Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εξαρταται τι ψωνιζεις,απο που το ψωνιζεις και τι ψηφιζεις.οι τιμές δε μειώθηκαν τελικά?
εμένα μου τα φέρνουν κότερα, ελικόπτερα από την πηγή. φρεσκαδούρα...Εξαρταται τι ψωνιζεις,απο που το ψωνιζεις και τι ψηφιζεις.
Εξαρταται τι ψωνιζεις,απο που το ψωνιζεις και τι ψηφιζεις.

οχι ο Μητσοτακης , αλα παιζει να ειναι επαγγελματιας τρολ με κανονικο μισθο , η καπως αλιως τους λενε τωρα ..Επειδή ψάχνεις σοβαρές απαντήσεις αλλά μόνο σοβαρός δεν είσαι...θα κάνω μια προσπάθεια.
Ο πατέρας μου έπρεπε να χειρουργηθεί στην καρδιά από έναν χειρουργό που αυτός επέλεξε λόγω των συστάσεων του,χωρίς εγώ να συμφωνώ καθόλου.
Αφού κλείσαμε ραντεβού σε γιατρό που είχα ψάξει και βρήκα εγώ,ο πατέρας μου χωρίς να το γνωρίζω μιας που βρισκόμουν διακοπές,συνεννοήθηκε και έκανε τις προεγχειρητικές διαδικασίες μαζί με αυτόν που δεν συμφωνούσα.
Εγώ τότε ζούσα Γερμανία και ενώ είχα κανονίσει άδεια ως ότου αναρρώσει απ το χειρουργείο,έφυγα την επόμενη στιγμή αφού ανέλαβε πρωτοβουλία μόνος του να εγχειριστεί στον "άκυρο".
Ο πατέρας μου τελικά πέθανε.
Ηρθα,τον κηδεψα και έφυγα με το επόμενο αεροπλάνο.
Μετά από μήνες όταν ήρθα σε άδεια μου,πήγα βρήκα τον χειρουργό να του πω τι δεν πήγε καλά ενώ ήταν τόσο σίγουρος πως ήταν επέμβαση ρουτίνας εκ των προτέρων.
Μας είπε πίπες και πως και αυτός ήταν στην Γερμανία και άλλα αρχιδιλικια.
Οταν μίλησα με πολύ δικό μου δικηγόρο να του κάνω μυνηση ή να τον κυνηγήσω,μ απάντησε πως δεν θα κατάφερνα τίποτα μιας που ο τύπος είχε τρελό χρήμα και θα με έσκιζε...για συκοφαντική δυσφήμιση πρώτον πρώτον.
Μπορείς να κάνεις καθόλου αναγωγή προσώπων και καταστάσεων σ αυτη την ιστορία;
Μπορείς να αντιληφθείς το τι μπορεί να βίωσαν ο κάθε γονιός στο άκουσμα των ειδήσεων και στο άκουσμα των επόμενων διαδικασιών;
Και συ αλήθεια αναρωτιέσαι γιατί αυτά που λένε σήμερα δεν τα λέγανε τότε που τους συνέβησαν;
Ο Μητσοτάκης είσαι και γράφεις και λες αυτές τις πίπες;
Νομιζω το μονο που πεφτει ειναι η αγορα...Κυριακος Μητσοτακης , γροθιά στο καρτελ των τιμων
Για μια αγορά ελεύθερη που λειτουργει ο ανταγωνισμός και πέφτουν οι τιμές![]()
Νομιζω το μονο που πεφτει ειναι η αγορα...

ξυλόλιο, τουλόλιο, λαθρέμποροι άγγλοι δεητζήδες, μπορεί και ρωσική μαφίαΚοίτα να δεις που τα λάδια των μετασχηματιστώνε τελικά είναι εύφλεκτα......Δεν έχουν Λακαφώσηδες στο ΗΒ να τους μαλώσουν και να τους πουν ότι αυτά δε γίνονται;
Αν δε συμφωνεί μαζί σου ο κ. Κοκοτσάκης, δεν μπορώ να ασχοληθώ με τα όσα γράφεις.Κοίτα να δεις που τα λάδια των μετασχηματιστώνε τελικά είναι εύφλεκτα......Δεν έχουν Λακαφώσηδες στο ΗΒ να τους μαλώσουν και να τους πουν ότι αυτά δε γίνονται;
Το info μου άλλα λέει, ακόμα χειρότερα...και για να δώσω ένα tip... Τσερνόμπιλ...και όποιος κατάλαβε κατάλαβεξυλόλιο, τουλόλιο, λαθρέμποροι άγγλοι δεητζήδες, μπορεί και ρωσική μαφία
Θα κάνω μια εικασία χωρίς να έχω κανένα στοιχείο χειροπιαστό. Το τονίζω μην αρχίσει κανείς τα βγάζεις απ' τον κωλο σου. Ναι , το βγάζω απ' τον κωλο μου το λέω εκ των προτέρων.
Ο Νόθος έστελνε όπλα στην Ουκρανία.
Πηγές μου λένε ότι τα βράδυα που απαγορευόταν η έξοδος απ' τα σπίτια, γίνονταν διαφορα εκεί έξω. Πόσο ακραία δεν ξέρω.
Οι ανεμογεννήτριες παραγάγουν πολύ απόβλητο.
Στην Ουκρανία υπάρχουν τουλάχιστον 30 εργοστάσια πυρηνικού πολέμου (καταγεγραμμένα) εκ των οποίων κάποια καταστράφηκαν απ' τους Ρώσσους
Βλέπει κάποιος κάποια πιθανή σύνδεση σε όλο αυτό;
Υπάρχει και η εξίσωση Κόσοβο, Νότιας Γιουγκοσλαβίας, και Αλβανίας (Γιογκος ιστορικός μου ελεγε ότι πίσω απ' τον εμφύλιο κρύβονται οι Αλβανοί και όχι οι ΗΠΑ)...
Όποιος αρχίσει τα μπινελικια και τους χλευασμούς , του γαμιεται ότι έχει ιερό και όσιο
Εξήγησε μου το συλλογισμό σουΑδερφέ καλές οι θεωρίες συνωμοσίας αλλά όσο πάνε και ξεφουσκώνουν.
Να το δεχτώ με χίλια ότι έσπρωχναν όπλα, πυρηνικά, όπλα βιολογικού πολέμου, εξωγήινους και δεν ξέρω τι άλλο. ΔΕΝ βάζεις όμως σε τέτοιες περιπτώσεις το ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΒΥΣΜΑ. Τοποθετείς δικούς σου ανθρώπους που είναι γάτες για να σου φέρουν εις πέρας τη δουλειά. Ο σταθμάρχης φάνηκε ότι ήταν τέρμα γίδι και δεν έκανε ούτε για σκουπιδιάρης.
Εσύ αν ήσουν στη θέση των υποτιθέμενων μασόνων που έκαναν το εμπόριο θα έβαζες τον Χ τυχαίο; Δε θα επέλεγες ένα άτομο εμπιστοσύνης να έχει βάρδια εκείνη την ώρα και να κάνει κουμάντο; Αυτοί γιατί να βάλουν το ζώον; Τόσο χαζοί είναι;
Εξήγησε μου το συλλογισμό σου
Είπαμε, είναι ισχυροι, όχι έξυπνοι.Ποιο συλλογισμό; Πόσο πιο απλά να το γράψω; Όταν μεταφέρεις ναρκωτικά ποτέ θα το κάνεις; Όταν έχει βάρδια στην τροχαία ο κολλητός σου ο διεφθαρμένος η ο άγνωστος Χ αστυνομικός;
Ο πρώτος θα σε καλύψει μια χαρά ο δεύτερος θα σε σταματήσει και θα αρχίσει το πιστολιδι.
Έτσι και με αυτά που λες εσύ. Αν μετέφεραν απόρρητα η επικίνδυνα υλικά θα έβαζαν ένα παλιό σταθμάρχη ώστε να είναι σίγουροι ότι θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ο τύπος που είχε τότε βάρδια δεν είχε την παραμικρή ιδέα στο πώς δουλεύουν οι γραμμές με αποτέλεσμα να τις στείλει ταυτόχρονα στο ίδιο σημείο. Αν μάλιστα οι συνομιλίες είναι αληθηνες τότε κάνουν τα πράγματα ακόμη χειρότερα.