πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.251
- Πόντοι
- 16.131
Άκου τρυπιεΡε τρύπιε αυτό σε πείραξε; Ο κόσμος το χει τούμπανο.. καραμαλ@κα πλυντήριο του @uτιστικουλη και της παρέας του
Άκου τρυπιεΡε τρύπιε αυτό σε πείραξε; Ο κόσμος το χει τούμπανο.. καραμαλ@κα πλυντήριο του @uτιστικουλη και της παρέας του
Τί να βγεις να πειςO κόσμος επίσης το έχει τούμπανο ότι σε γαμάνε πακια ακαποτα αλλά δε βγαίνουμε να το λέμε στα κανάλια.
Έχουμε πει για τη σοβαρότητα του καθενόςπολύ σοβαρή τοποθέτηση από έναν πολύ σοβαρό τύπο![]()
ΤΥΠΕ τι ενημερωση εχεις θα πεσει για την πρωτομαγια το αρνιΈχουμε πει για τη σοβαρότητα του καθενός
Όταν υιοθετεί θεωρίες συνωμοσίας
Που η δεν αποδεικνύονται η
Καταρρίπτονται
Ή για προβλέψεις για αποτελέσματα εκλογών που είναι μακράν μακρά της πραγματικότητας
Καί μόνο σύμφωνα με τις επιθυμίες του
Ωραία βρες μου ένα ποστ δικό μου στο οποίο να υιοθετώ κάποια θεωρία συνωμοσίας. Δεν θα βρεις γιατί εγώ έχω γράψει μόνο για ενδείξεις και δικαστικά γεγονότα.Έχουμε πει για τη σοβαρότητα του καθενός
Όταν υιοθετεί θεωρίες συνωμοσίας
Που η δεν αποδεικνύονται η
Καταρρίπτονται
Ή για προβλέψεις για αποτελέσματα εκλογών που είναι μακράν μακρά της πραγματικότητας
Καί μόνο σύμφωνα με τις επιθυμίες του
Ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο, σε λίγο θα μας πεις ότι συμπαθείς κατα τα αλλά τον Κυριακο και είσαι από τους λίγους που γράφεις ότι του έκατσαν στραβές.Ωραία βρες μου ένα ποστ δικό μου στο οποίο να υιοθετώ κάποια θεωρία συνωμοσίας. Δεν θα βρεις γιατί εγώ έχω γράψει μόνο για ενδείξεις και δικαστικά γεγονότα.
Από την άλλη εσύ κάνεις copy paste άρθρα (κομμένα και ραμμένα) και γράφεις σεντόνια με λόγια άλλων..που τα ερμηνεύεις και (δεν) τα καταλαβαίνεις όπως σε εξυπηρετεί.
και στο τέλος κάνεις και μια σύνδεση μάτι και τελειώνει η υπόθεση εκει.
Τώρα το ποιος κάνει προπαγάνδα και ποιος υιοθετεί τι....είναι πασιφανές.
Άντε...ξεκίνα το ψάξιμο να βρεις που έχω υιοθετήσει εγώ το οτιδήποτε. Απλά για να μιλάμε και Ελληνικά...υιοθετώ δεν σημαίνει ότι αναφέρω κάτι ή αναρωτιέμαι για διάφορα θέματα. Υιοθετώ σημαίνει ότι το παρουσιάζω σαν την μόνη αλήθεια και το δικαιολογώ κιόλας. Εσύ μπορείς να μας πεις ποια είναι η αλήθεια αφού την ξέρεις??????

Ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο, σε λίγο θα μας πεις ότι συμπαθείς κατα τα αλλά τον Κυριακο και είσαι από τους λίγους που γράφεις ότι του έκατσαν στραβές.
Υιοθετώ σημαίνει πως παίρνω μια άποψη και την αποδέχομαι, γίνεται η δίκη μου άποψη. Εσύ λοιπόν έχεις υιοθετήσει ΟΛΕΣ τις απόψεις των ψεκασμένων κουλομαχων. Όταν ανοίξεις το προφίλ σου και βρεθεί κανένα αργόσχολο κορόιδο σαν τη ρόμπα σι, το χελγκειζερ ή οποίο άλλο να κάνει πτυχιακή με τα ποσταρισματα σου, ούτε εσύ δε θα πιστεύεις τι έχεις γράψει κατα καιρούς.
