Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.417
Πόντοι
5.506
Φίλε είσαι ένας βλακας απ ότι καταλαβαίνω
Καλη πρωτοχρονιά να χεις
Είπε ο Κουλης ότι έχουμε χριστουγενα
Οποτε υπάρχουν δύο απόψεις
Δεν θα σου ξαναγράψω ακολουθώ. Την τακτική ο ΒΛΑΚΑΣ είναι ανίκητος.
Οποτε παίξτον μόνος σου
Tυπε, Χριστός Ανέστη, υγεία και ευλογία.

Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί ο τύπος "είναι βλάκας" σε απλά κατανοητά Ελληνικά;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.417
Πόντοι
5.506
Έχει γίνει και αυτό, αλλά δεν είναι του παρόντος... :offtopic:

Ειρωνεύεσαι και χλευάζεις ανθρώπους που έχουν χάσει τα παιδιά τους;;;
Όχι, δεν κατάλαβες, του παρόντος είναι γιατί κάποιοι εδώ μέσα ισχυρίζονται ΚΑΙ αυτό.

Όχι τύπε, ειρωνεύομαι, ΔΕ ΧΛΕΥΑΖΩ, τη μοναδική από τους 114 γονείς που έχει γίνει influencer.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ειρωνεύεσαι και χλευάζεις ανθρώπους που έχουν χάσει τα παιδιά τους;;; :confused::confused:

Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
1.873
Πόντοι
216
Σεβασμός στους γονείς των νεκρών και στα όσα λένε.
Αυτό πάει σε αυτούς που δεν σέβονται και γράφουν τύπε. Απλά ρώτησα προς τι η ειρωνεία και ο χλευασμός.
Παρεμπιπτόντως, εσένα σου λύθηκε η (ειλικρινής κιόλας) απορία για τις μάνες των μηχανοδηγών;;;

Όχι τύπε, ειρωνεύομαι, ΔΕ ΧΛΕΥΑΖΩ, τη μοναδική από τους 114 γονείς που έχει γίνει influencer.
Εγώ δεν έγραψα τίποτα για τους συγγενείς των θυμάτων οι οποίοι καλά κάνουν και ψάχνουν το δίκιο τους.
Δίκιο που εμποδίζουν με κάθε τρόπο συγκαλύπτοντας τα πάντα καθώς μέχρι και η δικαιοσύνη χειραγωγείται.

Οπότε όπως είπαμε, τσάμπα ωρύεστε και προπαγανδίζετε.
Το μόνο που καταφέρνετε είναι να βεβηλώνετε τη μνήμη των θυμάτων...

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.711
Πόντοι
3.656
Ξερει κανεις που γαμιεται ο μουνης που εχει εδω το νημα???

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.727
Πόντοι
266
Δεν έχω πολύ ώρα τώρα θα απαντήσω άλλη ώρα σε όλους

Απλώς μόλις είδα ότι δημοσιεύθηκε το πόρισμα από το πανεπιστήμιο της γάνδης

Και τα έλαια σιλικόνης μπορούν να προκαλέσουν την ανάφλεξη φίλοι μου

Μείνετε με την ψευδαίσθηση της βεβαιότητας

Ξέχασα και κάτι για τον άσχετο ξερόλα

Τι λέει τώρα για το λακαφώση;
Δεν είναι δυνατόν όπως ισχυριζόταν σαν εμπλεκόμενος στη διαδικασία να εμπλέκεται και στη γάνδη;
Screenshot_2025-04-21-13-24-51-124_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2025-04-21-13-24-35-843_com.android.chrome.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.417
Πόντοι
5.506
Αυτό πάει σε αυτούς που δεν σέβονται και γράφουν τύπε. Απλά ρώτησα προς τι η ειρωνεία και ο χλευασμός.
Παρεμπιπτόντως, εσένα σου λύθηκε η (ειλικρινής κιόλας) απορία για τις μάνες των μηχανοδηγών;;;

Εγώ δεν έγραψα τίποτα για τους συγγενείς των θυμάτων οι οποίοι καλά κάνουν και ψάχνουν το δίκιο τους.
Δίκιο που εμποδίζουν με κάθε τρόπο συγκαλύπτοντας τα πάντα καθώς μέχρι και η δικαιοσύνη χειραγωγείται.

Τύπε, με συγχωρείς κιόλας αλλά αυτά τα λογικά άλματα από το "εσύ δεν έγραψες τίποτα για συγγενείς" (που δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω, δεν κάθομαι να ψάχνω τα γραφόμενα σου) έως το "εμείς ειρωνευόμαστε και χλευάζουμε τους συγγενείς όλους" "εμείς συγκαλυπτουμε με κάθε τροπο" "η δικαιοσύνη χειραγωγείται" και ακόμα χειρότερα " βεβηλώνουμε τη μνήμη των θυμάτων" είναι πιο πολύ βουτιά στο κενό.

