It's All Good Man
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 7.702
- Πόντοι
- 2.306
![]()
Ο Νίκος Πλακιάς μιλάει στο protothema: Οι πιέσεις, το ξυλόλιο, η Καρυστιανού και η τελευταία φωτογραφία των κοριτσιών μέσα από το τρένο
Τρία χρόνια μετά τα Τέμπη, ο Νίκος Πλακιάς ανοίγει το σπίτι του για πρώτη φορά και μιλά στο protothema - «Δυστυχώς, έβαψαν το τρένο μπλε, κόκκινο, πράσινο», «εγώ δεν θα ρίξω ούτε θα ανεβάσω κυβερνήσεις»www.protothema.gr
Πιθανός τίτλος ΠΘ

Επίθεση Πλακιά σε Κυρανάκη... Άρρωστος ο Κυρανάκης...
Η παρουσία Κυρανάκη και η στάση των πολιτικών προσώπων
Ο Νίκος Πλακιάς σχολίασε συνολικά το κλίμα που επικράτησε. «Ήταν άρρωστο όλο το σκηνικό. Έμεινα άφωνος βλέποντας την αντίδραση της Κανέλλας. Με ενόχλησε όλο το σκηνικό, ακόμα και η κίνηση του σεβασμιότατου να ανοίξει το μπουκάλι και να βάλει νερό στον κύριο Κυρανάκη. Φτάσαμε σε αυτό το σημείο;».Ο πατέρας των θυμάτων διατύπωσε και τη δική του θέση για την παρουσία πολιτικών σε μνημόσυνα. Ο ίδιος δήλωσε: «Δεν θα πήγαινα ποτέ αν είχα κάνει κάτι στα παιδιά ή στους συγγενείς, άσχετα με το αν έχω ευθύνη. Μόνο και μόνο για τον θεσμικό του ρόλο. Είναι υπουργός Μεταφορών». Παράλληλα, ο Νίκος Πλακιάς χαρακτήρισε τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη πολιτικό ήπιων τόνων και σημείωσε ότι «δεν είναι προκλητικός. Αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό που έκανε χθες».
Τα ερωτήματα για τον σιδηρόδρομο και τη σύμβαση 717
Στη συνέχεια, ο Νίκος Πλακιάς διερωτήθηκε: «Έπρεπε να χάσουμε τα παιδιά μας για να υπάρχει ένας καλύτερος σιδηρόδρομος; Γιατί να μη γίνονταν αυτές οι προσπάθειες πριν και να μην ήμουν σε αυτή τη θέση;», είπε και συμπλήρωσε «η περίφημη σύμβαση 717 πήγε και γύρισε 11 φορές».
Νίκος Πλακιάς: «Ήταν άρρωστο όλο το σκηνικό, έμεινα άφωνος»
Ο Νίκος Πλακιάς περιέγραψε την οργή των συγγενών των θυμάτων στα Τέμπη μετά την παρουσία του Κωνσταντίνου Κυρανάκη στην αίθουσα συνεδριάσεων, αμέσως μετά το