Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.187
- Πόντοι
- 6.256
πουτσόδουληΝαι ρε μαλακα οντως , το θυμαμαι

εγώ την εμπιστεύομαι περισσότερο από τις γαλάζιες λέρες
πουτσόδουληΝαι ρε μαλακα οντως , το θυμαμαι

Ρε μαλακα και μονο που πηδαει αυτο το πραγμα ο τυπος αξιζει οχι βουλευτης....Πλανηταρχης να γινει!!!αυτά όλα είναι πταίσματα
εδώ έβγαλε από τα ψηφοδέλτια βουλευτές που είχαν ψηφιστεί για να βάλει σε εκλόγιμες θέσεις τον γκόμενο της![]()
Με οτι υπαρχει εκει μεσα δουλεια δεν γινεται....ολοι ειναι ειτε φουλ διεφθαρμενοι και εξαρτωμενοι ειτε τελειως ψυχοπαθεις σαν την Κωνσταντοπουλου.
Τέτοιους βουλευτές θέλουμε να μην φοβούνται να περάσουν τα χειρότερα βασανιστήρια για την χώραΡε μαλακα και μονο που πηδαει αυτο το πραγμα ο τυπος αξιζει οχι βουλευτης....Πλανηταρχης να γινει!!!

Ζεις ρε μαλακα αυνανοδουρα;Νομιζα οτι ειχες μεινει στο τοπο απο τις πολλες μαλακιες....![]()
Πλακιάς σε Ακρίτα: «Ντροπή να προσπαθείτε να ξεπλύνετε τον Σπίρτζη»
«Δεν ζήτησε καμία άρση της βουλευτικής ασυλίας - Δεν παρέδωσε καμία σύμβαση κατά το 70%» ανέφερε σε ανάρτησή του - Κατέβασε το post η Ακρίτα μετά τις αντιδράσεις - «Μην βρίζετε, δεν είναι πρέπον» το μήνυμα του Νίκου Πλακιά στους χρήστες του facebook με νέα ανάρτησή τουwww.protothema.gr
Ακρίτα πήγε να «ξεπλύνει» Σπριτζη και τον ήπιε απο Πλακια.
Ασε εχουν τον πονο τους και αυτοι...τα εκανε τοσο σκατα το μουνοπανο ο Μητσοτακης που δεν μπορουν στις επομενες εκλογες να κανουν το προθυμο δεκανικι για να κυβερνησουν μαζι.Αν ειχε κερδίσει Γερουλάνος μια ελπιδα θα υπηρχε να ηταν λιγο παραπανω το Πασοκ τωρα ..
αλλά να γινεται τετοιο μπουρδελο και κανένα κόμμα να μην μπορει να το εκμεταλευτει μιλάμε πρεπει να γραφτει στα χρονικά αυτο το πραγμα
Η πόρνη η Ακρίτα είχε βγει δημόσια και είχε πει "οι ανεμβολιαστοι είναι εχθροί μας".![]()
Πλακιάς σε Ακρίτα: «Ντροπή να προσπαθείτε να ξεπλύνετε τον Σπίρτζη»
«Δεν ζήτησε καμία άρση της βουλευτικής ασυλίας - Δεν παρέδωσε καμία σύμβαση κατά το 70%» ανέφερε σε ανάρτησή του - Κατέβασε το post η Ακρίτα μετά τις αντιδράσεις - «Μην βρίζετε, δεν είναι πρέπον» το μήνυμα του Νίκου Πλακιά στους χρήστες του facebook με νέα ανάρτησή τουwww.protothema.gr
Ακρίτα πήγε να «ξεπλύνει» Σπριτζη και τον ήπιε απο Πλακια.
Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα θα επέλεγα την κοντινότερη έξοδο και θα γινόμουν μπουχός![]()

ε αν δεν υπάρχει διέξοδος τουλάχιστον να γίνω και εγώ βουλευτής να μου καλύψει η βουλή τα έξοδα του ψυχολόγου για τα επόμενα 15 χρόνιαδεν υπαρχει διεξοδος
Μην εισαι μαλάκας , δωσε απαντηση αναμεσα σε αυτες τις 2 επιλογάρες![]()

ε αν δεν υπάρχει διέξοδος τουλάχιστον να γίνω και εγώ βουλευτής να μου καλύψει η βουλή τα έξοδα του ψυχολόγου για τα επόμενα 15 χρόνια
θα πω κωσταντοπούλου![]()

δεν ντρέπομαι για τις επιλογές μου
Εν τω μεταξύ Σπρίτζη τον ανεβαζει, Σπρίτζη τον κατεβάζει.Ζεις ρε μαλακα αυνανοδουρα;Νομιζα οτι ειχες μεινει στο τοπο απο τις πολλες μαλακιες....![]()
Εχει καψει τους κερατοειδεις του ο τυπος ολη μερα σε μια οθονη να τον παιζει με το Αλβανικο τραβελι....αναθεμα και αν βλεπει τι γραφει.Εν τω μεταξύ Σπρίτζη τον ανεβαζει, Σπρίτζη τον κατεβάζει.
Παίζει να νομίζει ότι είναι ο Άπερολ Σπρίτζης.![]()
Ζωίτσα είναι και γαμώ τα παιδιά αν πας για τσίπουρα.Αν υπηρχαν μονο 2 επιλογες ποια θα γαμουσες ;
Μπαρκα ή Κωνσταντοπουλου ;
@celebre σημειωσε την απαντηση του![]()