Πόσες φορές πρέπει να γράψω ότι ο Καραμανλής πρέπει να μπει φυλακή για να ικανοποιηθείς; 2 χρόνια ακολουθείτε σαν ζόμπι τα καθάρματα που έλεγαν για ξυλόλια και τώρα εγώ ασχολούμαι μόνο με το ξυλόλιο;
Ε ναι και σε ρώτησα? Πως θα μπει φυλακή ο καραμανλής όταν τον στηρίζει η κυβέρνηση με κάθε τρόπο? Αν δεν διαδηλώσει ο κόσμος και αν δεν πιέσουν πως προτείνεις να γίνει?
Αυτό σου λέω...εγώ σε ρωτάω για τον καραμανλή και εσύ μου απαντάς για το ξυλόλιο.
δεν νομίζω να με παρακολουθείς 2 χρόνια να ξέρεις τι έχω γράψει. Πήγαινε πίσω στις σελίδες για να δεις αν θες....δεν έχω εκφράσει ποτέ σιγουριά για τίποτα. Έχω εκθέσει αυτά που γράφονται τις ειδήσεις που διαβάζουμε...εγώ δεν βγάζω πορίσματα.
Για το μόνο που έχω εκφράσει σιγουριά και το στηρίζω 100% είναι ότι συγκάλυψαν διάφορα πράγματα...και ιδιαίτερα τον καραμανλή και τις ευθύνες για την 717. Και φυσικά ότι κάποιοι βουλευτές της ΝΔ έκαναν δολοφονία χαρακτήρων και φέρθηκαν σαν μούλοι. Βρες μου εσύ ένα ποστ να γράφω με σιγουριά για ξυλόλιο κτλπ. Για ενδείξεις έγραφα πάντα.
Τώρα λοιπόν στο σημαντικό : Πως θα πληρώσει ο Σπίρτζης και ο Καραμανλής αν τους στηρίζει η κυβέρνηση και αν δεν φωνάζει ο κόσμος? Πες μου τον τρόπο.