Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 499K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.288
Πόντοι
1.056
Και γω όταν μπήκα στο πανεπιστήμιο ήμουν ανταρσυα κατά την διάρκεια της φοίτησης ήμουν κνε τον τελευταίο χρόνο ΠΑΣΟΚ και νέοι ορίζοντες και μόλις πήρα το δίπλωμα έγινα δεξιός...

Εχει καταντησει γραφική...
Νεοδημοκράτισσα :coffee:
Βραχυκύκλωμα τα κουλομποτς

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.692
Πόντοι
13.116
Και γω όταν μπήκα στο πανεπιστήμιο ήμουν ανταρσυα κατά την διάρκεια της φοίτησης ήμουν κνε τον τελευταίο χρόνο ΠΑΣΟΚ και νέοι ορίζοντες και μόλις πήρα το δίπλωμα έγινα δεξιός...

Εχει καταντησει γραφική...
ελα ντε ..μέχρι και ο Κύρτσος από κνίτης έγινε σαμαρικός ....:rockon::rockon:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.531
Πόντοι
6.256

Βίντεο από την επίσκεψη σε αυτή του Πάνου Ρούτσι δημοσίευσε στα social media η Άντζι Λουπέσκου η οποία στο βιογραφικό της δηλώνει «διακεκριμένη ερευνήτρια της Μεταφυσικής, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια».:confused::confused::confused:

Στο απόσπασμα αυτό η κυρία Λουπέσκου ακούγεται να λέει στον Πάνο Ρούτσι ότι «το παιδί είχε 3 κινδύνους στη ζωή του. Ήταν πανέξυπνο, καλλιτεχνικό, αγαπητό, συμβούλευε τα άλλα παιδιά. Είχε 3 κινδύνους: Σε ηλικία 2,5 ετών κινδύνευσε, 4-6 ετών ήταν η ηλικία που κρύωνε συνεχώς με ιώσεις και προβλήματα στο αναπνευστικό, και μετά στα 12-13 το παιδί αυτό πέρασε διάφορες φάσεις».

«Του παιδιού αυτού του άρεσε η ταχύτητα» συνέχισε η ίδια με τον Πάνο Ρούτσι να σχολιάζει «πολύ» και την υπνοθεραπεύτρια να συνεχίζει «αν δεν έφευγε από το δυστύχημα αυτό, θα έφευγε πάλι από τροχαίο, ήταν γραμμένο στο παιδί αυτό».:confused::confused::confused:

Επιμένοντας στους ισχυρισμούς της η κυρία Λουπέσκου λέει, επίσης, ότι «στα 16 στο παιδί αυτό φαίνεται ότι η γραμμή των πεπραγμένων του θα φτάσει σύντομα στο τέλος μετά από 3-4 χρόνια».

«Σας βάζω σε πράγματα διαισθητικά που εσείς είστε ένας πονεμένος πατέρας που χάσατε το παιδί σας, αλλά εγώ επειδή σας βλέπω απέναντί μου, πρέπει να σας μιλήσω και να σας βοηθήσω. Ο σκοπός της εκπομπής μας δεν είναι να έρθετε να πείτε τον πόνο σας και να βρείτε το δίκιο σας. Ο σκοπός είναι πώς εγώ βοηθάω εσάς» καταλήγει στο βίντεο η υπνοθεραπεύτρια.

Μαλιστααααα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Τραβα να τον παιξεις ρε ναυαγιο της ζωης.....

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.905
Πόντοι
456
Τραβα να τον παιξεις ρε ναυαγιο της ζωης.....
φοβερη πρεπει ναναι λεω να παω να μου πει τους αριθμους του τζοκερ ,βεβαια λογω πως ροχαλιζω λιγο ,ισως να μην φανουν καθαρα και μου μεινει ο τσαμπα υπνος

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.431
Πόντοι
5.506

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.410
Πόντοι
16.131
Ρε τον κυρ Πανο, καλά πάει η αίτηση εκταφής.

ετοιμαζεις επιστροφη στην καθημερινοτητα σου... μιας και απο την κυριακη και μετα δεν εχεις που αλλου να τρως πουστριλικια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.431
Πόντοι
5.506
ετοιμαζεις επιστροφη στην καθημερινοτητα σου... μιας και απο την κυριακη και μετα δεν εχεις που αλλου να τρως πουστριλικια
Φύγε ρε κατα φαντασία νταβατζακο, όπου χεσω από πίσω μου τρέχεις, τόσο πολύ γουστάρεις το σκατο; χειρότερος από ζαν κλαν έχεις καταντήσει.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.410
Πόντοι
16.131
Φύγε ρε κατα φαντασία νταβατζακο, όπου χεσω από πίσω μου τρέχεις, τόσο πολύ γουστάρεις το σκατο; χειρότερος από ζαν κλαν έχεις καταντήσει.
μονο να χεσεις μπορεις απο το ξεκωλιασμα που σου εχουν κανει σκατοπουστρακο

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.692
Πόντοι
13.116
1764499644960.png

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.431
Πόντοι
5.506
Εντάξει είμαστε;

ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
2.222
Πόντοι
446
Εντάξει είμαστε;

ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Πού κρύβεσαι μωρή ανωμαλιάρα, χόρτασες μελιτζάνες στα μπλόκα και είπες μετά να γράψεις τη μαλακία του πρώτου θέματος;

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.755
Πόντοι
10.131

Ο Νίκος Καραχάλιος υποστήριξε ότι «η γερόντισσα από τη Συρία» είχε καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις για τις συγκεντρώσεις της Μαρίας Καρυστιανού, επαναλαμβάνοντας στον Status FM ότι η συγκεκριμένη ερημίτισσα φέρεται να όριζε ημερομηνίες, τοποθεσίες και ακόμη και τη δική του παραμονή ή όχι στο επιτελείο. Σημείωσε ότι κανείς δεν την έχει δει, αλλά ότι η ύπαρξή της του επιβεβαιώθηκε, όπως είπε, από παρευρισκόμενους σε συναντήσεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom