδια τους βρεθηκαν απανθρακωμενα, δεν δειχνει ελλειπες ανακριτικο εργο;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.404
Πόντοι
6.256
G2eIAG7XEAAuvZc.jpeg

Αν αρνείσαι τις τοξικολογικές, κάτι κρύβεις .
ετσι δεν παει?
εχτές βγήκε η παγώνη σε μια εκπομπη και συζητούσε για το τι θα γίνει αν ο ρούτσι χάσει τις αισθήσεις του.

είπε ότι νομικά και ηθικά είναι υποχρεωμένοι να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο και λογικό είναι δεν θα τον αφήσουν να πεθάνει.

ο αρδ την ρώταγε αν μπορεί με δικαστική εντολή να παρακάμψουν την απεργία πείνας του και στην ουσία να του βάλουν ορό.

εκεί ποντάρουν να ξέρεις...-τόσο αδίστακτοι είναι- να φτάσει μέχρι εκεί να τον πάνε στο νοσοκομείο και να σταματήσει η όλη υπόθεση.

φαντάσου σε ποιους έχουμε δώσει τα κλειδιά...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.548
Πόντοι
5.506
ρε μαλάκα...εδώ μέσα δεν κάνεις τίποτα άλλο όλη την ημέρα σου από το να κρίνεις τους άλλους και να τους προκαλείς να σε βρίσουν

καλά κάνεις αφού περνάς καλά

εγώ σου είπα να το κάνεις χωρίς να γράφεις πράγματα που δεν λέγονται ούτε εδώ ούτε πουθενά.

γιατί συνεχίζεις να αυτοξεφτιλίζεσαι? εγώ θεωρώ τραγικό το να γράφονται αυτά ακόμα και σε ένα σαιτ για μπουρδέλα κατάλαβες? φαντάσου να σε διαβάσει ένας που δεν ξέρει ότι είσαι καθυστερημένος...δεν ντρέπεσαι?

τέσπα άντε γαμήσου μη γίνεις άνθρωπος ποτέ
Άκου να δεις μας και το καταλάβεις. Από τη στιγμή που έχω γράψει 300 χιλιάδες πράγματα στα σοβαρά και καταλαβαίνω πως απευθύνομαι σε μπουφους, σκουπίδια, ψυχακια και ξεροκέφαλους, ε, τότε η επόμενη λύση είναι να σπάω πλάκα μαζί σας.

Μετά από 100 φορές επιμένεις να "μην καταλαβαίνεις" ότι η Καρυστιανου ως μάνα που έχασε το παιδί της ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ. Επειδή όταν θα γίνεις και 'σύ γονιός ΙΣΩΣ καταλάβεις. Όταν έγινε ΠΕΡΣΟΝΑ το έχασε τελείως, πλέον την κρίνω ΩΣ ΠΕΡΣΟΝΑ. Και μόνο γι αυτό.

Φυσικά μπορείς πολύ άνετα να απαντήσεις "στα παπαρια μου η γνώμη σου" αλλά προτιμάς τα καντήλια και τον "καθωσπρεπισμό" σου, τρομάρα σου. Που τον χάνεις κάπου όταν έρχονται αυτά τα πουστρακια οι φίλοι σου και αρχίζουν τα "αστειάκια" "η μάνα σου", "ο πατέρας σου", "μπάσταρδο" κλπ κλπ λες και τους έβρισα τη ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ οικογένεια.

Όποτε αλά καρτ "καθωσπρεπισμό" μη μου πουλάς εμένα σε ένα σάιτ για μπουρδελα και ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ, όχι ΠΟΥΤΑΝΕΣ που τις ανεβοκατεβάζουν οι φίλοι σου.

