celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 33.863
- Πόντοι
- 6.256
Μωρη πουστάρα τελειωμένη που ζήτησες από την Εύα στην Θεσσαλονίκη να σε στραποναρει και η κοπέλα αρνήθηκε μιλάς εσύ για πουστηδεςΑκούγεται στους διαδρόμους του μπου ότι εκεί στους διαδρόμους του μπου εσείς οι 5-10 μαλακες παίρνεστε μεταξύ σας, εγώ δεν το υιοθετώ αλλά έτσι ακούγεται.
Κατα τα αλλά πάντως σ έχω γραμμένο στ αρχιδια μου.
Μπαρόκ.
Κλαίω ωωωωΤωρα το Πασχα δεν ψηνουμε αρνια!!!
Ψηστε εναν τρυπιο ΜΠΟΥΣΤΗ!!!
ΨΗΣΤΕ ΕΝΑΝ BAROCK!!!!
![]()

Έλεος ρεεεεεεΚυκλοφορησε επιτελους η action fgure Barock για ολα τα υιοθετημενα παιδια της LGBTHHSGS κοινοτητας!!!
Με καθε αγορα ενα ευρω θα δωριζεται στον συλλογο Ελληνικης Πρωκτομελιντζανας!!!
![]()

μόνο νερο και φασόλια χωρίς λάδιΡυζογκοφρετες![]()
Βρηκες δηλαδη κι αλλον και αναγαλιασε η καρδια σου![]()
satataxi.gr
Μωρη πουστάρα τελειωμένη που ζήτησες από την Εύα στην Θεσσαλονίκη να σε στραποναρει και η κοπέλα αρνήθηκε μιλάς εσύ για πουστηδες

ΑΝΜΠΙΛΙΒΑΜΠΛ . @barock ΠΕΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ 

ποιος να το περιμένει τέτοια πράματα ο μπαρόκαρος ο ΑΛΦΑ μεηλ ;;;;Εχει ξαναειπωθει τυπε....Κλαουντια τα διεψευσε.ΑΝΜΠΙΛΙΒΑΜΠΛ . @barock ΠΕΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
ποιος να το περιμένει τέτοια πράματα ο μπαρόκαρος ο ΑΛΦΑ μεηλ ;;;;
αγνοούσα μαν για το συγκεκριμένο.Εχει ξαναειπωθει τυπε....Κλαουντια τα διεψευσε.
Η κοπελα ΔΕΝ αρνηθηκε να τον στραποναρει....

Απολαυσες διαλογους Μνημα Μηδεν μετα το επικο σκουπιδιασμα που εριξα στη Κλαουντια;αγνοούσα μαν για το συγκεκριμένο.
παρόλα αυτά να πούμε θα το χρησιμοποιήσω στην πρώτη ευκαιρία για πασχαλινό σκουπιδιασμα σε @barock κλαουντια![]()
Απολαυσες διαλογους Μνημα Μηδεν μετα το επικο σκουπιδιασμα που εριξα στη Κλαουντια;

δώσε ένα λινκ να χαρείς. μνήμα μηδέν εννοείς το νήμα φύλλο μηδέν του παπου με τις γουαηλντ καρντ;Απολαυσες διαλογους Μνημα Μηδεν μετα το επικο σκουπιδιασμα που εριξα στη Κλαουντια;
Ναι ρε...ξεκινα απο εδω.δώσε ένα λινκ να χαρείς. μνήμα μηδέν εννοείς το νήμα φύλλο μηδέν του παπου με τις γουαηλντ καρντ;
το ονομα δεν το ειχα πει τοτε ... αλλα αρνηθηκε οντως η κοπελιαΕχει ξαναειπωθει τυπε....Κλαουντια τα διεψευσε.
Η κοπελα ΔΕΝ αρνηθηκε να τον στραποναρει....
ναι ρε το διάβασα. πάνω που είχε γίνει καλό σκουπιδιασμα και είχε μια ροή το νήμα , ξεκίνησε η φυλλομηδενοποιηση του νήματος. μιλάμε για ξενέρωμα.Ναι ρε...ξεκινα απο εδω.
![]()
«Δεν έχω οξυγόνο» - Page 831 - bourdela.com forum
επειδη δεν θελω να ζω στην κολομβια της ευρωπης....www.bourdela.com

Όταν κάτι μεγάλο σφηνώνει στον πάτο σου ζητάς την χείρα βοηθείας της μάνας σου να στο τραβήξει;Η μανα σου ξερει οτι βαζεις μελιντζανες στο κωλο σου;![]()
Δεν τον βλέπω στον Ευαγγελάτο άλλο... Τον έσωσε τον κώλο του από την συκοφαντική δυσφήμηση των 2 νεκρών.Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε Λακαφώση.![]()
Ναι, ναι, ναι. Άντε γεια.![]()
τα λάδια σιλικόνης που είναι Κουλοψέκ αφήγημα απελπισίας , δεν κάηκαν ούτε ήταν δυνατόν να προξενήσουν αυτό που βλέπουμε στη φωτό
Τα μάζευαν άκαυστα την επόμενη ημέρα η πυροσβεστική με σωλήνες, τα αντλούσε ,
υπάρχουν καταθέσεις κ φωτό για την άντληση των ελαίων σιλικόνης
Xαχαχαχα!