Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.329
- Πόντοι
- 6.256
Αυτό που το βρήκες ακριβώς?2 εκ στην Αθήνα, 1 εκ στη Θεσσαλονίκη και αλλά κάνα 2 σε όλη την υπόλοιπη χώρα.
Αυτό που το βρήκες ακριβώς?2 εκ στην Αθήνα, 1 εκ στη Θεσσαλονίκη και αλλά κάνα 2 σε όλη την υπόλοιπη χώρα.
Λάθος.Ο Κούλης πρέπει να μπει φυλακή ο Τσίπρας όχι.Στη τελική ο Τσίπρας τι τον πιάνετε στο στόμα σας; Ο Τσίπρας έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ.Το άλλο το σιχαμα ο Κούλης δε φεύγει όμως αξιοπρέπεια μηδέν.Και οι δυο έπρεπε να είναι στη φυλακή. Τέλος.
Αμε μου στο διάολο σκουπίδι.Έτσι μπράβο καθαρματάκι, μούγγα.
Παραπάνω ή λιγότεροι;Αυτό που το βρήκες ακριβώς?
ΕΑ απο τα μυστικα της γαδαΑυτό που το βρήκες ακριβώς?
τι σημασία έχει? αφού λες μαλακίες.Παραπάνω ή λιγότεροι;
Ε πες μου εσύ που ξέρεις, εσύ ρώτησεςτι σημασία έχει? αφού λες μαλακίες.
είναι γάτα ο άτιμοςΕΑ απο τα μυστικα της γαδα
Δε θα σου πω γιατί είσαι θεόχαζοςΕ πες μου εσύ που ξέρεις, εσύ ρώτησες
ενταξει χαλαρωσε το λιγο γιατι το να εισαι λιγο λιγοτερο μαλακας απο τον νουμερο 1 δεν σε βγαζει απο το καδροΛάθος.Ο Κούλης πρέπει να μπει φυλακή ο Τσίπρας όχι.Στη τελική ο Τσίπρας τι τον πιάνετε στο στόμα σας; Ο Τσίπρας έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ.Το άλλο το σιχαμα ο Κούλης δε φεύγει όμως αξιοπρέπεια μηδέν.
Κατάλαβα, πάλι σε έπιασε η μαλακια. Δε λες όμως που σκατα θέλεις να καταλήξεις, να δω κάτι.Δε θα σου πω γιατί είσαι θεόχαζος
αλλά θα σου πω ότι να ψάξεις πόσο είναι το εκλογικό σώμα...να κάνεις πρόσθεση (αν μπορείς) το νούμερο που είπες
και μετά να αναρωτηθείς γιατί λες μαλακίες![]()
Για το καλό σου πάντα, όταν πας κλοζερ ΠΟΤΕ με την όπισθεν...δε φανταζεσαι καν ποσο κλοζερ ειμαι,δεν βγηκε τυχαια το νικ να ξερεις!
Πουθενά φτιάξε χαρταετό με σήμα της ΝΔ και πέτα τονΚατάλαβα, πάλι σε έπιασε η μαλακια. Δε λες όμως που σκατα θέλεις να καταλήξεις, να δω κάτι.
εγω πηρα εναν πορτοσαλτε στην μια και αδονι στην αλλη....ερχονται ομως κατι τσογλανοπαιδα και μου τον ριχνουν συνεχεια...Πουθενά φτιάξε χαρταετό με σήμα της ΝΔ και πέτα τον
Η Ελλάδα που θέλουμε να ζούμε είναι μια Ελλάδα χωρίς Άδωνη και Πορτοσάλτεεγω πηρα εναν πορτοσαλτε στην μια και αδονι στην αλλη....ερχονται ομως κατι τσογλανοπαιδα και μου τον ριχνουν συνεχεια...
αυτη ειναι η ελλαδα που θελουμε να ζουμε?
αν βαλεις φωτογραφια επανω του μπαροκ θα εχεις αλλο θεμα θα μαζευτουν οι πακιεγω πηρα εναν πορτοσαλτε στην μια και αδονι στην αλλη....ερχονται ομως κατι τσογλανοπαιδα και μου τον ριχνουν συνεχεια...
αυτη ειναι η ελλαδα που θελουμε να ζουμε?
Ρε θα μαζευτεί όλο το Ρέντη να πουλήσει μελιτζάνες.αν βαλεις φωτογραφια επανω του μπαροκ θα εχεις αλλο θεμα θα μαζευτουν οι πακι
Ζαν, εσύ είσαι?Λάθος.Ο Κούλης πρέπει να μπει φυλακή ο Τσίπρας όχι.Στη τελική ο Τσίπρας τι τον πιάνετε στο στόμα σας; Ο Τσίπρας έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ.Το άλλο το σιχαμα ο Κούλης δε φεύγει όμως αξιοπρέπεια μηδέν.