Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Βλαροκ αντε να πανε να γυαλισεις κανα πομολοΝα θυμίσω βέβαια ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια αυτός και η παρέα του φώναζαν εν χορό πάλι κάτι για θρύλο και νεκρούς, δε θυμάμαι πως πήγαινε.
Αλλά όταν σας τα τρίβω στη μούρη ΘΑ ΣΚΑΤΕ.

Σκασμός πούστη μπαοξη, σίχαμα υποκριτή.Βλαροκ αντε να πανε να γυαλισεις κανα πομολο![]()
Ε τώρα ό ειρο είναι αυτό; Δε παει για φυλακη, εοναι πολυ χαδι. Θελει αλλα κολπα η φάση τους για να μη ξαναυπάρξει πρόβλημα εξουσίας στη χώρα.i have a dream...
![]()
Πήρες αντίδραση από Αλέξανδρο.....όχι τύπε σε παρακαλούμε δείξτε έλεος
θα ψηφίσουμε όλοι κουτσούμπα αρκεί να μην μας κάνετε ρεζίλι τι θα πει ο κόσμος![]()
Ταρακουνάω τα νερά στο θρεντΠήρες αντίδραση από Αλέξανδρο.....

Θιχτηκες μωρη καριολιτσα με το γυαλισμα του πομολου???Σκασμός πούστη μπαοξη, σίχαμα υποκριτή.

Πήρες αντίδραση από Αλέξανδρο.....

Εσυ και η συμμορια σου θα απομονωθειτε απο τις δημοκρατικες δυναμεις του μπου.Δεν θα σε αφησει σε χλωρο κλαριγια σπάσιμο σε μενα το κανει ο γαμιολης ο αλλος .. αλλα που θα παει , θα ερθει μα κουρνιάσει κατω απο τις φτερουγες μου![]()

Εσυ και η συμμορια σου θα απομονωθειτε απο τις δημοκρατικες δυναμεις του μπου.Δεν θα σε αφησει σε χλωρο κλαρι![]()

Νου σου για ποσο ακομα θα εισαι στην σωστη πλευρα,να μεταπηδησεις για να βρεθεις ξανα στην σωστη πλευραΕγω ειμαι με την ΝΔ αγαπητε μου μπετα τεστερ, απο την σωστη πλευρα της Ιστορίας , δεν σας χαλασε αναρχοαπλητοι που σας γαμαει ολη μερα την ψυχουλα το μπραδερινι μου ο Μπαροκ![]()

αν με ρωταγες θα ελεγα ειναι ο νιπλης![]()
Αυτό ομολογώ δεν το έχω ξαναδεί. Μοντέλο με χειροβομβίδα κρότους λάμψης; και τελειόφοιτος δημοτικού με γκάνι στη μέση να τον φυλάει. Αν είναι μπάτσοι, πρέπει να είναι οι μεγαλύτεροι μαλάκες με αμοιβή.
Νου σου για ποσο ακομα θα εισαι στην σωστη πλευρα,να μεταπηδησεις για να βρεθεις ξανα στην σωστη πλευρα![]()

αν με ρωταγες θα ελεγα ειναι ο νιπλης
Καλα οχι τοσο πολυ,σε κατι πιο δημοκρατικο αν σου βρισκεταιΕνα ειναι το ΚουΚουΕ
Δυο κάπα
και
ενα
Ε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()

η δημοκρατια δεν εχει αδιεξοδαΚαλα οχι τοσο πολυ,σε κατι πιο δημοκρατικο αν σου βρισκεται![]()

κουστουμι,ποζα χειροβομβιδα.....Ενα ειναι το ΚουΚουΕ
Δυο κάπα
και
ενα
Ε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()