Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.207
- Πόντοι
- 6.256
Οι δραστηριότητες μου είναι πολλές και διάφορες και δεν είναι κατανοητές από τον απλό πολίτηΕμπορεύεσαι σερβιέτες δηλαδή?
Οι δραστηριότητες μου είναι πολλές και διάφορες και δεν είναι κατανοητές από τον απλό πολίτηΕμπορεύεσαι σερβιέτες δηλαδή?
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του υγείας τυπε σήμερα αυτός ο τέρμα μαλακας... ευτυχώς βέβαια που όταν ζούσαν ο μπαντινγκ και ο Μπεστ αυτό το αρχιδι ήταν στα ριπαπα κάποιου προπάππου του .. οπότε ζάχαρη..Με τόσο ζάχαρη θα προστεθεί κι ο διαβήτης στη λίστα...
Ευτυχώς έχεις άδωνι στο υγείας
Τύπε δυστυχως για άδωνι πρέπει να συμφωνήσω μαζί σου.Το μεγαλύτερο πρόβλημα του υγείας τυπε σήμερα αυτός ο τέρμα μαλακας... ευτυχώς βέβαια που όταν ζούσαν ο μπαντινγκ και ο Μπεστ αυτό το αρχιδι ήταν στα ριπαπα κάποιου προπάππου του .. οπότε ζάχαρη..

Τι να πεις ο ανθρωπος βγηκε φορα παρτιδα και παραδεχτηκε οτι οσοι ταξιδευουν με το τραινο μεχρι το 2027 τζογαρουν τις ζωες τους....μιλαμε για τερμα μαλακα.ΡΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ
![]()
Τι να πεις ο ανθρωπος βγηκε φορα παρτιδα και παραδεχτηκε οτι οσοι ταξιδευουν με το τραινο μεχρι το 2027 τζογαρουν τις ζωες τους....μιλαμε για τερμα μαλακα.
Δεν είναι μόνο η εγκατάλειψη, και τα κομματοσκυλα. Είναι και η υποστελέχωση. Αν υπό φυσιολογικές συνθήκες θες 5 άτομα προσωπικό εμείς έχουμε 1 και αυτόν εκτός από άσχετο και επικίνδυνο , πατάει στο ότι δεν θα απολυθεί γιατί δεν γίνεται ποτέ αξιολόγηση, και να γινόταν θα ήταν αναξιοκρατικα.το θεμα ειναι οτι μεχρι το 2027 θα δουλευουν τα τραινα κανονικα ρε μαλακα μου .. δηλαδη που να το πεις αυτο και να το πιστεψουν ..
Βεβαια θα μου πεις τοσο καιρό έτσι ηταν , μου εμαθες τωρα απο συστηματα βλαχε Ελληνα .. Ελα ομως που τελικά φαινεται οτι οντως θεμα τυχης ειναι να σου κατσει η στραβη , και οπου υπαρχει η λεξη τυχη βαλε τον καθε βλαχο ασχετο διορισμενο απο το καθε κομμα ..
Γιατι να ηταν κανενας με αξιοκρατικά κριτηρια να πεις δεν γαμιεται .. αλλα αυτοι ειναι κομματοσκυλα ολα
Αυτο λεω....οτι βγηκε και ειπε ο τυπος οτι μεχρι το 2027 τα τρενα δεν θα ειναι ασφαλη!!!Μιλαμε για απιστευτο τριμαλακα!!!το θεμα ειναι οτι μεχρι το 2027 θα δουλευουν τα τραινα κανονικα ρε μαλακα μου .. δηλαδη που να το πεις αυτο και να το πιστεψουν ..
Βεβαια θα μου πεις τοσο καιρό έτσι ηταν , μου εμαθες τωρα απο συστηματα βλαχε Ελληνα .. Ελα ομως που τελικά φαινεται οτι οντως θεμα τυχης ειναι να σου κατσει η στραβη , και οπου υπαρχει η λεξη τυχη βαλε τον καθε βλαχο ασχετο διορισμενο απο το καθε κομμα ..
Γιατι να ηταν κανενας με αξιοκρατικά κριτηρια να πεις δεν γαμιεται .. αλλα αυτοι ειναι κομματοσκυλα ολα
Δεν είναι μόνο η εγκατάλειψη, και τα κομματοσκυλα. Είναι και η υποστελέχωση. Αν υπό φυσιολογικές συνθήκες θες 5 άτομα προσωπικό εμείς έχουμε 1 και αυτόν εκτός από άσχετο και επικίνδυνο , πατάει στο ότι δεν θα απολυθεί γιατί δεν γίνεται ποτέ αξιολόγηση, και να γινόταν θα ήταν αναξιοκρατικα.
Και λίγα έχουμε πάθει.
Προτεινω στο mr. Μαλακας 2025 να μπει Κυριάκος Μητσοτάκης ακα Κούλης τιμής ένεκεν στην ψηφοφορίαΑυτο λεω....οτι βγηκε και ειπε ο τυπος οτι μεχρι το 2027 τα τρενα δεν θα ειναι ασφαλη!!!Μιλαμε για απιστευτο τριμαλακα!!!
Ωχ τρόμαξα τώρα βροΔεν έχει βγει ακόμα, δεν ξερω

Πάλι δεύτερος θα βγει ο μπαρόκΠροτεινω στο mr. Μαλακας 2025 να μπει Κυριάκος Μητσοτάκης ακα Κούλης τιμής ένεκεν στην ψηφοφορία
Ο τύπος με το σφυρί ήταν ο κυριάκος, κι η τύπισσα που έδινε οδηγίες η ντόρα
...το τσεκουρι ηθελε η ψ'χουλα αλλα το προλαβε αλλοςσιγα μην ειχε σφυρι ο κυριακος...
Ποιο μέλος μας είναι ο κύριος Χουπας;