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.955
Πόντοι
6.495
Η αγνοια των γονιων, στην αιτια που τα παιδια τους βρεθηκαν απανθρακωμενα, δεν δειχνει ελλειπες ανακριτικο εργο;
Η αιτία της απανθράκωσης είναι η φωτιά. Τη φωτιά την προκάλεσαν αυτό που είπαν οι ειδικοί. Εγώ δεν είμαι ειδικός επί μηχανών.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.404
Πόντοι
6.256
Άκου να δεις μας και το καταλάβεις. Από τη στιγμή που έχω γράψει 300 χιλιάδες πράγματα στα σοβαρά και καταλαβαίνω πως απευθύνομαι σε μπουφους, σκουπίδια, ψυχακια και ξεροκέφαλους, ε, τότε η επόμενη λύση είναι να σπάω πλάκα μαζί σας.

Μετά από 100 φορές επιμένεις να "μην καταλαβαίνεις" ότι η Καρυστιανου ως μάνα που έχασε το παιδί της ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ. Επειδή όταν θα γίνεις και 'σύ γονιός ΙΣΩΣ καταλάβεις. Όταν έγινε ΠΕΡΣΟΝΑ το έχασε τελείως, πλέον την κρίνω ΩΣ ΠΕΡΣΟΝΑ. Και μόνο γι αυτό.

Φυσικά μπορείς πολύ άνετα να απαντήσεις "στα παπαρια μου η γνώμη σου" αλλά προτιμάς τα καντήλια και τον "καθωσπρεπισμό" σου, τρομάρα σου. Που τον χάνεις κάπου όταν έρχονται αυτά τα πουστρακια οι φίλοι σου και αρχίζουν τα "αστειάκια" "η μάνα σου", "ο πατέρας σου", "μπάσταρδο" κλπ κλπ λες και τους έβρισα τη ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ οικογένεια.

Όποτε αλά καρτ "καθωσπρεπισμό" μη μου πουλάς εμένα σε ένα σάιτ για μπουρδελα και ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ, όχι ΠΟΥΤΑΝΕΣ που τις ανεβοκατεβάζουν οι φίλοι σου.
ρε ζώο...όταν κάποιος πενθεί το παιδί του έχει το ακαταλόγιστο ακόμα και ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΑΝΕΙ και αν γίνεται περσόνα και αν γίνεται και ο πάπας τι σε νοιάζει εσένα? σε πείραξε?

μέχρι να παρανομήσει και να πειράξει κανέναν έχει δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει. αν έγινε περσόνα θα το βουλώσεις και θα το αποδεχθείς γιατί πέθανε το παιδί της.

έχεις γαμηθεί εδώ και 2 χρόνια να την χλευάζεις και να την ανεβοκατεβάζεις ''ιερή μάνα" και σε πείραξε που σε είπα σκατάνθρωπο? Το είπες μια το είπες δύο το είπες 12 φορές...το γράφεις για την ευχαρίστηση σου.

εμένα δεν με ενδιαφέρει τι σου λέει ο καθένας...και εσύ τα ίδια και χειρότερα λες....βρίζεις σε βρίζουν καλά κάνετε....οι τραγικοί άνθρωποι τι σου φταίνε?

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.036
Πόντοι
21.395
Η αιτία της απανθράκωσης είναι η φωτιά. Τη φωτιά την προκάλεσαν αυτό που είπαν οι ειδικοί. Εγώ δεν είμαι ειδικός επί μηχανών.
Οι ειδικοι, δηλ. οι ιατροδικαστες, ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, δεν ειπαν τιποτα για την αιτια της φωτιας. Ουτε καν οτι ευθυνονται τα ελαια σιλικονης.

(Γραφω ορισμενες λεξεις με κεφαλαια για να μην παρεξηγουμαι)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.404
Πόντοι
6.256
Οι ειδικοι, δηλ. οι ιατροδικαστες, ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, δεν ειπαν τιποτα για την αιτια της φωτιας. Ουτε καν οτι ευθυνονται τα ελαια σιλικονης.

κάποιοι ιατροδικαστές λένε ότι η απανθράκωση ΔΕΝ είναι αιτία θανάτου αλλά η κατάσταση που βρέθηκαν τα σώματα όταν τα βρήκαν.

