Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 410K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (6 μέλη και 13 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.536
Πόντοι
5.506
Θα με πυροβολήσουν κάποιοι το ξέρω, αλλά "με τρώει" και δεν μπορώ να μην το πω…
Είστε 100% σίγουροι ότι αυτός ο Ρούτσι πράγματι κάνει απεργία πείνας ???
Σε σημερινό βίντεο δίπλα στην Ζωή μια χαρά τροφαντά μαγουλάκια και κιλάκια βλέπω. Και πάντως σε καμία περίπτωση δεν μου δίνει την εικόνα ανθρώπου που έχει 22 ημέρες να φάει. Ρε μπας και στα κρυφά χτυπάει τίποτα κοψίδια και τσάμπα τσακώνεστε τόσες μέρες ???
Ου να μου χαθείς ανάλγητε κουλομαχε. :confused:

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
3.890
Πόντοι
456
ΝΔ= fake news :coffee:

G2Z22rTXQAE3WU2.jpg

hijra

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
615
Πόντοι
81
οι υπουργοι ειναι υπερανω χρηματων
Ναι, δουλεύουν λειτουργούν απρόβλεφτα!!!
Οι τοξικολογικες τι σχέση έχουν με το DNA και την ταυτοποιηση. Δαγκωτο Τσιπρα

Π
Ορίστεεε??? Τύπε μη μου γράφεις μπούρδες για δεν είμαι καλά!!! Πήγε εφτά το απόγευμα και ακόμη είμαι στον ένατο καφέ!!! :coffee:
ΌΛΑ τα απαιτούν και δεν είναι θέμα νόμων, πρωτοκόλλων ή άλλο διαδικαστικής κατάστασης, πρόκειται για τους δικούς τους ανθρώπους!!! Ταυτοποίηση και τοξικολογικές!!!
Πράγματα αυτονόητα τα οποία θέλουν όλοι όσοι βρίσκονται σε αυτή τη θέση, την οποία όπως είπα πάλι, να παρακαλάμε όλοι μας να μην βρεθούμε ποτέ!!!

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.470
Πόντοι
6.255
Ναι, δουλεύουν λειτουργούν απρόβλεφτα!!!

Ορίστεεε??? Τύπε μη μου γράφεις μπούρδες για δεν είμαι καλά!!! Πήγε εφτά το απόγευμα και ακόμη είμαι στον ένατο καφέ!!! :coffee:
ΌΛΑ τα απαιτούν και δεν είναι θέμα νόμων, πρωτοκόλλων ή άλλο διαδικαστικής κατάστασης, πρόκειται για τους δικούς τους ανθρώπους!!! Ταυτοποίηση και τοξικολογικές!!!
Πράγματα αυτονόητα τα οποία θέλουν όλοι όσοι βρίσκονται σε αυτή τη θέση, την οποία όπως είπα πάλι, να παρακαλάμε όλοι μας να μην βρεθούμε ποτέ!!!
Τα ξέρεις όλα αυτά διότι είσαι βοηθός πιστολάκι κομμώτρια?

Π

• Χαχα
Αντιδράσεις: hijra

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.470
Πόντοι
6.255

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.470
Πόντοι
6.255
Πάμε να κάνουμε εκταφη σε 57 ΄ταφους να δούμε εαν όντως πέθαναν. Ωραία κίνηση απο το ΥπΔικ.

Μόνο οι καραγκιόζηδες θα ξεθαψουν.

Π

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.345
Πόντοι
456
Να ταααααααααα, τωρα δε θα θελουν αυτοι να γινει η εκταφη. :2funny::2funny::2funny::2funny:
δεν είδες τι έκανε η τρελή? θα γινόταν η εκταφή την παρασκευή και αυτή ζήτησε τελευταία μέρα ορισμό πραγματογνώμονα, για να οριστεί έπρεπε να γίνει αναβολή της εκταφής, την άλλη μέρα έλεγε εγώ δεν ζήτησα αναβολή, ενώ ήξερε οτι μόνο με αναβολή θα γινόταν δεκτό το αίτημά της. την παρασκευή πήγαν να της επιδώσουν τον ορισμό και αυτή έκλεισε το γραφείο της για να μην τον παραλάβει και το θυροκόλλησαν και μετά έλεγε δεν έγινε κανένας ορισμός, μου άφησαν ένα παλιόχαρτο. αν αρχίσει ποτέ η δίκη, με αυτή θα κρατήσει τουλάχιστον 20 χρόνια.

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.470
Πόντοι
6.255
δεν είδες τι έκανε η τρελή? θα γινόταν η εκταφή την παρασκευή και αυτή ζήτησε τελευταία μέρα ορισμό πραγματογνώμονα, για να οριστεί έπρεπε να γίνει αναβολή της εκταφής, την άλλη μέρα έλεγε εγώ δεν ζήτησα αναβολή, ενώ ήξερε οτι μόνο με αναβολή θα γινόταν δεκτό το αίτημά της. την παρασκευή πήγαν να της επιδώσουν τον ορισμό και αυτή έκλεισε το γραφείο της για να μην τον παραλάβει και το θυροκόλλησαν και μετά έλεγε δεν έγινε κανένας ορισμός, μου άφησαν ένα παλιόχαρτο. αν αρχίσει ποτέ η δίκη, με αυτή θα κρατήσει τουλάχιστον 20 χρόνια.
απαραδεκτη

hijra

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
615
Πόντοι
81
Τα ξέρεις όλα αυτά διότι είσαι βοηθός πιστολάκι κομμώτρια?

Π
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά όλη η κοινωνία έχει μπουχτίσει από τη σαπίλα της κυβέρνησης στο Έγκλημα των Τεμπών!!!
Χωρίς το συμπάθιο, τόσο χέσιμο κατάμουτρα δεν έχει φάει ποτέ η Ελληνική κοινωνία!!!

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.470
Πόντοι
6.255
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά όλη η κοινωνία έχει μπουχτίσει από τη σαπίλα της κυβέρνησης στο Έγκλημα των Τεμπών!!!
Χωρίς το συμπάθιο, τόσο χέσιμο κατάμουτρα δεν έχει φάει ποτέ η Ελληνική κοινωνία!!!
Καταρχας ''εγκλημα'' είναι η λάθος λέξη στην προκειμένη περίπτωση, εκτός και εάν το έκαναν επίτηδες οι μηχανοδηγοί ή/και ο σταθμαρχης. Μάθε σωστα Ελληνικά, και οχι ότι λεει η τρελή η Ζωη.

Κατα δεύτερον, τοξοκολογικες ΔΕΝ ηταν αναγκαιο να γίνουν εξ'αρχης γιατι το σκατόλιο/βλακόλιο/αριστερόλιο βγηκε σα συνομωσια πολυ αργότερα.

Για να σου απαντήσω ξανά, εγώ με το συμπάθιο όμως, θα πρέπει να γράψεις σωστά, και να απα΄ντησεις με δεδομένα για τις τοξικολογικές.

Π

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.132
Πόντοι
33.405
Αν και δεν είμαι σίγουρος πως όλα είναι αναμφισβήτητα, γιατί δεν αφήνουμε τη δικαιοσύνη να αποφανθεί. Απάντηση τύπου "η δικαιοσύνη χειραγωγείται από τον κουλη" δεν είναι αποδεκτή γιατί αν πιστεύετε κάτι τέτοιο κακώς κάθεστε και θέτετε τέτοια ερωτήματα.

Ωραία. Πείτε μου εσείς λοιπόν ποιά από τα τέσσερα είναι αμβισβητήσιμα και για ποιόν ακριβώς λόγο!

Με σαφή και διατυπωμένα επιχειρήματα. Όχι γενικά κι αόριστα και με την καραμελίτσα επωδό πως όλοι θέλουν να ρίξουν τον Κούλη.

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.470
Πόντοι
6.255
Χωματουργός παρακαλώ! Και με άδεια χειρισμού γεώτρησης. Όχι ό,τι κι ό,τι. :coffee:
Πολύ ωραία και με αυτήν σας την ιδιότητα, δεν πιστεύετε τις μελέτες απο το ΕΚΠΑ διότι είστε πολύ ποιο ειδικός απ'ότι εκείνοι?

Ας αφήσουμε τις επιστήμες στους επιστήμονες, και τα χωματουργικα σε εσάς. Διαφωνείτε?

Π

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.470
Πόντοι
6.255
Ωραία. Πείτε μου εσείς λοιπόν ποιά από τα τέσσερα είναι αμβισβητήσιμα και για ποιόν ακριβώς λόγο!

Με σαφή και διατυπωμένα επιχειρήματα. Όχι γενικά κι αόριστα και με την καραμελίτσα επωδό πως όλοι θέλουν να ρίξουν τον Κούλη.
Εδω, φίλτατε κάνετε λάθος. Δεν θα αποδείξω εγω ότι δεν ειμαι ελέφαντας, εσεις πρέπει να δείξετε ότι είμαι, αν καταλαβαινόμαστε :wink:.

Π

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.855
Πόντοι
1.756
Το όλο κακό σε αυτά που γράφεις είναι πως ήταν και τα τελευταία της........:confused:
Σήμερα παραιτήθηκε ο Τσιπρίνιος, όπου να ναι θα έρθει το νέο κόμμα, πάει και η Ζωίτσα με τους ζωίτσους της.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.132
Πόντοι
33.405
Πολύ ωραία και με αυτήν σας την ιδιότητα, δεν πιστεύετε τις μελέτες απο το ΕΚΠΑ διότι είστε πολύ ποιο ειδικός απ'ότι εκείνοι?

Ας αφήσουμε τις επιστήμες στους επιστήμονες, και τα χωματουργικα σε εσάς. Διαφωνείτε?

Π

Μήπως μπορείτε να μου δείξετε το πόστ με το οποίο αμβισβητώ το ΕΚΠΑ;;;; :coffee:

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.470
Πόντοι
6.255
Μήπως μπορείτε να μου δείξετε το πόστ με το οποίο αμβισβητώ το ΕΚΠΑ;;;; :coffee:
Για να μην μπερδευτούμε, δεν υπήρχε παράνομο φορτίο, συμφωνείτε?

Για ποιο λόγο οι τοξικολογικές?

Π

• Ουάου
Αντιδράσεις: hijra

hijra

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
615
Πόντοι
81
Καταρχας ''εγκλημα'' είναι η λάθος λέξη στην προκειμένη περίπτωση, εκτός και εάν το έκαναν επίτηδες οι μηχανοδηγοί ή/και ο σταθμαρχης.
Το Έγκλημα αναφέρεται στο ότι δαπανήθηκαν δεκάδες εκατομμύρια € και δεν υλοποιήθηκε η περιβόητη Σύμβαση 717 ώστε να είχε αποπεμφθεί το δυστύχημα!!!
Κατα δεύτερον, τοξοκολογικες ΔΕΝ ηταν αναγκαιο να γίνουν εξ'αρχης γιατι το σκατόλιο/βλακόλιο/αριστερόλιο βγηκε σα συνομωσια πολυ αργότερα.
Ναι, αφού είχε σκαφτεί και μπαζωθεί το μέρος μέσα σε μερικές μέρες ενώ θα έπρεπε να αποκλειστεί ο χώρος για να γίνει σωστή δουλειά από σχετική υπηρεσία (ΕΟΔΑΣΑΑΜ) που ενώ θα έπρεπε να είχε ήδη ιδρυθεί εδώ και μήνες ήταν ανύπαρκτη και ανέλαβε τις έρευνες του δυστυχήματος η... Τροχαία Λάρισας!!!! :headbang:
Στην Ελλάδα του 2023???? Σοβαρά τώρα??? Το τμήμα Τροχαίας της Ελληνικής Αστυνομίας αναλαμβάνει και σιδηροδρομικά δυστυχήματα, ΕΚΤΟΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ?????
Μάθε σωστα Ελληνικά,
Το προσπαθώ...
Για να σου απαντήσω ξανά, εγώ με το συμπάθιο όμως, θα πρέπει να γράψεις σωστά, και να απα΄ντησεις με δεδομένα για τις τοξικολογικές.
Θες απάντηση ε;;; ok
Αν ήταν το παιδί σου μέσα στα θύματα θα ήθελες ταυτοποίηση και τοξικολογικές ή θα ήσουν καλυμμένος με ένα σφραγισμένο φέρετρο??? :coffee:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.132
Πόντοι
33.405
Για να μην μπερδευτούμε, δεν υπήρχε παράνομο φορτίο, συμφωνείτε?

Για ποιο λόγο οι τοξικολογικές?

Π

Έχω πολλάκις δηλώσει ότι δεν γνωρίζω. Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Έχω επίσης γράψει ότι αν ο Μήτσάρας ο φορτοεκφορτωτής τσέπωσε ένα 500άρι για να βάλει στη ζούλα σε βαγόνι 50 κούτες λαθραία μπόμπα βότκα, δεν ευθύνεται ο υπουργός. Αν έγινε όμως, πρέπει να βρεθεί αυτός που ευθύνεται γιατί θα το ξανακάνει με τα αποτελέσματα που θα έχει μια τέτοια πράξη.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom