Νέα

Πώς με ευνούχισαν...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NickEustathiou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
613
Like
99.864
Πόντοι
48.067
δημοσιοποιει το προβλημα υγειας που εχει που και για πιο λογω αληθεια???
ρε τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα .......

εχω μια θειά που της αφαιρεσαν μητρα επειδη ειχε γεμισει πολυποδες, θα της πω να φτιαξει προφιλ ή να μυ την πει εμενα να γραψω την ιστορια της

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.255
Πόντοι
16.131
εχω μια θειά που της αφαιρεσαν μητρα επειση ειχε γεμισει πολυποδες, θα της πω να φτιαξει προφιλ ή να μυ την πει εμενα να γραψω την ιστορια της
ωχ θα αρχισεις τωρα και τετοιες ιστοριες :confused:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
48
Like
5.402
Πόντοι
7.195

Attention whore... που λενε και στο χωριο μου....:jerking:

Την προηγούμενη φορα ανοιξε τοπικ..οτι τον εχει μαγαλο κ δεν τον δέχονται οι πουτανες...
και τωρα... τον ευνούχισαν!!!
ΟΚ!!!
Να περάσει το επόμενο παρατράγουδο....!!!

OP
OP
N

NickEustathiou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2022
Κριτικές
2
Like
257
Πόντοι
280
Τι να πούμε τώρα;
Το θέμα είναι να μάθουμε κάτι, τι είδους εγχείρηση έκανες;
Κλασσική με νυστέρι.
Λαπαροσκοπική.
ή ρομποτική ;;;
Λαπαροσκοπικα, το ρομποτ χρησιμοποιείται οταν μπορουν να σωθουν τα νευρα που στην περιπτωσή μου δεν ηταν ασφαλες δυστηχως.

OP
OP
N

NickEustathiou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2022
Κριτικές
2
Like
257
Πόντοι
280
δημοσιοποιει το προβλημα υγειας που εχει που και για πιο λογω αληθεια???
ρε τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα .......
Ο σκοπος που το δημοσιοποιησα ειναι η ενημέρωση ολων... Οι ουρουλογοι συστηνουν τον ελεγχο μετα τα 50 που μαλλον ειναι λαθος... Αν περιμενα να παω 50 για να κανω ελεγχο θα ειχα παντου μεταστασεις.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.255
Πόντοι
16.131
Ο σκοπος που το δημοσιοποιησα ειναι η ενημέρωση ολων... Οι ουρουλογοι συστηνουν τον ελεγχο μετα τα 50 που μαλλον ειναι λαθος... Αν περιμενα να παω 50 για να κανω ελεγχο θα ειχα παντου μεταστασεις.
οκ doctor

Εγγρ.
11 Οκτ 2025
Like
601
Πόντοι
81
Και δηλαδή τωρα έχεις ορέξεις για σεξ ή λόγω των φαρμάκων που παίρνεις που σου ρίχνουν την τεστοστερόνη δεν σε απασχολεί και πολύ;

Διαγραμμένο μέλος 82386

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
5.189
Πόντοι
736

Attention whore... που λενε και στο χωριο μου....:jerking:

Την προηγούμενη φορα ανοιξε τοπικ..οτι τον εχει μαγαλο κ δεν τον δέχονται οι πουτανες...
και τωρα... τον ευνούχισαν!!!
ΟΚ!!!
Να περάσει το επόμενο παρατράγουδο....!!!
Θεία δίκη.
Έκανε το μάγκα και τώρα μόνο πίπες θα κάνει στα άλλα παρατράγουδα για λίγη "αγάπη".
αγαπη θελουν οι γυναικες,και γι αυτο ειμαι εγω εδω που τους την δινω απλόχερα.Εγω ειλικρινα δεν θα με πειραζε ο ευνουχισμος,εχω χάρισμα την αγαπη μου για τις γυναικες κι αυτο αρκει

OP
OP
N

NickEustathiou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2022
Κριτικές
2
Like
257
Πόντοι
280
Και δηλαδή τωρα έχεις ορέξεις για σεξ ή λόγω των φαρμάκων που παίρνεις που σου ρίχνουν την τεστοστερόνη δεν σε απασχολεί και πολύ;
Έχω όρεξη κανονικα, μακάρι να μπορούσα να κάνω σεξ...

OP
OP
N

NickEustathiou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2022
Κριτικές
2
Like
257
Πόντοι
280

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
66.395
Πόντοι
48.917
Θα σας τα γράψω πολύ περιληπτικά για να μην κουράσω. Πριν 6 μηνες διαγνώστηκα με καρκίνο του προστάτη, ευτυχώς αν κ πολύ μικρός μόλις 43 ετών έκανα προληπτικά εξετάσεις και το πρόλαβα στην αρχή πριν κανει μεταστασεις.

Έπρεπε να κάνω χειρουργείο να αφαιρεθεί ο όγκος όμως! Μαζί με τον προστάτη αφαιρέθηκαν και οι σπερματοδοχες κύστεις και τα νεύρα που δίνουν την εντολή για την στύση... Συνεπώς δεν μπορώ να χύσω, δεν σηκώνεται με τίποτα, στην αρχή είχα και πλήρη ακράτεια ούρων που βελτιώθηκε.

Τώρα κάνω θεραπεία με φάρμακα που μηδενίζουν την τεστοστερόνη.

Πλήρης ευνουχισμός...

Μου έκοψαν το σεξ ...

Που κόψανε τις πουτανες....

Αν είστε κοντά στα 40 να κάνετε κάθε χρόνο εξετάσεις να το προλάβετε.
Δε βαριέσαι τυπε;;και εμεις που παντρευτηκαμε σαν ευνούχοι είμαστε :confused:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.048
Πόντοι
9.345
φίλε Nick εχουν μπει οι μπαχαλακηδες όπως κατάλαβες :confused:

Ερώτηση, έχεις προλάβει να τεκνοποιήσεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δε βαριέσαι τυπε;;και εμεις που παντρευτηκαμε σαν ευνούχοι είμαστε :confused:
Απλά για να μαστε εδώ μέσα ψάχνουμε για εναλλακτικές :grin:

ac69

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2023
Like
230
Πόντοι
20
Θα σας τα γράψω πολύ περιληπτικά για να μην κουράσω. Πριν 6 μηνες διαγνώστηκα με καρκίνο του προστάτη, ευτυχώς αν κ πολύ μικρός μόλις 43 ετών έκανα προληπτικά εξετάσεις και το πρόλαβα στην αρχή πριν κανει μεταστασεις.

Έπρεπε να κάνω χειρουργείο να αφαιρεθεί ο όγκος όμως! Μαζί με τον προστάτη αφαιρέθηκαν και οι σπερματοδοχες κύστεις και τα νεύρα που δίνουν την εντολή για την στύση... Συνεπώς δεν μπορώ να χύσω, δεν σηκώνεται με τίποτα, στην αρχή είχα και πλήρη ακράτεια ούρων που βελτιώθηκε.

Πλήρης ευνουχισμός...

Μου έκοψαν το σεξ ...

Κράτα γερά φίλε.....δυστυχώς κανείς δεν ξέρει τι θα του ξημερώσει. Μόνο εσύ ξέρεις τι πέρασες και μόνο εσύ μπορείς να το ξεπεράσεις και να το αφήσεις πίσω σου όσο πιο πολύ γίνεται. Θα χρειαστείς χρόνο αλλά θα βρεις τον δρόμο σου. Τα πράγματα μπορεί να ήταν και χειρότερα και το ξέρεις.

Ο άνθρωπος ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί μαζί μας την περιπέτεια του και να μας υπενθυμίσει ότι προληπτικές εξετάσεις πολλές φορές σε γλιτώνουν από τα χειρότερα. Έτσι ένιωθε ότι ήθελε να κάνει και καλά έκανε.....τα αρνητικά σχόλια είναι περιττά.

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.683
Πόντοι
216
Σε ποιο νοσοκομείο το έκανες; Θες να πεις; Να ξέρουμε αν μας συμβεί κάτι...

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
91
Like
13.074
Πόντοι
12.436

Πλήρης ευνουχισμός...

Μου έκοψαν το σεξ ...

τι να πούμε συνάδελφε, είσαι άτυχος που σε βρήκε σε τόσο μικρή ηλικία.
Εδώ οι γιατροί συνιστούν ετήσιο PSA από τα 50 και μετά.
Πριν σε βρει ο καρκίνος γαμούσες τακτικά; Γιατί λένε ότι η αποχή από το σεξ δεν κάνει καλό στον προστάτη γενικότερα.
Απ' ότι έχω ακούσει το χειρουργείο καρκίνου προστάτη έχει σε όλους αυτές τις επιπτώσεις. Τι να κάνεις, βρες άλλα πράγματα που να σε γεμίζουν στη ζωή σου. Όπως έγραψαν κι άλλοι, σε άλλου συμβαίνουν χειρότερα. Λαχείο είναι.

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
91
Like
13.074
Πόντοι
12.436

Stories

Νέο!