δηλαδή μπορεί κάποιος να είχε πεθάνει από έλλειψη οξυγόνου και από το θερμικό φορτίο μετά να βρέθηκε απανθρακωμένος.

δεν υπάρχει καμία λογική στο να μην γίνει τοξικολογική εξέταση αυτό λένε οι γονείς....γίνεται τέτοιος χαμός..αν είχε γίνει τοξικολογική και έστω είναι μέσα στην δικογραφία και δεν το ξέρουμε εμείς..

δεν θα είχαν ενημερώσει τον άνθρωπο (off the record) να μην κάνει απεργία πείνας?

παράλογα όλα αυτά μάλλον

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.955
Πόντοι
6.495

Προσωπικά δε θεωρώ ότι οι γονείς έχουν ασυλία. ΟΚ πονάνε, κατανοητό, αν έρθουν όμως εμένα και μου πούνε ''είσαι δολοφόνος επειδή στηρίζεις τον Κούλη'', καμία ασυλία δεν έχουν ούτε κανένα τέτοιο δικαίωμα. Τα έχουμε μπερδέψει λίγο τα πράγματα.
Σκοτώθηκε σε τροχαίο στον Βόλο συνταξιούχος σταθμάρχης - Πώς έγινε το δυστύχημα

Τελικά βρέθηκε ποιος από τη μαφία του Κούλη εμπλέκεται στο παραπάνω έγκλημα του συνταξιούχου σταθμάρχη που τον ''έφαγαν γιατί γνώριζε πολλά'';

Δεν έχω τη δικογραφία για να σου πω. Προηγουμένως εξέφρασα μία απορία: αφού κάποιοι πολιτικοί χώροι κόπτονται, γιατί δεν τοποθετήθηκαν αφού είχαν γνώση της δικογραφίας; Και όταν λέμε ''γονείς'', δε μιλάμε για όλους τους γονείς.
Αλήθεια, εάν ένας γονέας βγει και πει : ''Το δυστύχημα έγινε από ξένους πράκτορες και κάνω απεργία πείνας μέχρι να τους βρείτε''. Πρέπει να συνεχιστεί η ανάκριση μέχρι να τους βρούμε επειδή έχει ''δικαίωμα'' να ζητά κάτι τέτοιο ο γονέας;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.548
Πόντοι
5.506
εκεί ποντάρουν να ξέρεις...-τόσο αδίστακτοι είναι- να φτάσει μέχρι εκεί να τον πάνε στο νοσοκομείο και να σταματήσει η όλη υπόθεση.

φαντάσου σε ποιους έχουμε δώσει τα κλειδιά...
Τι γράφεις ρε κεφάλα και νομίζεις μετά ότι κάθεσαι και κανείς κήρυγμα στους άλλους;

Θέλεις να πεθάνει ο Ρουτσι;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.548
Πόντοι
5.506
κάποιοι ιατροδικαστές λένε ότι η απανθράκωση ΔΕΝ είναι αιτία θανάτου αλλά η κατάσταση που βρέθηκαν τα σώματα όταν τα βρήκαν.

δηλαδή μπορεί κάποιος να είχε πεθάνει από έλλειψη οξυγόνου και από το θερμικό φορτίο μετά να βρέθηκε απανθρακωμένος.

δεν υπάρχει καμία λογική στο να μην γίνει τοξικολογική εξέταση αυτό λένε οι γονείς....γίνεται τέτοιος χαμός..αν είχε γίνει τοξικολογική και έστω είναι μέσα στην δικογραφία και δεν το ξέρουμε εμείς..

δεν θα είχαν ενημερώσει τον άνθρωπο (off the record) να μην κάνει απεργία πείνας?

παράλογα όλα αυτά μάλλον
Πες μου λίγο κάτι, σοβαρά δεν ξέρω, έγινε νωρίτερα εδώ και δυόμιση χρόνια αίτημα εκταφής και όλων αυτών;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom