Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 491K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.417
Πόντοι
5.506
Ας την χωρίσει τοτες....θα δεχοσουν να σου πηδάνε τη γυναίκα κ να κάθεσαι αμέτοχος επειδή σου πληρώνει ο γαμιάς της γυναίκας σου τους λογαριασμούς ;( Προεκλογικό αγώνα ) Ε;
Λίγη τσίπα ρε γαμωτο
Α, δεν ξέρω, αυτά τα λες εσύ, δεν ξέρω από κουτσομπολιά. Εδώ κυκλοφορούν κάτι μαλακες ψεύτονταβατζακοι που πρήζουν μπάλες για κάποια Εύα στη Θεσσαλονίκη και μόλις τους λες, απόδειξε αυτά που λες ΑΝΑΡΧΙΔΕ, σφυρίζουν αδιάφορα. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

RETRO

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.547
Πόντοι
5.956
νου σου, θα φέρει ενισχύσεις αντρειωμένα παλουκάρια από το λοάτκι φροντιστήριο του Σκέρτσου :grin::gay:

λούγκρες.png
κλαουντιας εμένα και τον χελ με έχει ιγκνορ. κάνει ότι δεν υπάρχουμε. δεν νοιάζεται καθόλου για τα αισθήματα μας. αν εσένα σου απαντάει , κανείς ένα κόπο να τον ρωτήσεις αν του άρεσε η λαμπάδα του χελρεηζερ, και η πασχαλιάτικη φωτό με τη σούβλα και το μπούστη ; :sad2::sad2::sad2:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.417
Πόντοι
5.506
μεχρι που με περνει ??? ακου να δεις ρε πουσταριο σκατοψυχε η ημερα που αν συναντηθουμε θα γελασει μεχρι και ο λευκος πυργος
Πρώτα απ όλα, έγραψα λήξις.

Δεύτερον πρόσεχε τι εύχεσαι, ούτε φαντάζεσαι ποσό μικρός είναι ο κόσμος αλλά σε σώζει πως με μαλακες και ΑΝΑΡΧΙΔΟΥΣ δε συναγελάζομαι.

Τρίτον, περιμένουμε την Εύα.

Τεταρτον, επιστροφή στο Πρώτο.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.513
Πόντοι
9.931
κλαουντιας εμένα και τον χελ με έχει ιγκνορ. κάνει ότι δεν υπάρχουμε. δεν νοιάζεται καθόλου για τα αισθήματα μας. αν εσένα σου απαντάει , κανείς ένα κόπο να τον ρωτήσεις αν του άρεσε η λαμπάδα του χελρεηζερ, και η πασχαλιάτικη φωτό με τη σούβλα και το μπούστη ; :sad2::sad2::sad2:

θα ρωτήσω αλλά περιμένω να δημοσιεύσει ο Χελ την πασχαλιάτικη σέξυ κάρτα της Κλαούντιας
Ελπίζω να περιέχει Τέα εν ώρα δράσης , χέρι-πόδι , χέρι μέχρι αγκώνα κ τερματοφύλακα ,
κάτι τέλος πάντων που απολαμβάνει ,που έχει τεράστια ανάγκη το υποτακτικούλικο γεροντοπαρανυφάκι :tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: RETRO

Cherno_Bill

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
1.219
Πόντοι
206
Το ''ξυλόλιο'' και οι σχετικές μπούρδες έχουν αποσυρθεί ουσιαστικά από τη δημοσιότητα, δεν πουλάνε και πλέον δεν μπορούν να το παίξουν το σενάριο του παράνομου φορτίου γιατί θα βρεθούν αντιμέτωποι με μηνύσεις, καθώς είναι συγκεκριμένα τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να είναι εμπλεκόμενοι. Για αυτό και δεν ''καταμηνύουν'' τους λίγους πιθανούς εμπλεκόμενους, μολονότι είναι ΤΟΣΟ σίγουροι για το ξυλόλιο.
Το τραγικό είναι ότι ένας δημόσιος φορέας που θα διερευνούσε το δυστύχημα, κατέληξε να γίνει υποχείριο του κ. Λακαφώση και των πέριξ αυτόν, ο οποίος έστειλε εξ ονόματος του ΕΟΔΑΣΑΜ στην ουσία τις προσομοιώσεις του. Γιατί ο ΕΟΔΑΣΑΜ δεν έστειλε όλες τις μελέτες να τοποθετηθούν επί αυτών συνολικά; γιατί πήρε μία άποψη και προσπάθησε να την υιοθετήσει, χωρίς μάλιστα σκοπός της διερεύνησής του να είναι το θέμα της έκρηξης;

Εδώ πέρα υπάρχει μία καλά κρυμμένη δεξαμενή με υδρογονάνθρακες. Μπορεί να μην τη βλέπουμε, αλλά δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει.
Κάποιοι λένε ότι εκείνος ο ξένος, ο Νο2 στους Ευρωπαϊκούς σιδηροδρόμους, μέλος στην επιτροπή ΕΟΔΑΣΑΜ, θα ερχόταν αντιμέτωπος με ευθύνες για αλλαγή μετασχηματιστών σχεδόν σε όλα τα τρένα της Ευρώπης και έπρεπε να τρίξει και τα δόντια στην Siemens. Οπότε λέει το ατύχημα ήταν ακραίο, σπάνιο να ξαναγίνει αν υπάρχει τηλεδιοίκηση, οπότε ας λένε στο Ελλαδιστάν για λαθρεμπόριο... Επίσης υπάρχουν πιο ακριβά ψυκτικά υγρά από τα λάδια σιλικόνης που θα μπορούσε να βάλει μέσα η Siemens. Γιατί να υπάρχουν και οι εστέρες, όταν τα λάδια σιλικόνης είναι μια χαρά; Υιοθέτησε τελικά την γραμμή ψεκ ο Ευρωπαίος.

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
66.410
Πόντοι
48.917
Α, δεν ξέρω, αυτά τα λες εσύ, δεν ξέρω από κουτσομπολιά. Εδώ κυκλοφορούν κάτι μαλακες ψεύτονταβατζακοι που πρήζουν μπάλες για κάποια Εύα στη Θεσσαλονίκη και μόλις τους λες, απόδειξε αυτά που λες ΑΝΑΡΧΙΔΕ, σφυρίζουν αδιάφορα. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Άσε ρε αλεπουδιαρη σύντροφε κομμουνιστή που δεν ξέρεις ότι τού πηδάνε τη γυναίκα οι νικολαιδηδες εδώ και 15 χρόνια .....ο τύπος είναι ανήθικος στην ίδια του την οικογένεια και θες να είναι ηθικός στην πολιτική διακυβέρνηση της χώρας ;!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.417
Πόντοι
5.506
Άσε ρε αλεπουδιαρη σύντροφε κομμουνιστή που δεν ξέρεις ότι τού πηδάνε τη γυναίκα οι νικολαιδηδες εδώ και 15 χρόνια .....ο τύπος είναι ανήθικος στην ίδια του την οικογένεια και θες να είναι ηθικός στην πολιτική διακυβέρνηση της χώρας ;!!
Γι αυτό σου λέω σύντροφε, μόνο Κουτσουμπας μπορεί να σώσει τον τόπο, Δημήτρης Ο ΗΘΙΚΟΣ (με το ρόλεξ στο χέρι). :confused:

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.755
Πόντοι
5.506
ποσο του αρεσει το ξεφτιλικι του παλιοπουστα?
θελει βοηθεια

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.528
Πόντοι
6.256
Πώς αισθανόσουν μικρός βλέποντας άγνωστους πουτσαράδες να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι σου; Άρπαξες ποτέ κανένα χαρτζιλίκι από αυτούς;
Σου δημιούργησε αυτό ψυχολογικά τραύματα ώστε να θέλεις σήμερα να αυτοκτονήσεις;
Θα πρεπε να ξερεις τυπε απο αυτα...η μανα σου δεν στα εξηγησε μικρος;

Cherno_Bill

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
1.219
Πόντοι
206
αυτά που λες ότι παραδέχθηκε η παλιά φίλη siemens είναι από το κεφάλι σου , δεν μορώ να κάνω κάτι !!

επίσης και ο άλλος φίλος ,ο νεώτερος , ο διορισμένος-φυτευτός , ο κομματικός, κάτι μολόγησε , ούτε γι αυτόν μπορώ να κάνω κάτι !!!

πολύ φοβάμαι πως ούτε η κρατικοδίαιτη "ομάδα αλήθειας" και οι αφιονισμένοι Κουλικοί τρόλακες μπορούν να κάνουν κάτι ,
για την ακρίβεια τα κάνουνε χειρότερα :dunno:

Έχε υπόψιν σου πως η καθίζηση του κούλη < 18-20% οφείλεται σε όλα αυτά τα απίθανα αντικοινωνικά που πράττει ,
από τα καρτέλ-ακρίβεια ,την διάλυση της δημόσιας υγείας ,την εγκληματικότητα ,τις αναθέσεις έργων
μέχρι την τουρκολαγνεία και την απομόνωση της χώρας στα διεθνή
Τα Τέμπη ήταν το κερασάκι που εκτός των άλλων ανέδειξε την τριτικοσμική ξεφτίλα του "επιτελικού κράτους"

ο φίλος που λέγαμε
Τί οδηγίες δίνει η Siemens για συντήρηση DGA των μετασχηματιστών της;
Δεν λυπάστε ούτε την Καρυστιανού για το δικαστικό ξεφτιλίκι που θα έρθει. Ο Λακαφώσης το γύρισε ήδη και δεν έχει να φοβάται. Δεν υπάρχει και πουθενά η υπογραφή του ως μηχανικού. Τα σχέδια μικρών δεξαμενών στον Ευαγγελάτο μπορεί να τα πληρώσει όμως.
Αν καταλάβει μετά το δικαστήριο ο κόσμος ότι τον κορόιδεψαν, πολλοί θα πουν καλύτερα Μητσοτάκης παρά Ρωσοψεκ, Πλεύση...

Συνημμένα

• ηηη.jpg
    ηηη.jpg
    108,3 KB · Εμφανίσεις: 15

Cherno_Bill

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
1.219
Πόντοι
206
Θα πρεπε να ξερεις τυπε απο αυτα...η μανα σου δεν στα εξηγησε μικρος;
Οι διαχειριστές ήδη μας κόβουν και καλά κάνουν. Τί φταίω εγώ όλη την ωρα να ασχολουμαι με άτομα που μεγάλωσαν κάτω από κόκκινο φωτάκι και σιχαίνονται την ζωή τους;
Κανονικά έπρεπε μπανάρισμα στον πρώτο που ξεκινά.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.528
Πόντοι
6.256
Οι διαχειριστές ήδη μας κόβουν και καλά κάνουν. Τί φταίω εγώ όλη την ωρα να ασχολουμαι με άτομα που μεγάλωσαν κάτω από κόκκινο φωτάκι και σιχαίνονται την ζωή τους;
Μονο κατι αναρχιδα πουστρακια σαν και σενα κοβουν ντιντη που βριζουν μανουλες και οικογενειες πισω απο ενα πληκτρολογιο....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν λυπάστε ούτε την Καρυστιανού για το δικαστικό ξεφτιλίκι που θα έρθει. Ο Λακαφώσης το γύρισε ήδη και δεν έχει να φοβάται. Δεν υπάρχει και πουθενά η υπογραφή του ως μηχανικού. Τα σχέδια μικρών δεξαμενών στον Ευαγγελάτο μπορεί να τα πληρώσει όμως.
Αν καταλάβει μετά το δικαστήριο ο κόσμος ότι τον κορόιδεψαν, πολλοί θα πουν καλύτερα Μητσοτάκης παρά Ρωσοψεκ, Πλεύση...
Ρωτα τη μανα σου ξερει απο αυτα....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.513
Πόντοι
9.931

Cherno_Bill

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
1.219
Πόντοι
206
Μονο κατι αναρχιδα πουστρακια σαν και σενα κοβουν ντιντη που βριζουν μανουλες και οικογενειες πισω απο ενα πληκτρολογιο....

Ρωτα τη μανα σου ξερει απο αυτα....
Η μάνα σου ξέρει από μεγάλες σιλικόνες και λάδια σιλικόνης.
Πες μου που την έβρισα την δικιά σου μεγάλο πουστράκι του πληκτρολογίου, πριν αναφερθείς στην δικιά μου.
Αν δεν βρεις η μάνα σου. ..ται.
Έχει λεφτά για τον σάπιο τάφο σου;

Συνημμένα

• 8.jpeg
    8.jpeg
    35,7 KB · Εμφανίσεις: 13

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.513
Πόντοι
9.931
πάτε καλά εκεί στο κουλοκόμμα ? δεν μπορείτε να τα βάλετε με τους ντόπιους νταβατζήδες σας ,
θα κοντράρετε τους αρχινταβατζήδες σας από τα παλιά ? :uglystupid:

χαιρετίσματα ουκραναζιστικά , φτάσαμε λίγο έξω από Μόσχα :undecided:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.417
Πόντοι
5.506
Πριν κατι μηνες ειχα ξεχεσει εναν τυπακο που εβριζε τη μανα του Μπαροκ....να του ζητησω εστω και καθυστερημα συγγνωμη.

Mαι μπαντ ντιουντ!!!:confused:
Λογκαρουν κι αλλά ΑΝΑΡΧΙΔΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ σιγά σιγά. :coffee::coffee:

Cherno_Bill

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
1.219
Πόντοι
206
χαιρετίσματα ουκραναζιστικά , φτάσαμε λίγο έξω από Μόσχα :undecided:

Γράφει το ΑΜΕΑ, εννοώντας Κίεβο μάλλον στο θολωμένο του μυαλό....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.528
Πόντοι
6.256
Η μάνα σου ξέρει από μεγάλες σιλικόνες και λάδια σιλικόνης.
Πες μου που την έβρισα την δικιά σου μεγάλο πουστράκι του πληκτρολογίου, πριν αναφερθείς στην δικιά μου.
Αν δεν βρεις η μάνα σου. ..ται.
Έχει λεφτά για τον σάπιο τάφο σου;
Η μανα σου εχει παρει ολα τα συγγενικα σου προσωπα πισω....στο τηλ.

Λογκαρουν κι αλλά ΑΝΑΡΧΙΔΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ σιγά σιγά. :coffee::coffee:
Μεγαλο μου λαθος ειχε ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ο τυπακος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom