DaniBadGirl17
Call-Girl
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2025
- Like
- 6.897
Νυχάρες για ..ξύσιμο..
Ως προς τι; Μην την "γαμας" την γνωριμία!ολες οι φωτο ειναι γαμημενες.....
να ρωτήσω κάτι .. στο duo με την Άννα έχετε φουλ επαφή μεταξύ σας ή απλά λίγα χαδάκια και πεταχτά φιλάκια και απλώς ο πελάτης έχει επαφή πότε με τη μια και πότε με την άλλη ..;Αγαπώ όλες τις γυναίκες
Αλλά σε κάποιες έχω περισσότερη αδυναμία
Μια ειναι η Άννα και γουστάρω τρελάάά
Μολονότι δεν έχω ακόμα συναντηθεί, μπορώ με ασφάλεια να πω ότι θα βιώσεις blitzkrieg με τακούνια!! Αναζητήσε σχετική κριτική. Αίμα και άμμος!!να ρωτήσω κάτι .. στο duo με την Άννα έχετε φουλ επαφή μεταξύ σας ή απλά λίγα χαδάκια και πεταχτά φιλάκια και απλώς ο πελάτης έχει επαφή πότε με τη μια και πότε με την άλλη ..;

Ο τέλειος κωλοςΚαλησπέρα σας
Όποιος με χρειαστεί viber ή what's up
Από εκεί θα μαθαίνει και τη διαθεσιμότητα μου
Αύριο δεν θα κάνω επισκέψεις
Σας φιλώ γλυκά και υγρά παντού
Στο πάνω μέρος της σελίδας μαν...Υπάρχουν κριτικές;
Εννοείς τις 2 στην καρτέλα; Πολλή ησυχία πέφτει στο νήμα. Να ανησυχήσω χαχα;Στο πάνω μέρος της σελίδας μαν...
Στο 1ο προφίλ της, έχει 40 κριτικές, οι περισσότερες άκρως κολακευτικές.Εννοείς τις 2 στην καρτέλα; Πολλή ησυχία πέφτει στο νήμα. Να ανησυχήσω χαχα;
Εχουν διαγραφεί;Στο 1ο προφίλ της, έχει 40 κριτικές, οι περισσότερες άκρως κολακευτικές.
Ουδόλως. Link 1 στον κατάλογο της.Εχουν διαγραφεί;
Έχει κριτικές και σαν εργαζόμενη σε γραφείο όπως είπε ο συνάδελφος παραπάνω.Εννοείς τις 2 στην καρτέλα; Πολλή ησυχία πέφτει στο νήμα. Να ανησυχήσω χαχα;
Καβλομουναρα εσυ
Όταν υπάρχει και γυναίκα στο κρεββάτι είναι άδικο να μην υπάρχει ταυτόχρονη δράση εκτός και αν έχω οδηγία να μην .. ..όπως αντίστοιχα ισχύει όταν με καλείτε για τις γυναίκες σας και λέτε να μην αγγίζω εσάς....
Εγώ προσωπικά γουστάρω τα συμπλέγματα όσοι έχουν δοκιμάσει γνωρίζουν!!!![]()