πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.251
- Πόντοι
- 16.131
Ένας δεν βρέθηκε να σέ πάρει από πίσω να δεις χαρά και εσύΑν κάνω λάθος το αποσύρω, απλά η αγέλη εδώ μέσα έχει πάρει πολλούς στο λαιμό της.
Ένας δεν βρέθηκε να σέ πάρει από πίσω να δεις χαρά και εσύΑν κάνω λάθος το αποσύρω, απλά η αγέλη εδώ μέσα έχει πάρει πολλούς στο λαιμό της.
εδώ δεν μιλάμε για το αν έχουν ή όχι δεν έχουμε φτάσει εκεί,δεν το ξέρεις.
εξαρχής είχα πει ότι μπορεί ο καραμανλής (και ο σπιρτζης) να έχουν ευθύνη για τη μη υλοποίηση των έργων
ο καραμανλής επιπλέον και για την παραπλανητική δήλωση ότι είναι ασφαλές το τραίνο
ευτυχώς στην αναθεώρηση του 19 έφυγε η πολύ σύντομη αποσβεστική προθεσμία του άρθρου 86
Άκου τύπε, εγώ δεν είμαι δικηγόρος των οικογενειών ούτε έχω φτιάξει τη γραμμή υπεράσπισης τους. Τοποθετούμαι με όσα βλέπω σαν εξωτερικός παρατηρητής. Και οι μαλακίες των άριστων σε αυτή την υπόθεση είναι ατέλειωτες. Επιμένω ότι στην καλύτερη πρέπει να πάρουν δρόμο άμεσα και στη χειρότερη να μπουν πίσω από τα σίδερα.Αν κάνω λάθος το αποσύρω, απλά η αγέλη εδώ μέσα έχει πάρει πολλούς στο λαιμό της.
Άκου χαζούλη γιατί θα το πεις και πουθενά παραέξω και θα γίνεις ρεζίλι.....εντολη να δινεις στης μελιτζανες κωλογλυτη κωλοτρυπιδας κουλη
Είσαι σοσιαλιστής κ το ξέρω ....παρολου που οι υπόλοιποι σε λένε νεοδημοκραηΡε μλκ, σα λουλα είναι ο μπινες ο Αχιλλέας, τι σκατα...... γαμω τις Σέρρες που ακόμα δίνουν τόσους σταυρούς και τον χρειαζόμαστε τον λγβτςκλδζωλ

Δεν το ξέρω αλλά σίγουρα τα τσακάλια της ζωιτσας και των υπολοίπων δε μπόρεσαν να ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ κάτι τέτοιο στην προανακριτική, αλλιώς ακόμα πιο σίγουρα ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ.δεν το ξέρεις.
εξαρχής είχα πει ότι μπορεί ο καραμανλής (και ο σπιρτζης) να έχουν ευθύνη για τη μη υλοποίηση των έργων
ο καραμανλής επιπλέον και για την παραπλανητική δήλωση ότι είναι ασφαλές το τραίνο
ευτυχώς στην αναθεώρηση του 19 έφυγε η πολύ σύντομη αποσβεστική προθεσμία του άρθρου 86
μου αρεσει που απανταει και παει στον καθρεφτη και λεει " πως τον πετσοκοψες ετσι?"δεν έχει ακούσει ποτέ για την αυτόφωρη διαδικασία ο χιμπατζής![]()
Αρμοδιότητες: Η Προανακριτική Επιτροπή διαθέτει όλες τις αρμοδιότητες του εισαγγελέα πρωτοδικών κατά τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Μπορεί να καλεί μάρτυρες, να συλλέγει αποδεικτικά στοιχεία και να διεξάγει έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.εδώ δεν μιλάμε για το αν έχουν ή όχι δεν έχουμε φτάσει εκεί,
εδώ μιλάμε για το αν μας επιτρέπουν (οι άρχοντες) να ερευνηθούν από την δικαιοσύνη.

μου αρεσει που απανταει και παει στον καθρεφτη και λεει " πως τον πετσοκοψες ετσι?"
καημενος ειναι ο μαλακας2 αλλα τι να του κανεις που θελει και καμμια κουβεντα και αυτος μην αυτοκτονησει

Συμφωνούμε.Άκου τύπε, εγώ δεν είμαι δικηγόρος των οικογενειών ούτε έχω φτιάξει τη γραμμή υπεράσπισης τους. Τοποθετούμαι με όσα βλέπω σαν εξωτερικός παρατηρητής. Και οι μαλακίες των άριστων σε αυτή την υπόθεση είναι ατέλειωτες. Επιμένω ότι στην καλύτερη πρέπει να πάρουν δρόμο άμεσα και στη χειρότερη να μπουν πίσω από τα σίδερα.
Έγινε προανακριτική για τον καραμανλή δηλαδή? πότε?Αρμοδιότητες: Η Προανακριτική Επιτροπή διαθέτει όλες τις αρμοδιότητες του εισαγγελέα πρωτοδικών κατά τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Μπορεί να καλεί μάρτυρες, να συλλέγει αποδεικτικά στοιχεία και να διεξάγει έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Πάρε μλκ που νομίζεις πως η προανακριτική είναι βόλτα για πικ νικ "της πλειοψηφίας"![]()
Τα ασύστολα ψέμματα και οι αλληλοκαλύψεις υπευθύνων τι είναι τύπε; Δόλος ή αμέλεια;Συμφωνούμε.
Μπορεί στο μυαλό σου αλλά και πολλών άλλων αλλά κανείς δε μπορεί να το ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ.
Μόνο αν ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΔΟΛΟ.
Αστική δημοκρατία έχουμε, σε όποιον αρέσει.
Τα "ψέματα και οι αλληλοκαλύψεις" μένει να αποδειχθούν. ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ δεν υπάρχει. Ας τα αφήσουμε για τους νομικούς γιατί θα μας επιπλήξουν και οι ταξιτζήδες εδώ μέσα.Τα ασύστολα ψέμματα και οι αλληλοκαλύψεις υπευθύνων τι είναι τύπε; Δόλος ή αμέλεια;