Και καπάκι και μια ανάρτηση με τα θύματα για να κινητοποιήσεις το αίσθημα.

Θα μπορούσα κάλλιστα να πετάξω και 'γώ μια παπαρια τύπου "βεβηλώνετε τη μνήμη των νεκρών που αναπαράγετε συνέχεια τα ονόματα και τις φωτογραφίες τους και δεν τους αφήνετε να αναπαυθούν εν Ειρήνη".

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
23
Like
5.018
Πόντοι
6.495

Μπορείς να την ακούσεις τη μάνα του μηχανοδηγού αφού σε ενδιαφέρει. Γιατί μάνα δεν είναι μόνον η Πρόεδρος, υπάρχουν και άλλες μανάδες.
Όσον αφορά στις ειλικρινείς μου απορίες, επειδή πουλάς και ειρωνία τρομάρα σου, είσαι ο τελευταίος που έχει αντιληφθεί τι γράφω για να μου τις λύσεις, επομένως μη χολοσκάς για μένα.

Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
1.873
Πόντοι
216
Τύπε, με συγχωρείς κιόλας αλλά αυτά τα λογικά άλματα από το "εσύ δεν έγραψες τίποτα για συγγενείς" (που δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω, δεν κάθομαι να ψάχνω τα γραφόμενα σου) έως το "εμείς ειρωνευόμαστε και χλευάζουμε τους συγγενείς όλους" "εμείς συγκαλυπτουμε με κάθε τροπο" "η δικαιοσύνη χειραγωγείται" και ακόμα χειρότερα " βεβηλώνουμε τη μνήμη των θυμάτων" είναι πιο πολύ βουτιά στο κενό.

Και καπάκι και μια ανάρτηση με τα θύματα για να κινητοποιήσεις το αίσθημα.

Θα μπορούσα κάλλιστα να πετάξω και 'γώ μια παπαρια τύπου "βεβηλώνετε τη μνήμη των νεκρών που αναπαράγετε συνέχεια τα ονόματα και τις φωτογραφίες τους και δεν τους αφήνετε να αναπαυθούν εν Ειρήνη".
You can fool some people sometimes, but you can't fool all the people all the time.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.417
Πόντοι
5.506

Μπορείς να την ακούσεις τη μάνα του μηχανοδηγού αφού σε ενδιαφέρει. Γιατί μάνα δεν είναι μόνον η Πρόεδρος, υπάρχουν και άλλες μανάδες.
Όσον αφορά στις ειλικρινείς μου απορίες, επειδή πουλάς και ειρωνία τρομάρα σου, είσαι ο τελευταίος που έχει αντιληφθεί τι γράφω για να μου τις λύσεις, επομένως μη χολοσκάς για μένα.
Aυτη η μάνα ρε τύπε δεν είναι σαν την άλλη. Με μια συνεντευξουλα τι να μας πει το τρόλ του Κουλη και της νδ.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
45.583
Πόντοι
21.395

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.255
Πόντοι
16.131
Έχει γίνει και αυτό, αλλά δεν είναι του παρόντος... :offtopic:

Ειρωνεύεσαι και χλευάζεις ανθρώπους που έχουν χάσει τα παιδιά τους;;;
Παρεξηγησες φίλε απλός ένας τρυπιος είναι που παρακαλάει για ξεφτιλικι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.417
Πόντοι
5.506

Εν τω μεταξύ, αυτό το μπασταρδακι ο δικηγόρος των οικογενειών ξεστομίζει αυθαίρετα στο 10:42-10:44 του βίντεο για το υποτιθέμενο παράνομο φορτίο "μέχρι τώρα δεν υπήρχε, τώρα ΥΠΑΡΧΕΙ" και ένας μαλακας εκεί στο πάνελ δεν τον βάζει στη θέση του. Η κλασσικη τακτική του "πες πες πες, θα το φάνε τα πρόβατα". :jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
1.873
Πόντοι
216
Γιατί μάνα δεν είναι μόνον η Πρόεδρος, υπάρχουν και άλλες μανάδες.
Βλέπουμε πόσο τη σέβεστε...
Όχι τύπε, ειρωνεύομαι τη μοναδική από τους 114 γονείς που έχει γίνει influencer.

Anyway, δεν έχει νόημα να ασχοληθώ περαιτέρω..
Καλή δύναμη στους γονείς και τελική δικαίωση.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.417
Πόντοι
5.506

Τύπε αν δεν έχει πέσει στην αντίληψη σου πως η μια και μοναδική έχει γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης και ότι η ίδια δε σέβεται τις υπόλοιπες 56 μανάδες, όντως τζάμπα ασχολείσαι.

Όσο σέρνεται αυτή η υπόθεση, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ούτε δύναμη και ησυχία θα βρουν οι γονείς ούτε την τελική "ηθική" δικαίωση. Γιατί πολύ απλά από τη μια δεν τους αφήνουν να ησυχάσουν και να πενθήσουν και από την άλλη προσπαθούν να τους πείσουν πως δε θα δικαιωθούν ποτέ αφού ότι και να αποφανθεί η δικαιοσύνη "Δαιν ηπαρχυ δηκεωσοινι στι μπανανυα του κοιρυακου".

Teddyboy78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
1.097
Πόντοι
206
Tυπε, Χριστός Ανέστη, υγεία και ευλογία.

Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί ο τύπος "είναι βλάκας" σε απλά κατανοητά Ελληνικά;
Βλακας είναι ένας τύπος που όπως κι εσύ του απαντάς σε συγκεκριμένα πράγματα με συγκεκριμένο; επιχηρηματα κι ελλείψει αντεπειχηρηματων γιατί είναι προφανείς οι απαντήσεις και δεν χωρούν αμφιβολίες στην πράξη,
Απαντά και λέει υπάρχουν δύο απόψεις.....
Μια άποψη είναι ότι σήμερα είναι πρωτοχρονιά για εσάς, τόπε το Μαξίμου και το ανέλυσε ο Πορδοσαλτε
Οποτε με καλό το νέο Έτος

Τελευταία τροποποίηση:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.417
Πόντοι
5.506
Βλακας είναι ένας τύπος που όπως κι εσύ του απαντάς σε συγκεκριμένα πράγματα με συγκεκριμένο; επιχηρηματα κι ελλείψει αντεπειχηρηματων γιατί είναι προφανείς οι απαντήσεις και δεν χωρούν αμφιβολίες στην πράξη,
Απαντά και λέει υπάρχουν δύο απόψεις.....
Μια άποψη είναι ότι σήμερα είναι πρωτοχρονιά για εσάς
Οποτε με καλό το νέο Έτος
Μάλλον έχεις θέμα και με τα Ελληνικά σου, εκτός των πολλών άλλων που κουβαλάς.

Ο τύπος, μέσα στη σωρό, που συνεχίζει να θεωρεί "επιχειρήματα" μόνο την ΜΙΑ άποψη και στέλνοντας στα σκουπίδια, αυθαίρετα, την αντίθετη άποψη χωρίς μάλιστα να έχει ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ επ αυτών που συζητωνται, θεωρείται........ "έξυπνος". Και μάλιστα με ένα παράδειγμα βγαλμένο από τον κωλο "σήμερα είναι πρωτοχρονιά".

Αντίθετα, όσοι αντιλαμβάνονται ότι ελλείψει χειροπιαστων στοιχείων και δεδομένων αλλά μόνο με θεωρητικές προσεγγίσεις υπάρχουν μοιρασμένες επιστημονικές εξηγήσεις επί του συμβάντος, θεωρούνται.....βλάκες. :2funny::2funny:

Καλή ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ τύπε.

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
23
Like
5.018
Πόντοι
6.495

Εγώ βλέπω ότι κάποιοι για πολιτικούς λόγους σέβονται μόνο την Πρόεδρο (αυτής και άλλων 4-5 οικογενειών). Την πήραν από το χέρι, την πήγαν στην Ευρωβουλή να μιλήσει (για να παίξει στα κανάλια), τη βγάζουν παντού και μιλάει, την έχουν προωθήσει, και κάποιοι θεωρούν ότι μόνον αυτή η μάνα έχει πονέσει. Ενώ η μάνα του μηχανοδηγού, έλα μωρέ δεν έγινε και κάτι, μπορεί να ήταν και λαθρέμπορας... Και ο κύριος της κυρίας, θεωρεί ότι έχει ''αντικρουόμενα'' συμφέροντα με τις μανάδες των μηχανοδηγών. Οι μανάδες αυτές δεν έχασαν παιδιά, έχασαν ένα ''συμφέρον''. Και μετά μιλάμε για ''γονείς χαροκαμένους'' και πίπες...

Όσον αφορά στο ξυλόλιο και τις μπούρδες, εφόσον είναι σίγουροι κάποιοι, το θέμα είναι απλό, κουκιά μετρημένα: όσοι είχαν βάρδια για φόρτωση, οι μηχανοδηγοί, όσοι θα ξεφόρτωναν την αμαξοστοιχία. Να τους κάνουν κόσκινο και όλα θα φανούν. Τι νομίζουν μερικοί αστοιχείωτοι; ότι ο Μητσοτάκης το έκανε μόνος του το λαθρεμπόριο από του Μαξίμου; οι υπάλληλοι του σιδηροδρόμου δεν είχαν σχέση; α

• Like
Αντιδράσεις: barock

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom