Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Όλες τις επιδοτήσεις τις φάγατε στα μπουζούκια λαμόγια.
εγω ελαχιστα...να τα λεμε ολαεγω δεν τις εφαγα μπουζουκια μαν
Να λεμε και του στραβου το δίκιο![]()
εγω ελαχιστα...να τα λεμε ολα
οχι μπρο...τα εφαγα αλλουτο ξερω κολλητε μου οτι εισαι εγκρατής εσυ σε τετοιες ακολασιες και σπαταλες
Άντε ρουφιανακο πάτα το κουμπί...Ζανουλη το ψήνεις για ένα μπανάκι τέτοια ώρα που έχει και ησυχία;
τυπάρα ρίξε μαζί με το ψωλόχυμα και φάπες-κλωτσές στη γριομπαρόκα το γκέυ πιθηκάκιΜόνο δημοκρατία δε έχει το κόμμα του.Νεος υπερφασισμός ναι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και πούστης είσαι και νεοδημορακτης δηλαδή πόσα αρνητικά ;
στείλτου ένα καφάσι τσακώνικες να ηρεμήσειΆντε ρουφιανακο πάτα το κουμπί...
Εσύ τα έκανες "επενδύσεις"εγω δεν τις εφαγα μπουζουκια μαν
Να λεμε και του στραβου το δίκιο![]()
Φαντάζομαι να τον γαμανε 2-2 τα πακι και ο μπαρόκ να φιλάει τη εικόνα του Κούλη.Τα πάκι δε χρειάζεται να πάνε στα μπουρδέλα.Εχουν τη ροδέλα του μπαρόκ για ξελαφρωμα.Παει στα τσοντοσυνεμα με κόκκινα εσώρουχα πρόστυχα και τα πακι λιώνουν.Μεχρι και πάνω στη καράφλα τον χύνουν.τυπάρα ρίξε μαζί με το ψωλόχυμα και φάπες-κλωτσές στη γριομπαρόκα το γκέυ πιθηκάκι
μη φοβάσαι δεν σε παρεξηγεί , γουστάρει κάργα ξεφτιλίκι κατούρημα κ χλέμπα στη μάπα και τη καράφλα
Τα ίδια του κάνουνετα πάκια και οι ζόμπι όταν σκάει τσοντοσινεμά με το σέξι συνολάκι του
![]()
Εν τω μεταξύ όλοι οι φωστήρες νομικοί του μπου ανακάλυψαν ότι η κατηγορία για διατάραξη "οικιακής" ειρήνης αφορά μόνο σπίτια και κατοικίες..... αυτοί οι ίδιοι οικονομολόγοι-νομικοι-γιατροι-δικαστες-εμπειρογνωμονες-χημικοι-μηχανικοι του μπου.
ΤΟ ΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΑ ΡΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ![]()
Ήσυχα τσιουάουα.Φαντάζομαι να τον γαμανε 2-2 τα πακι και ο μπαρόκ να φιλάει τη εικόνα του Κούλη.Τα πάκι δε χρειάζεται να πάνε στα μπουρδέλα.Εχουν τη ροδέλα του μπαρόκ για ξελαφρωμα.Παει στα τσοντοσυνεμα με κόκκινα εσώρουχα πρόστυχα και τα πακι λιώνουν.Μεχρι και πάνω στη καράφλα τον χύνουν.
Πως γίνεται να έχουν μαζευτεί τόσοι πολλοί ηλίθιοι, είναι να απορεί κανείς, κάτι ήξερε ο Αλεξ71ας.Ευτυχως που λειπει ο κολλητος μας ο Αλεξ , ηταν τυχεροι , θα τους ειχε ξεβρακωσει![]()
δεν θελω να σε ταραξω αλλα σε τρολαρειΠως γίνεται να έχουν μαζευτεί τόσοι πολλοί ηλίθιοι, είναι να απορεί κανείς, κάτι ήξερε ο Αλεξ71ας.
έτσι ,σταγόνα δεν αφήνει η νυφούλα , μεγάλη καταπιόλα , γαλάζια υποτακτική ανακουφίστρα !!!Φαντάζομαι να τον γαμανε 2-2 τα πακι και ο μπαρόκ να φιλάει τη εικόνα του Κούλη.Τα πάκι δε χρειάζεται να πάνε στα μπουρδέλα.Εχουν τη ροδέλα του μπαρόκ για ξελαφρωμα.Παει στα τσοντοσυνεμα με κόκκινα εσώρουχα πρόστυχα και τα πακι λιώνουν.Μεχρι και πάνω στη καράφλα τον χύνουν.
Δε θέλω να σε ταράξω αλλά ποιος πιστεύεις ότι τρολαρει ποιον;δεν θελω να σε ταραξω αλλα σε τρολαρει![]()
εσενα σε φτυνουν ολοι σε τρολαρει ο νιπλης βλακαΔε θέλω να σε ταράξω αλλά ποιος πιστεύεις ότι τρολαρει ποιον;
Βλαροκ το μαστιγωνεις το δελφινι ανελεητα βλεπω....Πως γίνεται να έχουν μαζευτεί τόσοι πολλοί ηλίθιοι, είναι να απορεί κανείς, κάτι ήξερε ο Αλεξ71ας.