Cherno_Bill
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2019
- Like
- 1.219
- Πόντοι
- 206
Η μάνα σου τα καταπίνει πρώτα πριν μιλήσει καθαρά;αδσσκξακξ
Εχεις παθει απανωτα εγκεφαλικα μικρη μου λουμπινα....που να δεις τι σου ερχεται!![]()
Η μάνα σου τα καταπίνει πρώτα πριν μιλήσει καθαρά;αδσσκξακξ
Εχεις παθει απανωτα εγκεφαλικα μικρη μου λουμπινα....που να δεις τι σου ερχεται!![]()
Οταν μας χαιρετισεις θα πας να κλαφτεις στη μανουλα σου;Η μάνα σου τα καταπίνει πρώτα πριν μιλήσει καθαρά;
Γιατί δεν δέχεται μπεκρήδες η μάνα σου;δεν γνωρισε πατερα ποτε και εγινε μπεκρης
Αλλος ενας που εσπασε σαν κλαρακι τυπε μου....τι γίνεται ρε μαλακα ο τσερνόμπιλ πήρε σβάρνα τα νήματα και γράφει για μάνεςέχει σπάσει αλυσίδες

σήμερα δεν πρόλαβες ανοιχτό τον ΟΚΑΝΑ για τη μεθαδόνη σου ?Η μάνα σου τα καταπίνει πρώτα πριν μιλήσει καθαρά;
Δε βλέπεις οτι γαμάω μάνες όλη την μέρα σε πουστράκια; Φτάσε κι ως την Σιβηρία, ΑΜΕΑ που το αλλαζεις τώρα...σήμερα δεν πρόλαβες ανοιχτό τον ΟΚΑΝΑ για τη μεθαδόνη σου ?
ο τεας είναι αριστερά; Ο ΤΕΑΣΟ Συλλογος Ανακουφιστων Τσοντοσινεμα κυκλοφορησε τη Πασχαλινη του καρτα....αγοραστε την ολοι και στηριξτε τον συλλογο με την τεραστια προσφορα στις κινηματογραφικες αιθουσες!!!
![]()

Εμπνευστηκα απο αυτη εδω τη φωτο του ΤΕΑ τυπε....
τύπε γιατί απασφάλισες?Δε βλέπεις οτι γαμάω μάνες όλη την μέρα σε πουστράκια; Φτάσε κι ως την Σιβηρία, ΑΜΕΑ που το αλλαζεις τώρα...
αυτό που βλέπω είναι ένα αξιολύπητο κουλοκοπρόσκυλο χαμηλής νοημοσύνης ,Ε
Δε βλέπεις οτι γαμάω μάνες όλη την μέρα σε πουστράκια; Φτάσει κι ως την Σιβηρία, ΑΜΕΑ που το αλλαζεις τώρα...
τύπε γιατί απασφάλισες?
αφιερωμένο στο τέλος που έρχεται...
Θέλεις;
Να κόψω τις φλέβες μου
πάνω στο κορμί σου, πες μου.
Θέλεις;
Να πέσω απ‘ τον έβδομο
να δεις τη δύναμη σου, πες μου.
Θέλεις;
Να πατήσω το γκάζι μου
στη στροφή του θανάτου
και με κάθε κομμάτι μου
να γραφτεί τ’ όνομα σου.
Θέλεις;
Αποφάσισε, αποφάσισε
τελικά τι διατάζεις να κάνω.
Θέλεις να ζήσω ή να πεθάνω.
Tυπε, εγώ μόνο ψυχούλες βιάζω, δεν ασχολούμαι περαιτέρω, ΑΝΑΡΧΙΔΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ δε βγαίνουν πάντα εκ γενετής, μπορεί η φτώχεια, η ζήλια, το μίσος, το δημοσιουπαλληλικι, η μαύρη ζωή που κάνουν να τους κατάντησε έτσι. Ίσα ίσα που γελάω με την κατάντια τους, δεν είναι ούτε για λύπηση, μανάδες πατεράδες ότι μπόρεσαν ΙΣΩΣ έκαναν, τι να φταίνε κι αυτοί.
Μάθε να γράφεις με σύνταξη και όχι σαν δυσλεκτικός και τα λέμε μετά σκύλα!αυτό που βλέπω είναι ένα αξιολύπητο κουλοκοπρόσκυλο χαμηλής νοημοσύνης ,
με εμφανή ψυχολογικά προβλήματα οφειλόμενα σε πολλαπλά τραύματα
το οποίο χρειάζεται άμεση περίθαλψη σε ιδρύματα ψυχικής υγείας
Στα υπόλοιπα ,όπου νά'ναι καταλαμβάνουμε το Κρεμλίνο , σλάβα ουκραναζία![]()
Καλώς ήρθες στο μπου, δε ρώτησες εγκαίρως τι κυκλοφορεί εδώ μέσα.5-6 μουνόπανα εναντίων έναν. Όλοι με βρίσαν αισχρά πρώτοι. Κι αν πω μια λέξη σε έναν, λένε για μάνες μετά.
Πρέπει να γαμιούνται και μεταξύ τους.