πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.684
- Πόντοι
- 16.131
ζιγκολικη η αγνος ερωτας ??Εγώ την ψήφισα γιατί είναι μουνάρα και έχω δηλώσει έτοιμος να στηρίξω τον εκλογικό της αγώνα οικονομικά, ηθικά και πολιτικά![]()
ζιγκολικη η αγνος ερωτας ??Εγώ την ψήφισα γιατί είναι μουνάρα και έχω δηλώσει έτοιμος να στηρίξω τον εκλογικό της αγώνα οικονομικά, ηθικά και πολιτικά![]()
ζιγκολικη η αγνος ερωτας ??
Δύο απ τα πρώτα τρία μνημόνια που ψήφισε το κόμμα που κυβερνά τα τελευταία 5 χρόνια ε;Δεν μίλησα για Τσίπρα αλλά για ΣΥΡΙΖΑ συνολικά.
Αν η χώρα έρθει στο χάος όπως έγινε επί μνημονίων μετά θα τσιριζουν όλοι.
Αρλουμπες περί παραιτήσεως Μητσοτάκη είναι για μικρά παιδιά.
Να φύγει ο Μητσοτάκης για να αναλάβει ποιος;Ο Μητσοτάκης τρέχει μόνος άρα δεν χάνει.
Όταν γίνουν εκλογές ,να ψηφίσουν όλοι και να μην τρέχουν στις θαλασσες.
ενταξει και αυτος τι δουλεια ειχε να βρισκεται εκει δεν το ξερει οτι το εργο το τρεχουν με χιλιαΠαιδιά λίγο προσοχή ως το 2027 ε!
Ο τύπος αργυροχωστος ζει στο 2015...Πολιτική αδιαφορία από όλους...σωστό...γιατί όμως τα Συριζοπανα σκουζουν ενώ επί των ημερών τους δεν ενεργοποιήθηκε η ρημαδοσυμβαση 717 για την ασφάλεια των σιδηροδρομικών μεταφορών;
Η βόμβα έσκασε επί Ν.Δ.ομως το φυτίλι άναψε επι ΣΥΡΙΖΑ και η αντίστροφη μέτρηση άρχισε κάπου εκεί...και τώρα κάνουν τις αθώες περιστερες τα Συριζοπανα και η πλεμπα καταπίνει αμασητο τον πρόλογο που τους παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ .
Οι ζωές που χάθηκαν επί Ν.Δ.μετρανε.
Οι ζωές που χάθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ.
Αυτό το παραμύθι πουλάνε στην πλεμπα...και έχει τρελές πωλήσεις.
κατσε μην σου χωσουν κανα νεο μνημονιο το ΔΝΤ .... γιατι ειναι εδω 2 εβδομαδες εδω και κανουν ελεγχο και ακομη δεν εχουν φυγει λαλανε και λενε οτι στοχους δεν πιανετε κυριοι παρτε το αλλιως θα βουλιαξετε...Δύο απ τα πρώτα τρία μνημόνια που ψήφισε το κόμμα που κυβερνά τα τελευταία 5 χρόνια ε;
Δεν ήρθαν τα μνημόνια το 2015.
Αυτά τα λέει μόνο ο Πρωκτοσαλτε
Σε μνημόνια ζει όλη η Ελλάδα εκτός απ τους Κουλογλυφτεςκατσε μην σου χωσουν κανα νεο μνημονιο το ΔΝΤ .... γιατι ειναι εδω 2 εβδομαδες εδω και κανουν ελεγχο και ακομη δεν εχουν φυγει
Που το διάβασες πάλι αυτό??κατσε μην σου χωσουν κανα νεο μνημονιο το ΔΝΤ .... γιατι ειναι εδω 2 εβδομαδες εδω και κανουν ελεγχο και ακομη δεν εχουν φυγει λαλανε και λενε οτι στοχους δεν πιανετε κυριοι παρτε το αλλιως θα βουλιαξετε...
καλυτερα να μας ειχε στειλει ο βαρουφακης σε πτωχευση παρα αυτο το χαλι....η αγορα νεκρη και οι πληρωμες του δημοσιου προς τον ιδιωτη φρενο ..οποτε ολα πανε καλα εχουμε παρει φορα προς τον γκρεμοΣε μνημόνια ζει όλη η Ελλάδα εκτός απ τους Κουλογλυφτες
Που το διάβασες πάλι αυτό??
καλυτερα να μας ειχε στειλει ο βαρουφακης σε πτωχευση παρα αυτο το χαλι....η αγορα νεκρη και οι πληρωμες του δημοσιου προς τον ιδιωτη φρενο ..οποτε ολα πανε καλα εχουμε παρει φορα προς τον γκρεμο
Οκ, για κάνε ένα κόπο και ανέβασε ότι βρεις για να δούμε κάτιτιςστο ταρατατα
Τι??
Την ημερομηνία είδες??
Αν είχαμε Κασσιδιαρη όλοι θα νοσταλγουσαν τον Μητσοτάκη....Ποιος είναι ο λιγότερο χειρότερος ο Κούλης ; Ο Κούλης είναι ο χειρότερος που έχει υπάρξει ποτέ σε όλη τη ανθρωπότητα πολιτικός.Ο Κασιδιάρης ο κουτσουμπας ο Τσίπρας είναι αγγελούδια μπροστά του.Η κουλοσυμμορια είναι ότι χειρότερο μαφιόζοι ψυχροί εκτελεστές.
Ούτε καν Κασιδιάρης είναι καλύτερος από Μητσοτάκη.Αν είχαμε Κασσιδιαρη όλοι θα νοσταλγουσαν τον Μητσοτάκη....![]()
Όλα τότε ξεκίνησαν...Ο τύπος αργυροχωστος ζει στο 2015...
Εμένα αναρχοαπλυτε δεν θα με αναφέρεις εδώ...κατάλαβες???...ξαναδιάβασε τι έχω γράψει εδώ...και ότι δεν καταλαβαίνεις ρώτα με...γκε γκε?Όταν θα μιλάει ο αγαπητός Ρομπ θα σκύβετε και θα προσκυνάτε,κουφάλες.Ειναι ο πιο σοβαρος εδώ μέσα.Αν ήσασταν όλοι εσείς εδώ μέσα και έξω σα τον Ρομπ,θα είχαμε μια υγιή κοινωνία.Λοιπον Άλεξ,μπαρόκ,fullspoonmoon σοβαρευτείτε βολεμενα κομματοσκυλα κάτι τέτοια ναυάγια κατάστρεψαν τη χώρα μας,σα εσας τους 3.Ζητω το μυαλό του Ρομπ πάρτε μαθήματα ρε και τα 3 βολεμενα κομματοσκυλα Άλεξ,μπαρόκ,fullspoonmoon.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ούτε καν Κασιδιάρης είναι καλύτερος από Μητσοτάκη.