Ο νταιμας που τον έχετε περιλάβει σαν αγέλη, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο, ΠΑΝΤΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ που γράφει είναι στην ουσία ότι υπάρχουν 2 επικρατούσες εκδοχές για το αποτέλεσμα της έκρηξης, σύμφωνα με τους εκτιμητές και "εκτιμητές", επιστήμονες και "επιστήμονες" που έχουμε διαβάσει. Οι θεωρίες σχεδόν ισορροπούν ανάμεσα στη μια και την άλλη εκδοχή. Και στο τέλος σας τραβάει στα μούτρα και ένα "η δικαιοσύνη θα αποφανθεί στο τέλος" το οποίο είναι προφανώς και το σωστό αλλά εσείς εκεί, ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ.
Αν έχω υιοθετήσει ΟΛΕΣ τις απόψεις των ψεκασμένων κουλομάχων δεν θα σου ήταν και τόσο δύσκολο να βρεις ΕΝΑ ποστ μου που να δηλώνω ότι γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια για το έγκλημα των τεμπών και πως έγιναν όλα.Ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο, σε λίγο θα μας πεις ότι συμπαθείς κατα τα αλλά τον Κυριακο και είσαι από τους λίγους που γράφεις ότι του έκατσαν στραβές.
Υιοθετώ σημαίνει πως παίρνω μια άποψη και την αποδέχομαι, γίνεται η δίκη μου άποψη. Εσύ λοιπόν έχεις υιοθετήσει ΟΛΕΣ τις απόψεις των ψεκασμένων κουλομαχων. Όταν ανοίξεις το προφίλ σου και βρεθεί κανένα αργόσχολο κορόιδο σαν τη ρόμπα σι, το χελγκειζερ ή οποίο άλλο να κάνει πτυχιακή με τα ποσταρισματα σου, ούτε εσύ δε θα πιστεύεις τι έχεις γράψει κατα καιρούς.
Ο νταιμας που τον έχετε περιλάβει σαν αγέλη, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο, ΠΑΝΤΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ που γράφει είναι στην ουσία ότι υπάρχουν 2 επικρατούσες εκδοχές για το αποτέλεσμα της έκρηξης, σύμφωνα με τους εκτιμητές και "εκτιμητές", επιστήμονες και "επιστήμονες" που έχουμε διαβάσει. Οι θεωρίες σχεδόν ισορροπούν ανάμεσα στη μια και την άλλη εκδοχή. Και στο τέλος σας τραβάει στα μούτρα και ένα "η δικαιοσύνη θα αποφανθεί στο τέλος" το οποίο είναι προφανώς και το σωστό αλλά εσείς εκεί, ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ.

Αυτή είναι η διαφορά μας αγαπητέ νοικάρη των βπ, εγώ πουθενά και ποτέ δεν έγραψα "ΞΕΡΩ", όσα και να έχω παραθέσει ποτέ δεν το έπαιξα πραγματογνώμον, εμπειρογνώμον, χημικός, μηχανικός, πυροσβέστης, ταξιτζής, μπογιατζής. Όταν έγραφα σε κάποιους "ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ όλοι σας την περίπτωση να υπήρχε εύφλεκτο υγρό στο σύστημα των τρένων" όλοι απαντούσαν "ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, μόνο ξυλολιο". Το οποίο από μόνο του όλο το σενάριο, πέραν που το διέδωσε ο κηραλοιφης και μετά έγινε σημαία, έμπαζε από παντού και γι αυτό πλέον υπάρχει μόνο στα αρρωστημένα μυαλά κάποιων και οι εξυπνότεροι πλέον παίρνουν αποστάσεις.Αν έχω υιοθετήσει ΟΛΕΣ τις απόψεις των ψεκασμένων κουλομάχων δεν θα σου ήταν και τόσο δύσκολο να βρεις ΕΝΑ ποστ μου που να δηλώνω ότι γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια για το έγκλημα των τεμπών και πως έγιναν όλα.
Εσύ τι γνωρίζεις????? ξέρεις με σιγουριά αν υπήρχε ή όχι συγκάλυψη και πως δημιουργήθηκε η πυρόσφαιρα??? Για πες την αλήθεια αφού την ξέρεις???
Αφού ξέρεις τι έχω γράψει κατά καιρούς γιατί δεν το παρουσιάζεις? ντρέπεσαι?
Θες και ΚΕΦΑΛΑΙΑ και ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ....κατσικογάμη βοσκέ![]()
Το ξέρεις ότι το νοικάρης των βπ δεν είναι βρισιά έτσι? δηλαδή κυριολεκτικά εκεί που χέζω παίζει να είναι καλύτερα από την κουζίνα σουΑυτή είναι η διαφορά μας αγαπητέ νοικάρη των βπ, εγώ πουθενά και ποτέ δεν έγραψα "ΞΕΡΩ", όσα και να έχω παραθέσει ποτέ δεν το έπαιξα πραγματογνώμον, εμπειρογνώμον, χημικός, μηχανικός, πυροσβέστης, ταξιτζής, μπογιατζής. Όταν έγραφα σε κάποιους "ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ όλοι σας την περίπτωση να υπήρχε εύφλεκτο υγρό στο σύστημα των τρένων" όλοι απαντούσαν "ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, μόνο ξυλολιο". Το οποίο από μόνο του όλο το σενάριο, πέραν που το διέδωσε ο κηραλοιφης και μετά έγινε σημαία, έμπαζε από παντού και γι αυτό πλέον υπάρχει μόνο στα αρρωστημένα μυαλά κάποιων και οι εξυπνότεροι πλέον παίρνουν αποστάσεις.
Ε, φάτε τώρα ξυλολιο.
Σιγά μην καθίσω να ψάξω μια μια τις παπαριες που έχεις γράψει κατα καιρούς, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ, ούτε αργόσχολος χελγκειζερ είμαι ούτε κακομοίρης ρόμπα σι να ψάχνω μηνύματα 5 και 10 ετών old.
ΝΤΟΥΒΑΡΕ.
ηρθα να μου ζαλισεις λιγο τα παπαρια για να νανουριστωΤο ξέρεις ότι το νοικάρης των βπ δεν είναι βρισιά έτσι? δηλαδή κυριολεκτικά εκεί που χέζω παίζει να είναι καλύτερα από την κουζίνα σου
όχι εσύ δεν γράφεις ''ξέρω'' απλά βαφτίζεις ψεκασμένες όλες τις απόψεις πέρα από αυτή του πρωκτοσάλτε και της κυβέρνησης. Δεν το έπαιξες μηχανικός αλλά ξέρεις πότε και πως και αν αναφλέγονται τα έλαια σιλικόνης και ξέρεις ότι ο λακαφώσης είναι άσχετος (αυτό το έχεις γράψει και με σιγουριά)
ξέρεις από την αρχή ότι φταίει μόνο ο σταθμάρχης και οι διαχρονικές ευθύνες και ότι όλοι όσοι έχουν αντίθετη άποψη είναι συριζαίου κουμούνια κτλπ.
Εν τω μεταξύ εσύ και οι άλλοι 2 που αλληλοτσιμπουκώνσετε κοροιδεύοντας την ''μάνα'' παίζει να είστε οι πιο ξερόλες, αγύριστοι και κάθετοι στις αποψάρες σας από όλους όσους γράφουν εδώ. Κάνετε copy paste άρθρα ως αποδείξεις....και μόλις μυριστείτε ''μάνα'' τρέχετε να την κοροιδέψετε....
Για μένα δεν ΞΕΡΕΙΣ....δεν έχεις ούτε ένα παράδειγμα για αυτά που ισχυρίζεσαι...εγώ ΞΕΡΩ ότι αν είχες...θα το είχες ξεθάψει.
Ναυάγιο.

Προφανώς προτιμάς κουράδες αλά κρεμ από μια γαριδομακαρονάδα.Το ξέρεις ότι το νοικάρης των βπ δεν είναι βρισιά έτσι? δηλαδή κυριολεκτικά εκεί που χέζω παίζει να είναι καλύτερα από την κουζίνα σου![]()
Τι να σου κάνω ότι αυτά τα έγραφα ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ πολύ πριν ανακαλύψετε ξυλολια-πυρηνικα απόβλητα και καύσιμα του ΝΑΤΟ. Τώρα τελευταία που άρχισαν οι Λακαφωσηδες τις κωλοτούμπες (συγνώμη που είχα δίκιο τελικά ότι είναι άσχετος) θυμήθηκες και 'σύ τα διαχρονικά προβλήματα, την 717 και τους σταθμάρχες. Δεν ήξερα μάλιστα αλλά να που τελικά μάθαμε όλοι μας ότι και τα έλαια σιλικόνης μπορεί να αναφλέγονται, όταν ουρλιάζετε, ΞΥΛΟΟΟΟΟΛΛΛΙΙΙΙΟΟΟ.όχι εσύ δεν γράφεις ''ξέρω'' απλά βαφτίζεις ψεκασμένες όλες τις απόψεις πέρα από αυτή του πρωκτοσάλτε και της κυβέρνησης. Δεν το έπαιξες μηχανικός αλλά ξέρεις πότε και πως και αν αναφλέγονται τα έλαια σιλικόνης και ξέρεις ότι ο λακαφώσης είναι άσχετος (αυτό το έχεις γράψει και με σιγουριά)
ξέρεις από την αρχή ότι φταίει μόνο ο σταθμάρχης και οι διαχρονικές ευθύνες και ότι όλοι όσοι έχουν αντίθετη άποψη είναι συριζαίου κουμούνια κτλπ.
Το να λες κάποιον άλλο, ΕΣΥ, "ξεριολα, αγύριστο και κάθετο στις απόψεις του" είναι τίτλος τιμής, να ξέρεις, είναι σα να του απονεμεις ο ίδιος το βραβείο "Σαουλ".Εν τω μεταξύ εσύ και οι άλλοι 2 που αλληλοτσιμπουκώνσετε κοροιδεύοντας την ''μάνα'' παίζει να είστε οι πιο ξερόλες, αγύριστοι και κάθετοι στις αποψάρες σας από όλους όσους γράφουν εδώ. Κάνετε copy paste άρθρα ως αποδείξεις....και μόλις μυριστείτε ''μάνα'' τρέχετε να την κοροιδέψετε....
Για μένα δεν ΞΕΡΕΙΣ....δεν έχεις ούτε ένα παράδειγμα για αυτά που ισχυρίζεσαι...εγώ ΞΕΡΩ ότι αν είχες...θα το είχες ξεθάψει.
Ναυάγιο.
Μη βρίζεις μανηρθα να μου ζαλισεις λιγο τα παπαρια για να νανουριστω![]()
πάνω στη βάρδια θα κοιμηθείς???ηρθα να μου ζαλισεις λιγο τα παπαρια για να νανουριστω![]()

ακομα και οταν κοιμαμαι το ενα ματι ειναι ανοιχτο ΠΑΝΤΑπάνω στη βάρδια θα κοιμηθείς???![]()

από το Δημοτικό είχες ομοφυλόφιλες τάσεις ?ποτέ δεν το έπαιξα πραγματογνώμον, εμπειρογνώμον, χημικός, μηχανικός, ου

με πνιγει το δικιο ΣΥΝΕΧΩΣΜη βρίζεις μαν
Σύντροφος κομμουνιστής μπαροκοβ τούς έχει τρελάνειε το τρολαρισμα του ...ηρθα να μου ζαλισεις λιγο τα παπαρια για να νανουριστω![]()
πως μιλας ετσιαπό το Δημοτικό είχες ομοφυλόφιλες τάσεις ?
αντί να προσέχεις στο μάθημα κοίταζες τα πουλάκια των αγοριών εεεεέ ?
αστοιχείωτε μαλακιασμένε φτωχομπινεδάκο![]()
δεν βρηκες αλλον μλκ να σκουπιδιασεις