Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.161
- Πόντοι
- 6.256
έχουν ακουστεί κάτι φήμες κατά καιρούς ότι είμαι τρολλ της ΝΔ αλλά δεν έχει δώσει κανένας βάσησε μπερδεψε το μποτ με αυτα που γραφεις γιαυτο![]()
έχουν ακουστεί κάτι φήμες κατά καιρούς ότι είμαι τρολλ της ΝΔ αλλά δεν έχει δώσει κανένας βάσησε μπερδεψε το μποτ με αυτα που γραφεις γιαυτο![]()
δεν εισαι ΝΔ εισαι σαμαρικος που σας εφερε εδω περα ολοι το ξερουν αυτοέχουν ακουστεί κάτι φήμες κατά καιρούς ότι είμαι τρολλ της ΝΔ αλλά δεν έχει δώσει κανένας βάση

όχι εμένα μου αρέσει ο νόμος που έφερε ο Κυριος Κυριακος για τις αναθέσεις με προκαθορισμένο προμηθευτή.δεν εισαι ΝΔ εισαι σαμαρικος που σας εφερε εδω περα ολοι το ξερουν αυτο![]()

δεν εισαι ΝΔ εισαι σαμαρικος που σας εφερε εδω περα ολοι το ξερουν αυτο![]()
γτ χρειαζοταν νομο γιαυτο; προκαθορισμενα δεν τις εκανε και πριν;όχι εμένα μου αρέσει ο νόμος που έφερε ο Κυριος Κυριακος για τις αναθέσεις με προκαθορισμένο προμηθευτή.
Ο σαμαράς δεν είχε κάνει ποτέ αυτό το βήμα για να βοηθήσει την ελεύθερη αγορά![]()
Τους ψεκάσανε λίγο οξυγόνο γιατί η κοπέλα φώναζε πως δεν έχει οξυγόνο.
θες το κόκκινο ή το μπλέ χάπι του matrix?γτ χρειαζοταν νομο γιαυτο; προκαθορισμενα δεν τις εκανε και πριν;

κανα 2μυρια σαουλ να λες βεβαια εκει μετα καποιος μπορει να μπερδευτει με τπτ πακιστανΜαζι με το WiFi ο γαμημενος εφερε και κανα 2μυρια Αλβανους![]()
τι γευση εχουν; τα μπλε και κοκκινα υποθετα να υποθεσω τα εχεις δωσει σε νδκρατη φιλο σου ε;θες το κόκκινο ή το μπλέ χάπι του matrix?![]()
το κόκκινο έχει γεύση σύριζα και το μπλέ έχει γεύση ΧΑΒΙΑΡΙ προφανώςτι γευση εχουν;
ε χαβιαρι τοτετο κόκκινο έχει γεύση σύριζα και το μπλέ έχει γεύση ΧΑΒΙΑΡΙ προφανώς
καλά έτσι το λέω που να ξέρω μήπως είχαμε χαβιάρι στο τεπελένι?ε χαβιαρι τοτε![]()
Έχε τη πρόχειρη για ώρα ανάγκης, σε λίγο θα φωνάζεις ότι δεν έχεις οξυγόνο.Σκάσε ρε πουτανας γιε γαμω τη Πουτανα σου που δε σε πέταγε καλύτερα και εσένα και όσους ψηφίζετε τον ρημαδιασμενο τη παλιοβδελα που δε λέει να παραιτηθεί ενώ δε τον θέλουν το 95 τοις εκατό.
Έδω η πρόχειρη για ώρα ανάγκης, σε λίγο οταν θα φωνάζω ότι δεν έχω οξυγόνο.
δεν ειχατε χαβιαρι στο τεπελενι;καλά έτσι το λέω που να ξέρω μήπως είχαμε χαβιάρι στο τεπελένι?![]()
όχι ούτε μπρίκδεν ειχατε χαβιαρι στο τεπελενι;![]()
Ουστ βρωμοπουστα γαμω την ομοφυλοφιλία σου, ψωλαρπαχτρα.Κακομοίρη έτσι θα σε πηγαίνουν οι μαύροι εραστές σου θα σου κάνουν το κωλαντερο σα τη τριπα του όζοντος.
Kαφε ετοιμασες ή ετσι με καλεσες?![]()