Νέα

Πώς με ευνούχισαν...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NickEustathiou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
4.264
Πόντοι
456
δεν εχουν σημασια οι στυσεις,οι εκσπερματώσεις,και η κατασταση του εργαλειου.
Αγαπήστε τις γυναικες .αλλωστε μια μερα ολοι δεν θα μπορουμε να γαμησουμε.
Οι καλές στυσεις δεν θα υπρχουν για παντα...
Η αγαπη ομως για τις γυναικες θα υπαρχει

Απτό όνομα χρήστη, φωτογραφία προφιλ, και λεγόμενα σου, κάτι μου λέει ότι είσαι μεγάλος τρολλας :tooth::tooth::tooth:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
3.034
Πόντοι
456
Εύχομαι να πάνε όλα καλά φίλε μου.

SimpleExplorer

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2025
Like
39
Πόντοι
0
Καλησπέρα , ενας φίλος λόγο καρκίνου εχει αφαιρέσει και τους δυο όρχεις, ωστόσο γιατρός του γραφει να κάνει ενέσεις τεστοστερονης και μπορει να βαράει κανονικά. Μηπως να το δεις με εναν γιατρό αυτο?

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.992
Πόντοι
216
εγω εχω το εξης θέμα....οταν κατουρώ καθε φορά,οσο καλά και να τιναξω το εργαλειο μου πολλες φορές φευγουν σταγόνες απο ούρα πχ. 3 λεπτά αφού εχω τελειωσει να κατουρώ κανονικα.οχι πολλες σταγόνες 2-3 συνηθως αλλα αυτο συμβαινει σε καθε ουρηση σχεδον παντα...Τι διαολο εχω δεν ξερω τεσπα..

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.486
Πόντοι
3.506
οταν κατουρώ καθε φορά,οσο καλά και να τιναξω το εργαλειο μου πολλες φορές φευγουν σταγόνες απο ούρα πχ. 3 λεπτά αφού εχω τελειωσει να κατουρώ κανονικα.οχι πολλες σταγόνες 2-3 συνηθως αλλα αυτο συμβαινει σε καθε ουρηση σχεδον παντα...Τι διαολο εχω δεν ξερω τεσπα..
Συμβαίνει σε όλους μεγαλώνοντας. Αν όμως δεις να χειροτερεύει με τον καιρό ή αν υπάρχει κάψιμο/τσούξιμο, συχνουρία ή αδύναμη ροή, να συμβουλευτείς ουρολόγο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom