Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 492K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.827
Πόντοι
2.886
Μάγκες, χρόνια πολλά, σήμερα είναι αργία και εορτή !
Διασκεδάστε !

Μη δίνετε και πολύ σημασία στη Μπαρόκα ! :2funny:

Ας είναι καλά και η Μπαρόκα , ο γελωτοποιός του σάη, που βρίσκεται στην Κρήτη ! :2funny:

luther-a-fool-you-decide.webp

:2funny: :2funny: :2funny:

Ο barock, η μπουρδο-λούγκρα του σάη, είναι μια αμόρφωτη
και αστοιχείωτη γρια πιπατζού, που είναι κρυφή
ανακουφίστρια λάθρο, σε τσοντοσινεμάδες.
Επίσης πιπώνει γέρους η γρια πισωκούνα ! :2funny:
Με τα χίλια ζόρια τελείωσε το Λύκειο, με νοθεία,
και τώρα η αμόρφωτη τσιμπουκόγρια μιλάει και για
επιστημονικά θέματα, ενώ είναι μια γκέι σερβιτόρα αστοιχείωτη !:2funny:

owner-waiter-pride-showing-a-gourmet-plate.jpg

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ, αν πάτε στη ταβέρνα της Μπαρόκας
μην παραγγείλετε μελιτζάνες, διότι τις έχει βάλει
στον κώλο της ! :2funny:

Η Μπαρόκα μαζί με άλλους άσχετους , που είναι νομικοί,
ενώ δεν γνωρίζουν τίποτα από χημική μηχανική,
έχουν και άποψη για τα έλαια σιλικόνης !

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny:

Teddyboy78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
1.097
Πόντοι
206
Μάλλον έχεις θέμα και με τα Ελληνικά σου, εκτός των πολλών άλλων που κουβαλάς.

Ο τύπος, μέσα στη σωρό, που συνεχίζει να θεωρεί "επιχειρήματα" μόνο την ΜΙΑ άποψη και στέλνοντας στα σκουπίδια, αυθαίρετα, την αντίθετη άποψη χωρίς μάλιστα να έχει ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ επ αυτών που συζητωνται, θεωρείται........ "έξυπνος". Και μάλιστα με ένα παράδειγμα βγαλμένο από τον κωλο "σήμερα είναι πρωτοχρονιά".

Αντίθετα, όσοι αντιλαμβάνονται ότι ελλείψει χειροπιαστων στοιχείων και δεδομένων αλλά μόνο με θεωρητικές προσεγγίσεις υπάρχουν μοιρασμένες επιστημονικές εξηγήσεις επί του συμβάντος, θεωρούνται.....βλάκες. :2funny::2funny:

Καλή ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ τύπε.
Μλκιες στο τετράγωνο
Καλη πρωτοχρονιά μπραβοβλακουληδες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.417
Πόντοι
5.506
Aυτα λοιπόν είναι τα ΤΡΟΛ του Διαδικτύου, μόλις ξοδέψεις 2 λεπτά να απαντήσεις σοβαρά και να τους στριμώξεις στον τοίχο πετάνε λευκή πετσέτα. Θα είχε πλάκα αν δεν ήταν τόσο τραγικό το θέμα. Κάτι ξέρω εγώ και τους μπινελικωνω από το πρώτο τους ποστάρισμα, γλιτώνω χρόνο και mb απο τους σερβερ.

Teddyboy78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
1.097
Πόντοι
206
Aυτα λοιπόν είναι τα ΤΡΟΛ του Διαδικτύου, μόλις ξοδέψεις 2 λεπτά να απαντήσεις σοβαρά και να τους στριμώξεις στον τοίχο πετάνε λευκή πετσέτα. Θα είχε πλάκα αν δεν ήταν τόσο τραγικό το θέμα. Κάτι ξέρω εγώ και τους μπινελικωνω από το πρώτο τους ποστάρισμα, γλιτώνω χρόνο και mb απο τους σερβερ.
Ποιο είναι το στρίμωγμα ρε πανιβλακα
Εχω βάλει τα ερωτήματα στον έτερο στόκο πριν 2 ποστ
Απάντησε τα για να δούμε τι σοφιστειες θα μας πεις κι εσύ
Ολα είναι δεδομένα
Η μεταφορά και έκρηξη καυσίμων που έκαψε 30 από τα 60 θύματα
Η εσπευσμένα επεμβαση του Μαξίμου μεβτον Τριαντοπουλο για να καλύψει την συμμετοχή Μαξίμου, μέσω ανηψιου Δημητριάδη στο κύκλωμα λαθρεμοορειας καυσίμου, και φυσικά οι προϋπάρχουσα ευθύνες για τηνντηλεδιοικηση που οδήγησε στην σύγκρουση ενώ το μουνοπανο ο Καραμανλής γνώριζε αλλά τα γράφε στα ανύπαρκτα αρχιδια του. Ηαπο ΝΔ θέλει συνολικά στην Κρεμάλα όλους όσους, καμμια 6 με 7 λαμογια είχαν σχέση με το έγκλημα αυτό
Βάλε κι άλλους 2, 3 του Σύριζα συν την μισή ελλενικ τρειν κι είσαι κομπλέ

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.536
Πόντοι
3.936
Εν τω μεταξύ, αυτό το μπασταρδακι ο δικηγόρος των οικογενειών ξεστομίζει αυθαίρετα στο 10:42-10:44 του βίντεο για το υποτιθέμενο παράνομο φορτίο "μέχρι τώρα δεν υπήρχε, τώρα ΥΠΑΡΧΕΙ" και ένας μαλακας εκεί στο πάνελ δεν τον βάζει στη θέση του. Η κλασσικη τακτική του "πες πες πες, θα το φάνε τα πρόβατα". :jerking:
Ρε τρύπιε αυτό σε πείραξε; Ο κόσμος το χει τούμπανο.. καραμαλ@κα πλυντήριο του @uτιστικουλη και της παρέας του

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.536
Πόντοι
3.936
Τι να στριμωξεις μωρη παλιοπετουγια εδώ σου χούνε πετάξει τα πρεκια εξω μεταφορικα και ειδικά χρόνια τώρα- μα εσύ εκεί κάνεις τον αυουα πετώντας ασυναρτησίες, όπως κ τ' αφεντικά σου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.417
Πόντοι
5.506
Ρε τρύπιε αυτό σε πείραξε; Ο κόσμος το χει τούμπανο.. καραμαλ@κα πλυντήριο του @uτιστικουλη και της παρέας του
O κόσμος επίσης το έχει τούμπανο ότι σε γαμάνε πακια ακαποτα αλλά δε βγαίνουμε να το λέμε στα κανάλια.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.513
Πόντοι
9.931
Η χαρά μου είναι να με στριμώχνουνε στον τοίχο μάο μάο λάθροι που φέρνει ο ελληνοφοβικός Κούλης και να μου καλαφατίζουν το κωλάντερο.

για νέο μας το λες μωρή ηλίθια ? :undecided:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.727
Πόντοι
266
Στα μεταδεδομένα των βίντεο οι ημερομηνίες εγγραφής είναι μηδενισμένες. Αυτό δεν μπορεί να γίνει στα γνήσια βίντεο γιατί δεν μπορούν να αλλαχθούν οι ημερομηνίες εγγραφής. Μόνο σε αντίγραφα μπορεί να γίνει.

Ποιον λαθρέμπορα; Λες να κάνανε τόσο ντόρο για ένα ψιλολαθρεμπόριο εύφλεκτων αρωματικών υδρογονανθράκων;;
Θα έκανε τουμπεκί ολόκληρη Siemens, παγκόσμιος κολοσσός ηλεκτρικού-ηλεκτρονικού εξοπλισμού και μηχανημάτων αξίας εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ; Πολυεθνική που λαδώνει χαλαρά και για πλάκα κυβερνήσεις ολόκληρες θα μάσαγε από τοπικούς λαθρεμπόρους;;
Μπροστά στο νατο όμως τύπε θέλει δεν θέλει θα βαρέσει προσοχή και θα πει ότι της υποδείξουν. Και αυτό έπραξε. Μία ξερή, λιτή και ψιλοκομμένη δήλωση ότι τα λάδια σιλικόνης των μετασχηματιστών της δεν αναφλέγονται εύκολα.
Η τρενοσε δηλωσε οτι δεν μετεφερε εύφλεκτους υδρογονάνθρακες, δεν είπε τίποτε για λαθρεμπόριο.
Η κυβέρνηση για να καλύψει τα νώτα της άφησε να πλανάται και το σενάριο του λαθρεμπορίου λέγοντας δια στόματος υπουργού μεταφορών ότι δεν μπορεί να ξέρει αν γίνεται λαθρεμπόριο στο σιδηρόδρομο.

Έχουν αφαιρεθεί από τη δικογραφία περί τα 649.000 στοιχεία!! Έχουν διαγραφεί βίντεο και εικόνες ακόμη και από δορυφόρους!!!
Το καταλαβαίνεις αυτό; Αντιλαμβάνεσαι σε τι κόπο μπήκαν και τι μέσα χρειάζονται για να σβήσει κάποιος υλικό από κάμερες δορυφόρων;;
Γιατί και εδώ πάλι διέταξε το νατο και η google βάρεσε προσοχή και διέγραψε το συγκεκριμμένο υλικό από τους servers της.
Και με τα παράνομα μπαζώματα εξαφάνισαν κάθε ίχνος απόδειξης του φορτίου του θανάτου.
Δεν νομίζω ότι μπορώ να απαντήσω σε αυτά που λες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτό γίνεται με τον πθ μας ...είμαι ανήθικος στη ζωή του άρα πως περιμένεις να είναι ηθικός και στο λαό του
Έχεις καμιά απόδειξη για αυτό;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.727
Πόντοι
266
Sorry φίλε

μπορεί να μην είμαι θρήσκος αλλά δε θα κάτσω αυτές τις μέρες να λερώσω τον εαυτό μου συμμετέχοντας στην προπαγάνδα σου

ούτε θα πιάσω στο στόμα μου ούτε θα κρίνω κανέναν άνθρωπο που σκοτώθηκε το παιδί του.

Αυτά είναι δουλειές δικές σας...που έχετε όλοι την ίδια μυρωδιά. Όσο και να προσπαθείς από εμένα τέτοια απάντηση δε θα πάρεις...αλλά αν το έχεις πελώρια ανάγκη υπάρχουν άλλοι εδώ που είναι παραπάνω από πρόθυμοι για να κουτσομπολέψουν για χαροκαμένους γονείς.

Τα λέγαμε.
Έχεις κάνει παρόμοια

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.727
Πόντοι
266
Σωστά, η μια είναι του τάκα Τακη του τσιμεντωματος κ της συγκάλυψης προσπαθώντας να καταπνίξει οποιαδήποτε φωνή της αλήθειας για να μην κριθεί υπαίτιος και πέσει. -Η αλλη ειναι η φωνή της αλήθειας που κουκουλωνεται συνεχώς επειδή δεν έχει τα μμε με το μέρος της αλλά κ αλλά μέσα υποχθόνια που χρησιμοποιεί το γκουβερνο προς όφελος της -έτσι καταπνίγεται κάνοντας να φαίνονται αυτοί που την ζητάνε διακαώς (την δικαιωση)-οι τρελοί του χωριού.
Φαίνεται ποιος έχει τα μμε
Και στην πρωτοδικη δίκη για το μάτι
Και στη δευτεροβάθμια
Κουβέντα

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.727
Πόντοι
266
Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί λέει μια παροιμία. Και 8 χρόνια ποιοί του βατευαν το γυναικακι; Τώρα ξανασμιξαν δήθεν για το θεαθηναι; Το σύμφωνο συμβίωσης ποιος το πρώτο έφερε κ το ψήφισε για τους ντουρου ντουρου.; Μήπως έχουμε εδώ δύο στα δύο στις περιπτωσεις που προανέφερες; Δηλαδή κορναβλίτης κ κρυφοΡουλα.
Δεν σε καταλαβαίνω
Λίγο πιο λιανά;
Δηλαδή αν ήταν σε διάσταση ο μητσοτάκης θα ηταν παράλογο η γυναίκα του να πηγαίνει με άλλους;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.727
Πόντοι
266
Φίλε είσαι ένας βλακας απ ότι καταλαβαίνω
Καλη πρωτοχρονιά να χεις
Είπε ο Κουλης ότι έχουμε χριστουγενα
Οποτε υπάρχουν δύο απόψεις
Δεν θα σου ξαναγράψω ακολουθώ. Την τακτική ο ΒΛΑΚΑΣ είναι ανίκητος.
Οποτε παίξτον μόνος σου
Μείνε με την ψευδαίσθηση σου
Κι όση σου την λένε
Δεν είναι έξυπνοι σαν και σένα
Τι να κάνουμε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η τελευταία απάντηση είναι ότι μπάζωμα είναι αδιαφορο
Το ξεμπαζωμα ήταν η ουσία. Δηλ η προσπάθεια μεταφοράς και καταστροφής των στοιχείων της σύγκρουσης
Το μπάζωμα που έγινε μετά ήταν δευτερεύον και κατέστρεψε εντελώς το πεδίο
Φυσικά εν γνώση του Μαξίμου και μενσχεδιο
Τελευταίονοοστωηταν αυτό προς εσένα.
Καμία απόδειξη ότι ήταν και γνώση του μαξίμου
Καλά θα ήτανε να είχες;

Τα δικαστήρια θέλουν αποδείξεις
Όχι μπλα μπλα φρου φρου και αρώματα

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.727
Πόντοι
266
Σωστά, η μια είναι του τάκα Τακη του τσιμεντωματος κ της συγκάλυψης προσπαθώντας να καταπνίξει οποιαδήποτε φωνή της αλήθειας για να μην κριθεί υπαίτιος και πέσει. -Η αλλη ειναι η φωνή της αλήθειας που κουκουλωνεται συνεχώς επειδή δεν έχει τα μμε με το μέρος της αλλά κ αλλά μέσα υποχθόνια που χρησιμοποιεί το γκουβερνο προς όφελος της -έτσι καταπνίγεται κάνοντας να φαίνονται αυτοί που την ζητάνε διακαώς (την δικαιωση)-οι τρελοί του χωριού.
Ο πλακιάς την επιθυμεί
Κι αν ναι γιατί σας καταρρίπτει το αφήγημα για την πυρόσφαιρα;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.536
Πόντοι
3.936
Φαίνεται ποιος έχει τα μμε
Και στην πρωτοδικη δίκη για το μάτι
Και στη δευτεροβάθμια
Κουβέντα
Βάλε κ τον Στρατηγό άνεμο να είσαι μέσα.. και εκεί κάηκαν καμμία 100η ατομα -χωρια τα περιουσιακά και οι απέραντες εκτάσεις κάρβουνου, σε αυτά ούτε κουβέντα rowenta.

Συνημμένα

• 855858-43e963694b563769ad8cfd1c4310d517.jpg
    855858-43e963694b563769ad8cfd1c4310d517.jpg
    8,5 KB · Εμφανίσεις: 11

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.536