πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.255
- Πόντοι
- 16.131
τι μλκ εισαιΑναμνηστική θα ήταν η φωτογραφία.
Για να τη βάλει σε ασημένια κορνίζα στο κομό πλάι στους άλλους τους μακαρίτες.

τι μλκ εισαιΑναμνηστική θα ήταν η φωτογραφία.
Για να τη βάλει σε ασημένια κορνίζα στο κομό πλάι στους άλλους τους μακαρίτες.

δημοσιοποιει το προβλημα υγειας που εχει που και για πιο λογω αληθεια???
ρε τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα .......
ωχ θα αρχισεις τωρα και τετοιες ιστοριεςεχω μια θειά που της αφαιρεσαν μητρα επειση ειχε γεμισει πολυποδες, θα της πω να φτιαξει προφιλ ή να μυ την πει εμενα να γραψω την ιστορια της
Λαπαροσκοπικα, το ρομποτ χρησιμοποιείται οταν μπορουν να σωθουν τα νευρα που στην περιπτωσή μου δεν ηταν ασφαλες δυστηχως.Τι να πούμε τώρα;
Το θέμα είναι να μάθουμε κάτι, τι είδους εγχείρηση έκανες;
Κλασσική με νυστέρι.
Λαπαροσκοπική.
ή ρομποτική ;;;
Ο σκοπος που το δημοσιοποιησα ειναι η ενημέρωση ολων... Οι ουρουλογοι συστηνουν τον ελεγχο μετα τα 50 που μαλλον ειναι λαθος... Αν περιμενα να παω 50 για να κανω ελεγχο θα ειχα παντου μεταστασεις.δημοσιοποιει το προβλημα υγειας που εχει που και για πιο λογω αληθεια???
ρε τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα .......
Οχι δεν ειμαι.Λες να είναι κάνας μπούστης και να προσπαθεί να μας το φέρει με το μαλακό;![]()
οκ doctorΟ σκοπος που το δημοσιοποιησα ειναι η ενημέρωση ολων... Οι ουρουλογοι συστηνουν τον ελεγχο μετα τα 50 που μαλλον ειναι λαθος... Αν περιμενα να παω 50 για να κανω ελεγχο θα ειχα παντου μεταστασεις.
Και δηλαδή τωρα έχεις ορέξεις για σεξ ή λόγω των φαρμάκων που παίρνεις που σου ρίχνουν την τεστοστερόνη δεν σε απασχολεί και πολύ;Ο σκοπος που το δημοσιοποιησα ειναι η ενημέρωση ολων... Οι ουρουλογοι συστηνουν τον ελεγχο μετα τα 50 που μαλλον ειναι λαθος... Αν περιμενα να παω 50 για να κανω ελεγχο θα ειχα παντου μεταστασεις.
Θεία δίκη.Attention whore... που λενε και στο χωριο μου....
Την προηγούμενη φορα ανοιξε τοπικ..οτι τον εχει μαγαλο κ δεν τον δέχονται οι πουτανες...
και τωρα... τον ευνούχισαν!!!
ΟΚ!!!
Να περάσει το επόμενο παρατράγουδο....!!!
αγαπη θελουν οι γυναικες,και γι αυτο ειμαι εγω εδω που τους την δινω απλόχερα.Εγω ειλικρινα δεν θα με πειραζε ο ευνουχισμος,εχω χάρισμα την αγαπη μου για τις γυναικες κι αυτο αρκει
ΕυχαριστώΕύχομαι περαστικά. Μπράβο που άνοιξες το θέμα, πρέπει όλοι να προσέχουμε
Έχω όρεξη κανονικα, μακάρι να μπορούσα να κάνω σεξ...Και δηλαδή τωρα έχεις ορέξεις για σεξ ή λόγω των φαρμάκων που παίρνεις που σου ρίχνουν την τεστοστερόνη δεν σε απασχολεί και πολύ;
Σας εύχομαι να μην περάσετε ποτέ όσα πέρασα και να είστε υγιής..Θεία δίκη.
Έκανε το μάγκα και τώρα μόνο πίπες θα κάνει στα άλλα παρατράγουδα για λίγη "αγάπη".
Δε βαριέσαι τυπε;;και εμεις που παντρευτηκαμε σαν ευνούχοι είμαστεΘα σας τα γράψω πολύ περιληπτικά για να μην κουράσω. Πριν 6 μηνες διαγνώστηκα με καρκίνο του προστάτη, ευτυχώς αν κ πολύ μικρός μόλις 43 ετών έκανα προληπτικά εξετάσεις και το πρόλαβα στην αρχή πριν κανει μεταστασεις.
Έπρεπε να κάνω χειρουργείο να αφαιρεθεί ο όγκος όμως! Μαζί με τον προστάτη αφαιρέθηκαν και οι σπερματοδοχες κύστεις και τα νεύρα που δίνουν την εντολή για την στύση... Συνεπώς δεν μπορώ να χύσω, δεν σηκώνεται με τίποτα, στην αρχή είχα και πλήρη ακράτεια ούρων που βελτιώθηκε.
Τώρα κάνω θεραπεία με φάρμακα που μηδενίζουν την τεστοστερόνη.
Πλήρης ευνουχισμός...
Μου έκοψαν το σεξ ...
Που κόψανε τις πουτανες....
Αν είστε κοντά στα 40 να κάνετε κάθε χρόνο εξετάσεις να το προλάβετε.
Απλά για να μαστε εδώ μέσα ψάχνουμε για εναλλακτικέςΔε βαριέσαι τυπε;;και εμεις που παντρευτηκαμε σαν ευνούχοι είμαστε![]()
Κράτα γερά φίλε.....δυστυχώς κανείς δεν ξέρει τι θα του ξημερώσει. Μόνο εσύ ξέρεις τι πέρασες και μόνο εσύ μπορείς να το ξεπεράσεις και να το αφήσεις πίσω σου όσο πιο πολύ γίνεται. Θα χρειαστείς χρόνο αλλά θα βρεις τον δρόμο σου. Τα πράγματα μπορεί να ήταν και χειρότερα και το ξέρεις.Θα σας τα γράψω πολύ περιληπτικά για να μην κουράσω. Πριν 6 μηνες διαγνώστηκα με καρκίνο του προστάτη, ευτυχώς αν κ πολύ μικρός μόλις 43 ετών έκανα προληπτικά εξετάσεις και το πρόλαβα στην αρχή πριν κανει μεταστασεις.
Έπρεπε να κάνω χειρουργείο να αφαιρεθεί ο όγκος όμως! Μαζί με τον προστάτη αφαιρέθηκαν και οι σπερματοδοχες κύστεις και τα νεύρα που δίνουν την εντολή για την στύση... Συνεπώς δεν μπορώ να χύσω, δεν σηκώνεται με τίποτα, στην αρχή είχα και πλήρη ακράτεια ούρων που βελτιώθηκε.
Πλήρης ευνουχισμός...
Μου έκοψαν το σεξ ...
τι να πούμε συνάδελφε, είσαι άτυχος που σε βρήκε σε τόσο μικρή ηλικία.Θα σας τα γράψω πολύ περιληπτικά για να μην κουράσω. Πριν 6 μηνες διαγνώστηκα με καρκίνο του προστάτη, ευτυχώς αν κ πολύ μικρός μόλις 43 ετών έκανα προληπτικά εξετάσεις και το πρόλαβα στην αρχή πριν κανει μεταστασεις.
Πλήρης ευνουχισμός...
Μου έκοψαν το σεξ ...
τουλάχιστον πηγαίνουμε στα κορίτσια.Δε βαριέσαι τυπε;;και εμεις που παντρευτηκαμε σαν ευνούχοι είμαστε![]()